Mood Right Now

alexa-dagmar-blog7

Se on taas perjantai! Ihan uskomatonta että vapusta on jo kolme viikkoa, sillä tuntuu kun se olisi ollut vasta eilen. Muuten täällä päässä kädet on aika täynnä kirjan viimeisien rutistusten kanssa. Viimeisiä osiota taitetaan parhaillaan ja pian suunnitellaan lopullinen kansikin. Päivät ovat siis koostuneet blogihommien ja Zarro -päivien lisäksi kirjan kanssa työskentelemisestä ja lukuisista Skype – ja puhelinpalavereista. Tuntuu että puhelin ei ole soinut näin tiuhaan koskaan, mutta ehkä se on juuri tämä toukokuu ennen kesän suvantovaihetta. Täytyy sanoa että tällä hetkellä takki on aika tyhjä.

Tuntuu että ei ole ollut kauheasti annettavaa blogille, etenkään tällä viikolla. Muuten olen yllättävän hyvin pysynyt tahdissa mukana, ja ihme ja kumma videoitakin tekemään. Postauksia olen tosiaan enimmäkseen työstänyt silmät ristissä yömyöhään. Ja välillä (etenkin nyt) postausideat ovat olleet todella kortilla, kun kaikki teidän toivomat aiheet löytyvät kirjan kansien välistä. Kirjan materiaalien deadline on tänään, niin nyt on sitten yksi päivätyö vähemmän! Tuntuu tavallaan todella tyhjältä, mutta samalla ihan mahtavalta. Yksi projekti on takanapäin, mutta se palkitsevin ja jännittävin osuus vielä edessä.

Pari työpäivää Zarrossa vielä tällä viikolla jäljellä, mutta sitten yritän heittäytyä vapaalle pariksi päiväksi. Onneksi telkkarista tulee jänniä matseja, joten viikonlopun viihde on ainakin taattu!

I’m pretty exhausted right now. I have been working hard on the book during this week and I have my final deadline today. It feel quite weird, I’m happy and sad at the same time. I’m never going to write my first book again, haha. Still, there are a lot of great things ahead; seeing it the first time and launching the book. Can’t wait! 

I have been pretty tired this week, because besides the book I have been working at my mom’s store and tried to maintain my blog. I still have a couple of work days left, but I’m trying to let it loose on Sunday. Just eat, sleep and chill. Hope you have a lovely weekend! :) 

alexa-dagmar-blogi5 alexa-dagmar-blog10 alexa-dagmar-blogi2

alexa-dagmar-blog9-1

chloe-faye-bag-beige

Céline Sunnies (affordable version here!)
New Look Trench Coat (similar here!)
Acne Dress (also love this one from Filippa K ♥)
Chloé Bag
Converse

Leave a Reply

Your email address will not be published.

28 comments

 1. Erica May 20, 2016

  Ihanan rento asu, tykkään kovasti! :) Kirjaa odotellessa ;)

  Reply
 2. suvi May 20, 2016

  Mistä kirjaa voi ostaa sitten kun on sen aika?

  Reply
  • Alexa May 20, 2016

   Se tulee ennakkomyyntiin nettiin jo aika pian, mutta mä tietysti infoon siitä joka paikassa heti kun on go time :) Sen lisäksi se tulee tietysti kirjakauppoihin ja ainakin Zarroon :) xx

   Reply
 3. Sofia May 20, 2016

  Ihana toi toka vika kuva! Hyvää viikonloppua sulle Alexa :)

  Reply
  • Alexa May 20, 2016

   Voi kiitos ihana! :) xx

   Reply
 4. Aura May 20, 2016

  Nyt on pakko kommentoida, sillä noi kuvat on aivan upeita! Niistä välittyy ihana fiilis ja sun asu nappaa kanssa tosi hyvin :)

  Reply
  • Alexa May 20, 2016

   Voi kiitos, ihana kuulla! :) xx

   Reply
 5. Emilia May 20, 2016

  Näytät todella freesiltä ja asu on kyllä mieleeni :) Pitääkin hankkia tuollainen musta basic mekko, kun samankaltainen takki ja conssit löytyvät jo!

  Ihanaa viikonloppua!

  Reply
  • Alexa May 20, 2016

   Voi kiitos :) Samoin sinne! xx

   Reply
 6. Helvi May 20, 2016

  Hei postaa hammaspostaus :) Kiinnostasi kovasti tietää, että missä mennään; kivut – ulkonäkö – seuraavat stepit? :)

  Reply
  • Alexa May 20, 2016

   Ai taas :D No voishan sitä! xx

   Reply
 7. Terhi May 20, 2016

  Niin upeat nuo sun hiukset kyllä! Ja asu muutenkin oikein bueno : )

  http://www.terhisuanto.blogspot.com

  Reply
 8. Natali May 20, 2016

  You’re such a beauty Alexa! Can’t wait to see your book when it’s ready!

  http://lartoffashion.com

  Reply
 9. A May 20, 2016

  Voi miten upealta näytät tuossa toka vikassa kuvassa! <3 Voin jollain tasolla samaistua sun fiilikseen ainakin tuon kiireen osalta. Tosin itselläni kiire on helpottanut ja nyt on niin rento olo, kun kouluhommat on paketissa tältä keväältä ja teenkin vain töitä. :) tsemppiä viimeisiin rutistuksiin kirjan (tekemisen) osalta, siitä tulee varmasti loistava ja odottelenkin jo sen myyntiin tuloa. :) tässä olisi muutamia postaus ideoita 10 faktaa minusta, tää on niin paras näit on aina hauska lueskella :D hää aiheisia postauksia olisi kiva kuulla myös sekä postaus siitä kuinka järjestää täydelliset juhlat, tai miten itse järjestät juhlia, myös joku tämän hetken suosikki kosmetiikka/vaate/sisustus postaus olisi kiva :) ps. Ihanaa viikonloppua sinne!

  Reply
  • Alexa May 20, 2016

   Heippa! Kiitos ihan hurjasti ihana :) 10 faktaa on tulossa, tosin olen keksinyt vasta viisi :D Itsestä on aina niin hankala keksiä!

   “Kuinka järjestää täydelliset juhlat” on tulossa kirjaan, yllätys yllätys :D Sisustusjuttu tuli just muutama päivä sitten ja kosmetiikkakin pyörii vielä karuselli viime kuulta, mutta mä kehittelen noita! Kiitos ideoita ja samoin sinne :) xx

   Reply
 10. Jenni May 20, 2016

  Hei, täällä odotellaan jo kirjaa ihan innolla, ja mietinkin että oisko kirjasta tulossa mitään sneak peekkiä? Vaikka kannen paljastusta? Joohan! xx

  http://www.shakespeareandsparkle.com/

  Reply
  • Alexa May 20, 2016

   On tulossa! Heti kun ennakkomyynti polkaistaan käyntiin, varmaan ihan pian siis! :) xx

   Reply
 11. Marie May 20, 2016

  You’re so lucky to be that busy, you seem to have the dream life :)
  kisses from france <3

  Reply
  • Alexa May 20, 2016

   Aww that’s so sweet. Kisses!! xx

   Reply
 12. sk May 20, 2016

  Huhhuh, ihmeesti sä oot kyllä jaksanu painaa koko kevään! Onneksi sun hommat nyt kevenee ja pääset nauttimaan kesästä :) Ihanaa viikonloppua!

  Reply
  • Alexa May 20, 2016

   No joo, ihan varkain meni kyllä koko kevät :D Mihin se vierähti! Mutta nyt hommat kyllä rauhottuu kesä-heinäkuuksi :) Samoin sinne! xx

   Reply
 13. anette May 20, 2016

  Haluisitko kirjoittaa postauksen (katto)valaisimista? :D Esittelisit vaikka että millaisia teiltä kotoa löytyy ja minkälaisista tykkäät. Ollaan kesällä muuttamassa ja valaisimia pitäis hankkia uuteen asuntoon ja tarttisin inspiraatiota!:D

  Reply
  • Alexa May 20, 2016

   Meillä on vaan antiikkikruunuja :D En kauheasti edes fiilistele riippuvalaisimia, paitsi Flosin 2097 :) xx

   Reply
 14. laura May 21, 2016

  Olisi kiva nähdä miten siivoatte kotianne :)

  Reply
  • Alexa May 21, 2016

   Siivous ei ole mun erityisosaamista :D Järjestely on! xx

   Reply