MITEN ASUNTOPROJEKTI ETENEE?

“Miten muuten sen asuntoprojekti etenee?” on kysymys, johon vastaan päivittäin sekä somessa että kasvokkain – kerran jopa hammaslääkärissä! No hitaastihan se, kuten remppablogin postaustahdista arvata saattaa. Ei tosiaan silloin lähes puolitoista vuotta sitten oltaisi arvattu mihin byrokratian limboon olimme itseämme asettamassa, mutta tässä sitä ollaan, vihdoin voiton puolella. Koko kevät ja kesä meni rakennuslupia pyöritellessä kaupungin, museon ja rakennusvalvonnan kanssa. Jokainen muutos vaatii aina viranomaisilta uuden palaverin, joten voitte vain kuvitella että se ottaa tovin jos toisen. Saimme lähestulkoon kaikki toiveemme läpi ja pääsen pian esittelemään suunnitelmia teille – jee! Urakoitsijoiden kartoittamisessa ja kilpailuttamisessa on mennyt tämä syksy, mutta nyt viimein löysimme meille parhaalta tuntuvan vaihtoehdon. Odotamme vielä taloyhtiön puolesta viimeisiä kommentteja ja sen jälkeen pääsemme tilaamaan rakennusmateriaaleja ja pystyttämään sääsuojia. Projektin tulisi valmistua 12 kuukaudessa siitä kun saamme taloyhtiöltä vihreää valoa, eli toivon mukaan jo vuoden 2019-2020 vaihteessa pääsisimme muuttamaan. Tosin täytyy sanoa että kaikki toiveet aikataulujen suhteen on heitetty meikäläisen osalta romukoppaan.

Onneksi mulla on ollut muuten hurjan kiireinen elämänvaihe meneillään, niin ei ole kerennyt surkuttelemaan tämän projektin verkkaisuutta ollenkaan. Se valmistuu kun valmistuu! Mutta pidän teidät toki ajantasalla.

We finally got the permissions to build, but it still takes time to start the project. Hopefully we are able to start building in December, but I’ll keep you updated!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. Jenni S. | big mamas home November 11, 2018

  Jee. Remppakuulumisia olen odottanut, kuten kaikki muutkin. Tosin sä olet tasaisesti sanonut siitä, että tämä paperisota ottaa aikaa, joten ajattelin, että kerrot, kun on jotain kerrottavaa. Mä muistan kouluajalta tätä byrokratiaa. Kun opiskelin artesaaniksi, iso osa opiskelusta oli valmistautumista entisöintiprojekteihin ja niissä kaikki on ihan äärimmäisen tarkkaa. Alkaen satoja vuosia vanhoista piirustuksista oikeisiin pigmentteihin. En halua edes kuvitella, mitä se on, kun jotain vanhaa lähdetään muuttamaan. Mutta ihan mahtavaa, että asiat ovat edenneet. Seuraan edelleen suurella mielenkiinnolla.

  Reply
  • Alexa November 11, 2018

   Joo, kestää kyllä älyttömän kauan! Ei itsekään odotettu että näissä menisi näin kauan, 6kk max. Mutta tekemällä oppii! ? Kohta päästään hommiin, jee! ❤️ xx

   Reply
 2. Milla Sukhilta November 11, 2018

  Oikea asenne! Ikävä kuulla, että hommasta on hidasteita, mutta taatusti palkinto on lopulta sen arvoinen :) Tsemppiä!

  Reply
  • Alexa November 11, 2018

   No ihan varmasti! Kiitos ? xx

   Reply
 3. Sara November 21, 2018

  Millaista keittiötä oot suunnitellut teille? :)

  Reply