MITÄ KUULUU?

august 1, 2019, outfit

Kun näitä kesäkuussa otettuja asukuvia katson, niin ensimmäinen ajatus on että ei tule tosiaan korkkareita tämän leikatun nilkan kanssa hetkeen käytettyä. Mutta ei se mitään, nimittäin kuntoutuminen etenee muuten loistavaan malliin. Fyssarilla on tullut käytyä jo pari kertaa ja suunnitelmissa on vesijuoksun lisääminen omaan kuntoutussuunnitelmaan. Ensi viikolla treenataan jo Kanen kanssa rauhallisesti ja sitä seuraavana maanantaina saan kipsin pois.

When I look at these outfit photos taken in June, I can’t help but think that there isn’t any chance to wear high heels for a good while since my broken ankle. However, I have now started rehabilitation and it’s going very well! Next week I’ll already train slowly but surely with my PT, and the week after that my cast will be taken off.

Saikkuviikko 5/6 siis tällä hetkellä menossa, mihin tämä aika oikein menee? Ollut kyllä ihan super rentouttava kesäloma, kun ei ole yksinkertaisest voinut tehdä yhtikäs mitään. Itse olen sellainen pitäisi-luonne, että vaikka kuinka olisi lomalla, niin mietin aina mitä kaikkea mun pitäisi tehdä ja saada aikaan. Ehkä se on joku yrittäjän syndrooma, että aina on lomailusta vähän huono omatunto, mutta nyt ei todella voinut edes olla. On tullut vietettyä perheen ja ystävien kanssa aikaa enemmän kuin koskaan, luettua kirjoja ja pelattua ristiseiskaa varmaan useamman vuorokauden edestä. Kävely luonnistuu jo yhden kepin avulla ja kohta senkin saa jättää pois.

Sick leave week 5/6 is now ongoing, time flies! It has been such a relaxing summer holiday now that I haven’t been able to do anything but chill. Normally I’m such a “gotta-do”-person and I can’t relax even when I’m on holiday. This summer has been all about my family and friends, reading, playing cards and so on. Walking gets easier every day and soon I can walk without the sticks, amazing!

Uskon vahvasti siihen että kaikilla on tarkotus ja niin oli varmasti tälläkin sairaslomalla. Ainakin tämä yrittäjä oppi elämään hetkessä, lomailemaan ja arvostamaan entistä enemmän toimivia jalkoja. ❤️

I firmly believe that everything happens for a reason, and certainly so had this sick leave. At least this entrepreneur learned how to live in the moment, relaxing and appreciate functional feet much more. ❤️

Massimo Tutti Blouse
Chanel Bag
Zara Jeans
Manolo Blahnik Shoes

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *