Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MITEN PIDIN UUDENVUODENLUPAUKSENI?

december 19, 2017, Personal

Kirjottelin alkuvuodesta uudenvuodenlupauksia ylös, niin eiköhän katsota että miten niiden pitäminen sujui?

•Yritän tehdä enemmän ruokaa itse ja meal prepata taas säännöllisesti.

Woltin käyttäminen vähentyi kyllä selkeästi ja ollaan tehty enemmän ruokaa kotona. Silti parantamisen varaa edelleen on!

•Yritän ylläpitää kuntoani. En tarkoita siis rasvaprosenttia, kiloja tai senttejä (niistä ei ole edes tietoakaan), vaan sitä että treenaan sen verran että kunto pysyy kohdallaan. Kiireessä parikin treeniä viikkoon riittää ja siihen löytyy aikaa aina, mutta rauhallisena viikkona pystyy treenaamaan enemmänkin.

Hyvin hoidettu! Palkkasin uuden PT:n ja meillä on ollut Kanervan kanssa ihan huippua. Ollaan treenattu yhdessä 1-2 kertaa viikossa ja siihen päälle muita omia treenejä. Kaikki hyvällä fiiliksellä, omaa kehoa kuunnellen ja paljon uusia juttuja on tullut opittua. Todella kovalla innolla menen siis myös treenien parissa kohti vuotta 2018.

•Panostaa entistä enemmän videosisältöön työssäni. Vaikka se aikaavievää onkin, niin huomaan nauttivani siitä koko ajan enemmän. Siitä saa sellaista uudenlaista onnistumisen tunnetta, kun oppii kerta kerralta editoimaan paremmin ja saa teiltä kannustavaa palautetta.

Tämän jos jonkun osasin pitää, nimittäin julkaisin tänä vuonna yhteensä 32 VIDEOA! Annoin jokaiseen videoon kaikkeni, ihan suunnittelusta kuvaamiseen ja editointiin, ja olen maailman kiitollisin ihanasta palautteesta mitä olen tämän vuoden aikana saanut. Saavutin juuri sen mitä halusinkin, eli pystyin menemään oman mukavuusalueeni ulkopuolelle ja kehittymään ammatillisesti. Nyt tuntuu siltä että videoihin on tullut oma rutiininsa ja kynnys kuvaamiseen on huomattavasti matalampi, eli videoita on tulossa ensi vuonna yhtä lailla.

•Pitää täyslepopäiviä. Syksyllä muutaman sellaisen pitäneenä huomaan että kehoni ja mieleni kaipaa niitä aika ajoin toimiakseen. Eli sunnuntai jolloin en yksinkertaisesti tee mitään kuluttavaa; en urheile tai tee töitä, enkä välttämättä tapaa ihmisiäkään. Se on kaikessa ihanuudessa jopa turhauttavaa, mutta sellaisen päivän jälkeen kaipaakin jo töitä, liikuntaa ja tapahtumaa.

Tuntuu että tämä vuosi on ollut ensimmäinen vuosi ku olen osannut olla itselleni huomattavasti armollisempi. Se on tarkoittanut välillä vapaapäiviä postaamisesta, mutta keho, mieli ja parisuhde kiittää. Eikä työhommat siihen kaatunut, päinvastoin, paras vuosi tähän mennessä.

•Yritän kokeilla uusia lajeja! Viime vuonna hurahdin pyöräilyyn ja innostuin hiihtämisestä, ja sovittiin ystäväni kanssa että lajikokeilut jatkuu myös tänä vuonna. Suunnitelmissa olisi ainakin ratsastusta ja nyrkkeilyä, mutta varmasti paljon muutakin jännää. Joku outo puoli minussa on myös kiinnostunut tandempyöräilystä.

Tässä epäonnistuin täydellisesti! En muista kovin montaa uutta lajia jota olisin kokeillut? Lasketaanko dronen lennättäminen?

•Aloittaa maalaamisen. Ihan vaan meditaatio mielessä kotona.

Puihin meni. Yhtäkään taulua en ole maalannut!

•Säästää enemmän. Nyt osakeyhtiö on pystyssä ja raha-asiat on paremmin hallittavissa, joten haastan itseni säästämään enemmän.

Olen säästänyt tänä vuonna paremmin kun koskaan aikaisemmin, joten koen onnistuneeni. Aina voi silti parantaa!

•Olemaan enemmän hetkessä läsnä.
Tässä onnistuin hyvin. Koen että ainakin omalla kohdallani armollisuus ja läsnäolo kulkevat käsi kädessä. Kun antaa itselleen aikaa relata, niin se hyvinvointi heijastuu myös ihmissuhteisiin. Tästä on hyvä jatkaa kohti vuotta 2018!

How did my New Years resolutions go?

•Cook and meal prep more. I was so busy in 2016 and that was always a great excuse to order food or eat outside. 
I cooked more, but I could definitely do better! 

•Maintain my condition by exercising 2-4 times a week. It’s the normal routine, nothing more or less.
I totally did it! I found the perfect new personal trainer for me and I’m so happy and motivated. Just to stay healthy, nothing more or less as I said last year. 

•Film more videos and learn more about editing. It’s actually a new passion of mine, it’s so interesting. 
I did pretty awesome job! Over 30 videos during this year. Next resolution would be doing the subtitles in English. 

•Have more 100% day-offs, when I don’t work or exercise. 
I totally had a lot of day-offs as well. This is the first year that I have been letting myself relax more and I have felt 100% better. It hasn’t affected my career in a bad way either, rather the other way around.

I’m going to try new sports. Last year we tried padel, skiing and long distance cycling and I have tons of plans for this year. For example riding and boxing!
I totally sucked at this! I didn’t try anything new, expect flying drones haha.

•I want to start painting! Just for fun at home. It’s definitely a form of mediation and letting go. 
I didn’t paint anything… I’m sorry!

•Save more money. It’s definitely not my strength but I want to be better at it. 
I did save more than the year before, so let’s say that it went well. I’m trying to do even better next year!

•Be more present in the moment. 
Yes, mission accomplished. I have been feeling so well this year, because I have given more time for myself and for my loved-ones. Sometimes it’s hard to cut off work as an entrepreneur, but well-being is definitely a key when aiming for a successful career. 

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *