Mirror

_MG_6414_MG_6441
Nappasin tossa eilen pikaisesti kuvan meidän makuuhuoneen uudesta peilistä. Kyseessä on italialaisen Magis -merkin alumiinireunainen kokovartalopeili.  Vaihtoehtona oli tietysti myös antiikkipeili tai fasettihiottu peili, mutta halusin mieluummin raikastaa ilmettä modernimmalla yksityiskohdalla.

Otan parempia kuvia ja videoa kokonaisuudesta, kunhan vain saataisiin verhoprojekti päätökseen. Myöskin suurehko matto on vielä hakusessa!

I just took a couple of pictures of our bedroom mirror. I had plenty of options, but I wanted to go with a modern twist this time.  It looks so fresh and it’s definitely a great contrast to our classical furniture. I’m going to post more pictures when we get our curtain project done. I’m also still in search of the perfect rug. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. Lauren March 19, 2015

  Love how to curtains are actually to long! Your project is such an inspiration. I will definetly look back at your posts when I’m going to renovate my own place ;-)

  Reply
  • Alexa March 20, 2015

   I’m glad to hear that, thanks Lauren! :) xx

   Reply
 2. Heidi March 20, 2015

  Ihana peili

  Reply
 3. Kaisa March 20, 2015

  Kaunis! Siitä kyllä tulee mieleen jättimäinen tarjotin! :D Teidän koti näyttää upealta, sisustussilmäsi on aivan loistava. Blogistasi saa paljon inspiraatiota, voi kun vielä joku päivä pääsisi itsekin remonttia toteuttamaan! Hyvää kevättä :)

  Reply
  • Alexa March 20, 2015

   Voi kuinka kiva kuulla, kiitos! :) Totta toi tarjotin ahaha! xx

   Reply
 4. Lady March 20, 2015

  Peili on todella upea!!

  Reply
 5. Maija March 20, 2015

  Hei Alexa! Upealta näyttää! Oliko tässä huoneessa maalisävy nyt se G vai F alkuinen?

  Reply
 6. Elisa March 21, 2015

  Hei mitä sävyä/maalia teidän seinät on? Tosi hyvä väri!

  Reply
  • Alexa March 21, 2015

   G487 Tikkurilan :) xx

   Reply
 7. S March 21, 2015

  Haluan kiittää aivan mahtavasta remppablogista! Uusi kotinne näyttää ihanalta.
  Olisi ihan mahtavaa, jos voisit joskus antaa ideoita siihen, miten sisustaa lastenhuone? :) Miten sisustaisit huoneen omalle lapsellesi? Olisi kiva jos tekisit joskus postauksen aiheesta. Ymmärrän toki että aihe ei ole ajankohtainen sinulle, mutta tyylisi tuntuu olevan vahva ja ehkä olet miettinyt asiaa?

  Reply
  • Alexa March 21, 2015

   Kiitos! Hyvä idea, kiitos! :) xx

   Reply