MITEN PIDIN UUDENVUODENLUPAUKSENI?

Kirjottelin alkuvuodesta uudenvuodenlupauksia ylös, niin eiköhän katsota että miten niiden pitäminen sujui?

•Yritän tehdä enemmän ruokaa itse ja meal prepata taas säännöllisesti.

Woltin käyttäminen vähentyi kyllä selkeästi ja ollaan tehty enemmän ruokaa kotona. Silti parantamisen varaa edelleen on!

•Yritän ylläpitää kuntoani. En tarkoita siis rasvaprosenttia, kiloja tai senttejä (niistä ei ole edes tietoakaan), vaan sitä että treenaan sen verran että kunto pysyy kohdallaan. Kiireessä parikin treeniä viikkoon riittää ja siihen löytyy aikaa aina, mutta rauhallisena viikkona pystyy treenaamaan enemmänkin.

Hyvin hoidettu! Palkkasin uuden PT:n ja meillä on ollut Kanervan kanssa ihan huippua. Ollaan treenattu yhdessä 1-2 kertaa viikossa ja siihen päälle muita omia treenejä. Kaikki hyvällä fiiliksellä, omaa kehoa kuunnellen ja paljon uusia juttuja on tullut opittua. Todella kovalla innolla menen siis myös treenien parissa kohti vuotta 2018.

•Panostaa entistä enemmän videosisältöön työssäni. Vaikka se aikaavievää onkin, niin huomaan nauttivani siitä koko ajan enemmän. Siitä saa sellaista uudenlaista onnistumisen tunnetta, kun oppii kerta kerralta editoimaan paremmin ja saa teiltä kannustavaa palautetta.

Tämän jos jonkun osasin pitää, nimittäin julkaisin tänä vuonna yhteensä 32 VIDEOA! Annoin jokaiseen videoon kaikkeni, ihan suunnittelusta kuvaamiseen ja editointiin, ja olen maailman kiitollisin ihanasta palautteesta mitä olen tämän vuoden aikana saanut. Saavutin juuri sen mitä halusinkin, eli pystyin menemään oman mukavuusalueeni ulkopuolelle ja kehittymään ammatillisesti. Nyt tuntuu siltä että videoihin on tullut oma rutiininsa ja kynnys kuvaamiseen on huomattavasti matalampi, eli videoita on tulossa ensi vuonna yhtä lailla.

•Pitää täyslepopäiviä. Syksyllä muutaman sellaisen pitäneenä huomaan että kehoni ja mieleni kaipaa niitä aika ajoin toimiakseen. Eli sunnuntai jolloin en yksinkertaisesti tee mitään kuluttavaa; en urheile tai tee töitä, enkä välttämättä tapaa ihmisiäkään. Se on kaikessa ihanuudessa jopa turhauttavaa, mutta sellaisen päivän jälkeen kaipaakin jo töitä, liikuntaa ja tapahtumaa.

Tuntuu että tämä vuosi on ollut ensimmäinen vuosi ku olen osannut olla itselleni huomattavasti armollisempi. Se on tarkoittanut välillä vapaapäiviä postaamisesta, mutta keho, mieli ja parisuhde kiittää. Eikä työhommat siihen kaatunut, päinvastoin, paras vuosi tähän mennessä.

•Yritän kokeilla uusia lajeja! Viime vuonna hurahdin pyöräilyyn ja innostuin hiihtämisestä, ja sovittiin ystäväni kanssa että lajikokeilut jatkuu myös tänä vuonna. Suunnitelmissa olisi ainakin ratsastusta ja nyrkkeilyä, mutta varmasti paljon muutakin jännää. Joku outo puoli minussa on myös kiinnostunut tandempyöräilystä.

Tässä epäonnistuin täydellisesti! En muista kovin montaa uutta lajia jota olisin kokeillut? Lasketaanko dronen lennättäminen?

•Aloittaa maalaamisen. Ihan vaan meditaatio mielessä kotona.

Puihin meni. Yhtäkään taulua en ole maalannut!

•Säästää enemmän. Nyt osakeyhtiö on pystyssä ja raha-asiat on paremmin hallittavissa, joten haastan itseni säästämään enemmän.

Olen säästänyt tänä vuonna paremmin kun koskaan aikaisemmin, joten koen onnistuneeni. Aina voi silti parantaa!

•Olemaan enemmän hetkessä läsnä.
Tässä onnistuin hyvin. Koen että ainakin omalla kohdallani armollisuus ja läsnäolo kulkevat käsi kädessä. Kun antaa itselleen aikaa relata, niin se hyvinvointi heijastuu myös ihmissuhteisiin. Tästä on hyvä jatkaa kohti vuotta 2018!

How did my New Years resolutions go?

•Cook and meal prep more. I was so busy in 2016 and that was always a great excuse to order food or eat outside. 
I cooked more, but I could definitely do better! 

•Maintain my condition by exercising 2-4 times a week. It’s the normal routine, nothing more or less.
I totally did it! I found the perfect new personal trainer for me and I’m so happy and motivated. Just to stay healthy, nothing more or less as I said last year. 

•Film more videos and learn more about editing. It’s actually a new passion of mine, it’s so interesting. 
I did pretty awesome job! Over 30 videos during this year. Next resolution would be doing the subtitles in English. 

•Have more 100% day-offs, when I don’t work or exercise. 
I totally had a lot of day-offs as well. This is the first year that I have been letting myself relax more and I have felt 100% better. It hasn’t affected my career in a bad way either, rather the other way around.

I’m going to try new sports. Last year we tried padel, skiing and long distance cycling and I have tons of plans for this year. For example riding and boxing!
I totally sucked at this! I didn’t try anything new, expect flying drones haha.

•I want to start painting! Just for fun at home. It’s definitely a form of mediation and letting go. 
I didn’t paint anything… I’m sorry!

•Save more money. It’s definitely not my strength but I want to be better at it. 
I did save more than the year before, so let’s say that it went well. I’m trying to do even better next year!

•Be more present in the moment. 
Yes, mission accomplished. I have been feeling so well this year, because I have given more time for myself and for my loved-ones. Sometimes it’s hard to cut off work as an entrepreneur, but well-being is definitely a key when aiming for a successful career. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 comments

 1. Iina December 19, 2017

  Hei! Postaustoiveena haluaisin pyytää esittelyn lemppari meikkituotteistasi tällä hetkellä. Super kiva tietenkin olisi esim. video update arkimeikistäsi tai sitten kuvien muodossa. Sulta saa aina niin hyviä tuote vinkkauksia! :) Hyvää joulua <3

  Reply
  • Alexa December 19, 2017

   Jee kiitos postausvinkistä! Jotain tällaista oli mielessä toteuttaa 😘 xx

   Reply
 2. Charlotta December 19, 2017

  Olipa ihania lupauksia! Ja ihanaa, että pääsit niihin. :) Tunsin pienen piston sydämessäni woltittamisesta :D

  x Charlotta
  https://www.charlottaeve.com

  Reply
  • Alexa December 19, 2017

   No joo, ainakin melkein! 😅❤️ xx

   Reply
 3. Marianne December 19, 2017

  Ihana, pysähtyä miettimään mitä onkaan vuoden aikana saavuttanut :) <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
  • Alexa December 19, 2017

   No niin on! 😍 xx

   Reply
 4. Johanna L. December 19, 2017

  Tosi kiva kuulla, että videoita tulee myös jatkossa. Ne on mun mielestä kyllä ehdottomasti parhaita ja odotan aina innolla uutta videota :)

  Reply
  • Alexa December 19, 2017

   Jee, ihana kuulla! 😘 xx

   Reply
 5. Ida-Maria December 19, 2017

  Mahtavaa, Alexa! Pienillä muutoksilla saa suuria aikaan. Munkin pitäisi tehdä nyt uudeksi vuodeksi lupauksia, mm. perehtyä tarkemmin sijoittamiseen, lopettaa ainainen myöhästely ja olla ehkä itsekin itselleni hieman armollisempi.. Täydellisyydentavoittelu kuluttaa nopeasti loppuun.

  Ihanaa joulunaikaa! <3

  http://www.idamariaankkuri.fi

  Reply
  • Alexa December 19, 2017

   No just näin! 😍 Itselleen pitää olla lempeä, se on tärkeää se ! 😘 xx

   Reply
 6. Henna December 19, 2017

  Videoiden tekemisestä tuli mieleen, voisitko tehdä taas pitkästä aikaa meikkivideoita? Niitä on niin kiva katsella, mukava nähdä esim mitä tuotteita muut käyttää :)

  Reply
  • Alexa December 19, 2017

   Niitä on kyllä kysytty! Pitää tehdä tänne uuteen asuntoon joku nurkkaus jossa voisin niitä kuvailla 😍 xx

   Reply
 7. Sara December 20, 2017

  Sun videot on kyllä ihan parhaita! Muutenkin sun panostuksen blogiin huomaa lukijana<3

  Reply
  • Alexa December 20, 2017

   Voi kuinka ihana olet, kiitos! 😘 xx

   Reply
 8. Noora January 2, 2018

  Jos nyrkkeilyn kokeilu vielä kiinnostaa niin suosittelen Savate -salia Sörnäisissä :) kävin siellä kuntonyrkkeilyn peruskurssin (kahdesti viikossa muistaakseni 8vk ajan) jonka jälkeen voi hankkia kortin heidän ryhmätunneille.

  Reply
  • Alexa January 2, 2018

   Uu kiitos vinkistä! 😍 Käyn tällä hetkellä Corella pari kertaa viikossa ja siihen päälle joogat ja omat treenit, niin ainakin toistaiseksi on treenikalenteri aika täynnä 😅 Mutta jos kipinä jossain vaiheessa syttyy, niin ehdottomasti! 🙏 xx

   Reply