Monday Mood

_mg_0862 _mg_0897 _mg_0936

_mg_0910

Mango Jacket (similar here!) | Soft Goat Sweater (similar here!) | Twist & Tango Pants
Céline Bag | Billi Bi Shoes

Tässä viikossa parasta on se että se on kuun ainut ehjä viikko. Ei reissuja tai muuta arjesta poikkeavaa, vaan ihan täysin tavallinen ja tasapainoinen työviikko. Yritän olla järjestämättä mitään erikoista ohjelmaa ja nauttia vaan tavallisista rutiineista. Aamukahveista, kuvaamisesta, työpäivistä Zarrossa ja iltatreeneistä. Vaikka reissut ja juhlat on aina jännittäviä, niin kyllä se tavallinen arki rutiineineen on myös ihan parasta.

Kiitos hei kaikille jotka kommentoitte vlogiani. En olisi villeimmissä unelmissanikaan osannut kuvitella sen saavan noin mahtavaa vastaanottoa. Teidän palaute merkitsi mulle todella paljon, sillä nyt tiedän vielä paremmin mihin haluan panostaa täällä tulevaisuudessa. Suurkiitos siis siitä!

I’m so excited to start this new week. I don’t have anything special in my schedule, just the normal everyday life and routines. It may sound boring, but I really enjoy the everyday life. Like going to the gym, meeting friends and spending time with my family.

Here I’m wearing my perfect everyday outfit. I always go for leather pants and a turtleneck if I’m in a hurry, it just always works. I’m so glad I bought my Céline bag years ago, because I’m using it pretty much every other day. It’s big enough for all of my essentials (laptop, a mini makeup bag, phone, chargers etc.) and it just looks great with every outfit. 

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 comments

 1. Natali January 16, 2017

  Your Celine tote is pure perfection and this is a great regular day outfit! :)

  http://lartoffashion.com

  Reply
 2. noora January 16, 2017

  Heitän tänne uudestaan Essie-postaukseen laittamani kommentin, kun tajusin että sehän hukkuu satojen kilpailukommenttien joukkoon :D Eli siis onko sulla rakennekynnet vai vaan tosi vahvat omat kynnet? Ja jos on omat niin onko vinkkejä miten saat ke pysymään niin vahvoina?

  Reply
  • Alexa January 16, 2017

   Unohdinko mä vastata? :o Mulla on siis väritön geelivahvistus kynsissä ja siinä essien normilakka päällä :) xx

   Reply
 3. Jonnz January 16, 2017

  Toi blondi tukka näyttää upeelta! Näytät nuorekkaammalta, mutta silti hyvin tyylikkäältä. :) toivottavasti itekkin pidät ja aijot pysyä ;)

  Reply
 4. Anna January 16, 2017

  Vähän ohi aiheen, mutta olisko sulla Köpikseen jotain vinkkiä hotellista? Olen lähdössä sinne pääsiäiseksi ja tärkeää olisi viihtyisä huone ja pehmeä sänky. Lisäksi sijainti keskustassa olisi plussaa. :)

  Reply
  • Alexa January 16, 2017

   Joo on! Sellanen kun Nimb Hotel, aivan ihana. Voisin vaan sen hotellin takia lähteä köpikseen samantien :) xx

   Reply