Mitä mulle kuuluu?

Moni teistä on kysellyt viimeaikoina paljon sellaisia perus kuulumisiani, ja tiedustellut arkisempien ja henkilökohtaisempien fiilistelyjeni perään. On totta että tuollaiset postaukset ovat viimeaikoina hiemanloistaneet poissaolollaan. Sen suurempaa syytä tähän ei kuitenkaan ole – päivät vaan rullaavat sen verran smooth sailing ja samalla kaavalla, että blogisisältö alkaisia erittäin äkkiä toistaa itseään jos raportoisin jokaiset kaveritreffit ja riemastumisen aiheet.
  
Kyllä te varmasti tiedätte – niitä päiviä ja viikkoja kun oikeastaan mitään kovin erikoista ei tapahdu, ja juuri siksi on niin perusmukava ja onnellinen fiilis :) Niin kovasti kun juhlia ja elämän tähtihetkiä rakastankin, ihan se arkinen, jokapäivän elämä rutiineineen on parasta! Voisinkin lähiaikoina tehdä pitkästä aikaa “päivä Alexan kanssa”- tyylisen arkipostauksen, vaikka voin jo juonipaljastuksena kertoa sen sisältävän työntekoa, blogityöntekoa, ystävien kanssa höpöttelyä, vauhdikasta urheilua – ja tietty hyvänä päivänä niitä banaanilettuja :D
Mitä sitten minulle noin niinkuin tunnetasolla oikein kuuluu juuri nyt? Viimeaikoina olen innostunut fiksaamaan kotia kevätkuntoon (niinkun varmaan kaikki me talven jälkeen heh), värikkäistä kynsistä ja niiden kanssa näpertelystä, aamulenkkeilystä, jääkiekon mm-kisoista (ollaan Vivven kanssa harva se ilta pidetty kisakatsomoa meidän sohvalla röhnöttäen ja rystyset valkoisina jännittäen!) – ja tietenkin ollut onnellinen ja kiitollinen ihanan perheeni ja rakkaan avokkini seurasta. 
Arkipäivien rennon mutta työntäyteisen kaavan vastapainoksi vapaapäivät sujuvat näin kevään tultua ihanissa merkeissä. Olen viettänyt upeita päiviä auringon ensimmäisistä lämmittävistä säteistä nauttien, päämäärättömästi kaupungilla haahuillen :) Shoppailua ei ole liiemmin tullut harrastettua – lähitulevaisuudessa odottaa se kauan odotettu reissu Pariisiin, ja pian sen perään tuleva retki kesäiseen Tukholmaan! Ihanaa päästä kiireisen työkevään jälkeen muutamaan reissuun loistavan seuran ja lempikaupunkieni luokse! 
Pariisi -fiiistelyä Espalla
Juuri tänään on siitä erityinen lauantai, että vietetään VIHDOINKIN asunnossamme tupareita! Onhan täällä jo tullut asusteltua hetki jos toinenkin, mutta tarkkasilmäisenä esteetikkona aika näille bileille oli vasta nyt :) Tiedossa on railakkaat juhlat aivan ihanassa seurassa, hyvää ruokaa ja tietenkin paljon juomaa kuten bileiden henkeen kuuluu. Todella kivaa päästä pitkästä aikaa isolla porukalla juhlimaan kunnolla! Sanomattakin selvää että kuvamateriaalia tästä illasta tulee varmasti kyllästymiseen saakka ;)
Nyt toivotan teille kaikille ihanille lukijoilleni aurinkoista ja rentouttavaa viikonloppua, ja lähden itse viimeistelemään kämpän ja itseni juhlakuntoon. Kivaa viikonloppua! xx
// A lot of you guys have been asking for posts about my regular life and how am I doing ATM. I’ve been keeping myself busy with work stuff, sport, blogging and of course decorating my apartment for the spring! Actually I’m finally having my house warming party tonight, and I’m so exited to have a wild party night with the best bunch of people! 

Lately I’ve been really into morning runs, nail decoration, ice hockey world championships (because I’m a Finn haha!) and just having some quality time with my family and my lovely boyfriend. Spring and the sun are FINALLY here, and I have had some excellent days off just wondering around and enjoying every moment of it :)

Besides that I’m really looking forward to my trip to Paris – and Stockholm soon after that! I love to have something to wait for, and these trips have been a huge motivation for me to keep up with busy work schedule. 

Now I’m off to add the final touch for my evening look – I will definitely post a lot of stuff about this mayhem! Have a great, relaxing weekend everyone! xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 comments

 1. Maija May 11, 2013

  Olet Alexa upea! :)

  Ja ymmärrän tuon tuparijutun; juurikin tosta syystä en oo koskaan pitänyt tupareita, kun koskaan ei ole valmista, enkä halua puolivalmista kotia juhlia :D Mutta teidän koti on kyllä todella kaunis, joten kyllä on aikakin ;) Viettäkääpä oikein ihana ilta!

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 11, 2013

   Kiitos ihana :)

   xx

   Reply
 2. Celina May 11, 2013

  Täällä odotellaan innolla jo noita oman elämän “smooth sailing” päiviä, senverran härdelliä ollut ;D Ihanaa siis, että siellä menee hyvin kaikki ja kivoja tupareita!

  Place for Dreams

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 11, 2013

   Hihi kyllä se sieltä tulee;) Kiitos kiitos!

   xx

   Reply
 3. Natali May 11, 2013

  Sounds like you’re leading pretty nice life!
  Lovely photos!

  http://lartoffashion.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 11, 2013

   Haha yes, I’m happy:)

   xx

   Reply
 4. Anonymous May 11, 2013

  Voii olipa kiva postaus!! :) Ja kiva kuulla että sulle kuuluu hyvää!

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 11, 2013

   Kiva kuulla:)

   xx

   Reply
 5. Miu May 11, 2013

  Oi kuinka kiva postaus ! Tämmöisiä peruskuulumishöpötyksiä lukisin minäkin mielelläni. Ja hassu yhteensattuma, mulla on myös tänään tuparit :D Kauheet siivous-leipomis-järjestelyt meneillään, pidin tauon ja tulin selaan tän blogin läpi. Hauskaa iltaa teille ! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 11, 2013

   Hihi no mutta kiva:) Kivaa iltaa sinnekin!

   xx

   Reply
 6. Jozella May 11, 2013

  Ihana postaus!! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 11, 2013

   Kiva kuulla:)

   xx

   Reply
 7. Anonymous May 11, 2013

  Vitsi sun silmät on ihanat!!!! :)<3

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 11, 2013

   Haha voi kiitos ihana:)

   xx

   Reply
 8. Anna Murawski May 11, 2013

  I like that post. Have fun tonight! :) x

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 11, 2013

   Thanks :)

   xx

   Reply
 9. Anonymous May 11, 2013

  Kiva että sulle kuuluu hyvää :) Toivottavasti omassakin elämässä tulee tuo smooth sailing -vaihe jossain vaiheessa, tällä hetkellä kun on hektistä ja joutuu kärsimään sydänsuruista… Mutta kiva postaus, täällä päin tykätään kovasti tällaisista! :)

  Reply