Mitä olisin tehnyt toisin

Moni on kysynyt multa että mitä tekisin toisin remontissa. Lista ei ole pitkä, mutta muutamia juttuja on kuitenkin tullut eteen. Videossa kerronkin että olkkarin kruunu on myynnissä (huoh miehet…), joten jos kiinnostuneita löytyy niin meiliä voi laittaa!

Just wanted to show you a couple of things that I’m unhappy with regarding the renovation. The video is in Finnish as always, sorry guys :( 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 comments

 1. Sini April 19, 2015

  Moi,

  Ihana kruunu! Olisin kiinnostunut! Kysymys muuten liittyen tuohon teidän valkokankaaseen. Saitteko videotykin piilotettua johonkin?

  Reply
  • Alexa April 19, 2015

   Super! Laita ihmeessä meiliä :) Meillä on tykki liikuteltavissa, niin se on aina piilossa kun sitä ei käytetä. xx

   Reply
 2. Suviiii April 19, 2015

  Moi,
  Oliko tuohon kylpyhuoneen valokatkaisijaan joku säädös etäisyydestä vesipisteestä vai minkä vuoksi se on noin korkealla ja vie tilaa että peili olisi voinut olla ehkä leveämpikin? Tai ainakin näin sivusta näyttää vähän kapealle. Onko kallis juttu vielä vaihtaa allastaso? Tuon altaanhan pystyy varmaan irrottamaan ja myymään erillisenä… Jos siis kovasti harmittaa.. Hieno kylpyhuone anyways ja valaisimet on kauniit. :)

  Reply
  • Alexa April 19, 2015

   Tohon valokatkasija-asiaan en osaa kyllä sanoa mitään :D Jep, onneksi altaan voi muuttaa jos myöhemmin haluaa. Toistaiseksi se saa nyt ainakin olla, mutta ehkä jossain vaiheessa :) xx

   Reply
 3. Mariam April 19, 2015

  Tää on ehkä vähän epäolennainen ja hassu kommentti kun postauksen aihetta miettii, mutta pakko sanoa että sulla on aivan ihanan kuuloinen ääni ja puhetapa!

  Teillä on todella kaunis asunto :)

  Reply
  • Alexa April 19, 2015

   Kiitos :D Haha musta kuulostan ihan idiootilla aina videolla ja sössötän paljon enemmän kun “livenä” :D xx

   Reply
 4. Sanna April 25, 2015

  Moikka, teillä on kyllä todella kaunis koti ja olen innolla seurannut remonttinne etenemistä. Edellisen videon katsottuani, voin todella samaistua ajatuksiisi olohuoneen “pakollisista” laitteista. En tiennytkään että poikaystäväsi on kiinnostunut hifistä? Tästä johtuen ihmettelenkin, miksi ette ottaneet selvää äänentoiston sisustuksellisesta puolesta? Teitte kuitenkin aika kattavan remontin, mikä olisi mahdollistanut esimerkiksi kaiuttimien upottamisen rakenteisiin. Tänä päivänä on erittäin laadukkaita, niin sanottuja “näkymättömiä” kaiuttimia, mitä voi laittaa eri tiloihin, mutta ohjata samalla äänentoistolaitteistolla. Tämä vain vinkkinä, jos alatte vielä uudestaan suureen remonttirumbaan:)

  Reply