Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Monday Thoughts

december 3, 2018, outfit

Joulukuu, ihan parasta! Vuoden tylsin kuukausi on selätetty ja nyt on kolme viikkoa aikaa fiilistellä joulua. Käynnistettiin joulukuu Vivianin kanssa kunnon pyjamabileillä, koristeltiin kuusta, leivottiin ja katsottiin Pretty Womania. Uskokaa tai älkää, mutta näin sen nyt vasta ensimmäisen kerran! En ymmärrä miten olen aikaisemmin voinut välttyä siltä, mutta hitsi vie se oli kyllä ihana. Voisin sanoa suosittelevani, mutta luulen että jokainen teistä on jo nähnyt sen. Muuten tänne kuuluu vaan ihan tavallista hyvää. Joulukiireitä on työn merkeissä vielä hetken verran ja odotan kyllä malttamattomana että pääsen viettämään pyhiä läheisten kanssa – niin ihanaa! Onneksi tällä viikolla on itsenäisyyspäivä, niin pääsee jo kunnolla joulufiiliikseen. Pitää kyllä laittaa kisakatsomo pystyyn ja fiilistellä linnan pukuloistoa.

I’m so happy it’s December. November is honestly my least favourite month, so I’m really happy it’s over and I’m finally able to start enjoying the holiday season. Are you excited? I have been listening to Michael Bublé every day and I have already decorated my Christmas tree, can’t wait to show you our living room! 

Tämän asun perään kyseltiin Instagram-puolella sen verran paljon, että onneksi otin asukuvat! Tämä asu päällä kiertelin Gdanskissa ja kumma kyllä, tuntui melkein että olisi liikaa päällä. Täällä Helsingissä saa nimittäin laittaa jo ihan reippaasti vaatetta päälle. Talvi on täällä, tulisipa vielä luntakin.

I got so many questions about this outfit on Instagram, so I’m happy I took some outfit photos for you guys! The scarf got so much attention, it’s from Mango!

Instan puolella tänään kerroinkin että Fredan välipalabaari Bärbar (josta kirjottelin enemmän täällä) pitää Hope ry:n lahjakeräystä Fredalla. Punavuoren lähistöllä asuvat voivat siis halutessaan viedä lahjoituksia vähävaraisille perheille Bärbarin pisteeseen. Tehtiin myös yhdessä Berry Christmas -smoothie, jonka myynnistä lahjoitetaan 1€ per myyty smoothie Hope ry:lle. Kivaa tehdä hyvää toisen fredalaisen kanssa. ❤️

Moncler Beanie
Mango Scarf
Zara Coat (similar here!)
H&M Sweater
Mango Pants (similar here!)
Gucci Bag
Zara Shoes


postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Linda Juhola

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *