MITEN ASUNTOPROJEKTI ETENEE?

november 11, 2018, Apartment Blog 2.0

“Miten muuten sen asuntoprojekti etenee?” on kysymys, johon vastaan päivittäin sekä somessa että kasvokkain – kerran jopa hammaslääkärissä! No hitaastihan se, kuten remppablogin postaustahdista arvata saattaa. Ei tosiaan silloin lähes puolitoista vuotta sitten oltaisi arvattu mihin byrokratian limboon olimme itseämme asettamassa, mutta tässä sitä ollaan, vihdoin voiton puolella. Koko kevät ja kesä meni rakennuslupia pyöritellessä kaupungin, museon ja rakennusvalvonnan kanssa. Jokainen muutos vaatii aina viranomaisilta uuden palaverin, joten voitte vain kuvitella että se ottaa tovin jos toisen. Saimme lähestulkoon kaikki toiveemme läpi ja pääsen pian esittelemään suunnitelmia teille – jee! Urakoitsijoiden kartoittamisessa ja kilpailuttamisessa on mennyt tämä syksy, mutta nyt viimein löysimme meille parhaalta tuntuvan vaihtoehdon. Odotamme vielä taloyhtiön puolesta viimeisiä kommentteja ja sen jälkeen pääsemme tilaamaan rakennusmateriaaleja ja pystyttämään sääsuojia. Projektin tulisi valmistua 12 kuukaudessa siitä kun saamme taloyhtiöltä vihreää valoa, eli toivon mukaan jo vuoden 2019-2020 vaihteessa pääsisimme muuttamaan. Tosin täytyy sanoa että kaikki toiveet aikataulujen suhteen on heitetty meikäläisen osalta romukoppaan.

Onneksi mulla on ollut muuten hurjan kiireinen elämänvaihe meneillään, niin ei ole kerennyt surkuttelemaan tämän projektin verkkaisuutta ollenkaan. Se valmistuu kun valmistuu! Mutta pidän teidät toki ajantasalla.

We finally got the permissions to build, but it still takes time to start the project. Hopefully we are able to start building in December, but I’ll keep you updated!

Photos by Avotakka

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *