Miten meikkaan kulmat – video

Tässä pitkään toivottu kulmatutorial! Kello on täällä NYC:issä sen verran paljon, että jätän tänään höpinät lyhyeen. Toivottavasti tykkäätte videosta ja saatte siitä vinkkejä! :)

Pakko vielä todeta että tykkään enemmän Anastasian Brow Wizista, kun tässä videossa käytössä olleesta Urban Decayn vastaavasta. Nämä on tietty makukysymyksiä, mutta mielestäni Anastasian kynällä on helpompi tehdä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 comments

 1. LiisaK February 12, 2016

  Jes kiitos tästä! Oon jo pidemmän aikaa ihaillut sun kulmia, ja nyt sain vähän vinkkejä omaankin meikkaamiseen :)
  Ja haha ihana toi lopetus :D

  Reply
  • Alexa February 12, 2016

   Jee loistavaa! ;D xx

   Reply
 2. Luisa February 13, 2016

  Hei osaatko sanoa missä noita Anastasian kulmakyniä voi livenä nähdä? Kun niitä on niin monen väristä että en uskalla sokeana tilata. Tiedätkö myykö Suomessa joku tai ulkomailla esim. Sephora tai mistä vois löytyä? :)

  Reply
  • Alexa February 13, 2016

   Joo Kicksistä löytyy :) !xx

   Reply
 3. Mis February 13, 2016

  Kiitos tästä! Onko suositusta kulmageelistä?

  Reply
  • Alexa February 14, 2016

   Joo Anastasian :) xx

   Reply
   • Mis February 15, 2016

    Okei kiitti!

    Reply
 4. papukaisa February 14, 2016

  Ootsä hei kokeillu sitä Anastasian Brow Defineria? Missä siis sellanen “kolmio” pää. Bongasin Sephoran sivuilta kun tein ostoslistaa tulevalle Kanadan reissulle (= jee!!) ja aloin miettiin et kumman ostaisi mieluummin (wiz vai definer). Mulla siis normikäytössä se Dipbrow geeli mut kynä kiinnostaa vaihtelun vuoksi.

  http://mminimalisticss.com/

  Reply
  • Alexa February 14, 2016

   En oo vielä kokeillut sitä! Pitää ostaa täältä testiin :) xx

   Reply
 5. Emmi February 14, 2016

  Tosi hyvä tutoriaali! :)
  Kiinnostaisi tietää, miten/kuinka usein puhdistat meikkisiveltimet, beauty blenderin jne. :)

  Reply
  • Alexa February 15, 2016

   Jee kiva kuulla! Ihan vaan shampoolla :D xx

   Reply
 6. Papillon February 26, 2016

  Näytät todella hyvältä ilman meikkiä. :) Kuulut mielestäni jopa siihen ihmisryhmään, joka näyttää paremmalta ilman (ainakin nykyisen muodin mukaista) ehostusta. Sinulla on erittäin persoonallisen malliset kasvot, ja pidän paljon tuosta omasta kulmakarvojesi muodosta. Ja kaupan päälle vielä luonnostaan tummat ripset ja kulmat, oijoi.

  Voisin itse asiassa haluta nähdä tutorialin siitä, miten omat kasvot saisi meikillä tuollaiseksi kuin sinun omat, naturellit kasvot. (Mulla on todella harvat ja vaaleat kulmakarvat/ripset luonnostaan, sekä sydämenmuotoiset kasvot… ) Vaikka en kyllä tiedä, kuinka pitkälle omaa kasvonmuotoa yms. on mahdollista muokata? Mutta sulla on hyvin tutojen teko hallussa, selostukset ovat selkeitä, joten sikäli voisi onnistuakin. Toki, jos tiedät linkin johonkin valmiiseen videoon youtubessa, sekin olisi tervetullutta.

  Tiedän, että makuja on monia, ja erilaiset jutut voivat miellyttää eri ihmisiä. Se on kai väistämätöntä. Siksi toivonkin, ettei kommenttiani ymmärretä väärin. :)

  Reply
  • Alexa February 26, 2016

   Jee ihana kuulla että mun tutoriaalit miellyttää! :) Omasta mielestäni näytän ilman meikkiä niin elottamalta ja kuolleelta kalalta haha! Mun on ehkä hankala sellaista tutoriaalia tehdä, kun tosiaan siltä näytän luonnostaan! Mutta kannattaa varmaan Youtubesta etsiä “natural makeup look” tms. hakusanalla :) xx

   Reply