MITÄ OSTAN AINA TUKHOLMASTA?

november 20, 2018, Beauty
Mulla on muutama vakkarijuttu mitä ostan aina Tukholmasta ja ajattelin jakaa ne teille, jos jollain on reissu sinne tiedossa. Tein itse asiassa kerran mun ystäville “Tukholma -goodie bagin” ja sieltä löytyi juurikin näitä tuotteita. Lähes kaikkea saa toki netistä tilattua, mutta itse pidän sitä että voi mennä kauppaan fiilistelemään.

Laura Mercier: Rakastan Laura Mercierin tuotteita! Ostan Tukholmasta aina Lauran rasvoja ja hajuvesiä, sekä tota irtopuuteria. Laura Mercieriä myydään mm. NK:llä ja Cow Parfymierissä.

DeoDoc: DeoDocilla on ihan huikeita intiimituotteita! Muun muassa wipeseja, pesu – ja sheivaustuotteita jne. Pakkaukset on kauniita ja tuotteet tuoksuu mielettömän hyvältä. Plussaa siitä että yritys on kahden ruotsalaisen lääkärin perustama. Tuotteita myydään apteekeissa ja Åhlensilla.

Löwengrip: Löwengripin hiustuotteita on tullut Lindan suosituksesta käytettyä vuoden verran ja tykkään niistä myös hurjasti. Tuotteet on hyviä ja tuoksu huumaava! Ruotsalaisia blogeja seuraaville brändi on varmasti tuttu, kun sen takana on suosittu vaikuttaja Isabella Löwengrip. Löwengripin tuotteet löytyy myös apteekeista.

NICKS:‘ Keksisuklaata tulee myös syötyä jokaisella reissulla! Kyseessä on sokeriton ja gluteeniton patukka, mutta itseäni innostaa edeltä mainittuja pointteja enemmän makuelämys – se on vaan niin hyvää.

Barebells: Barebellsin tuotteita saa onneksi jo hyvin Suomesta, mutta jädejä ei toistaiseksi saa! Joka reissulla on myös poikettava Hemköpissä hakemassa Salty Peanut-jäde, se on oikeasti parempaa kun Mars-jäätelö. Tälläkin kerralla hain sellaisen, mutta ehdin syömään sen ennen kun kuvasin. 🙈

I would like to show you my favourite products that I always buy from Stockholm. Most of these products are Swedish, heja Sverige!

•Laura Mercier: One of my favourite makeup brands! I always buy Laura Mercier bath products and the translucent powder from NK.

•DeoDoc: They have the best intimate care products! The company is founded in Sweden, by two amazing ladies, so happy to support them. The packing is so pretty and I love the scents they produce, they also really know what they are doing (down there), because it’s developed by doctors. In Sweden the products are sold in pharmacies, but they are little by little launching in Sephoras all around the world.

•Löwengrip: I have been using Löwengrip’s products for the past year now and I totally love their haircare products. They scents are to die for! The brand is founded by Isabella Löwengrip, one of the biggest influencer in Scandinavia. Bra jobbat Isabella! You can find Löwengrip products in pharmacies.

•NICK’S: Really random favourite, but I love these chocolate bars! It’s sugar and gluten-free, but that’s not the reason I love the product – it’s simply super yummy!

•Barebells: As you guys know I love Barebells’ protein bars and their protein ice cream is too good to be true! Especially the Salty Peanut one, it’s like Mars Ice Cream but even better.

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *