Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Milan through my phone

june 26, 2017, Italy

Viime viikolla vietimme yhden kokonaisen päivän Milanossa ja se meni jälleen kerran ihan silmänräpäyksessä. Kierrettiin samoja paikkoja kun viimeksikin, eli syötiin hyvin ja ihailtiin upeaa arkkitehtuuria. Päätin jättää kameran kokonaan hotellille, sillä lähes neljänkymmenen asteen helteessä halusin pitää tavarat minimissä. Tietyllä tavalla tykkäänkin juuri puhelinkuvista, niissä on oma tunnelmansa. Kyllä se milano taas kolahti, tuntuu että ihastun kaupunkiin kerta kerralta enemmän.

Last week we spent only one day in Milan and it definitely went too fast. I just fell for Milan more and more every time I visit there – it’s such a beautiful city. 

Asuttiin Airbnb:ssä Via Gesulla ja päätettiin mennä viereiseen Four Seasonsiin testaamaan aamupala. Oli muuten ihan huippu hyvää!

We stayed at an Airbnb apartment, but we ended up eating breakfast at Four Seasons nearby. It was so yummy!

Galleria Vittorio Emanuele II on näkemisen arvoinen paikka, joskin turisteja on aina ihan älyttömästi. Täältä saa myös sen kuuluisan kymmenen euron kahvin.

Galleria Vittorio Emanuele II is always worth visiting. It’s surrounded by tourists, but the architecture is beyond amazing. 

Hain jädeä Gallerian viereisestä kiskasta ja kädessä oli Daniel Wellingtonin uusi Petite Bondi -kello. Tämä malli on edeltäjiään sirompi ja naisellisempi, ja valkoinen on kyllä just sopivan raikas valinta kesäasun kaveriksi. Saatte tuttuun tapaan koodilla ALEXA -15% heinäkuun 15.päivään saakka.

I wore my new Daniel Wellington Petite Bondi watch. This is pretty similar to the classic one, but it’s a bit more delicate and feminine. White is definitely the go-to color for this summer. If you are craving for a new watch, you can get -15% with the code ALEXA until July the 15th. 

Milanossa on hankala välttyä ostoksilta. Löysin Pradalta jotain mitä olin pitkään etsinyt ja sattumalta vielä alesta. Tästä lisää myöhemmin!

It’s really hard to resist shopping in Milan. I’ll show you what I bought a little later!

Käytiin taas la Rinascenten kattoterassilla lounaalla ja oli kyllä taas yksi reissun parhaista annoksista, eikä näköalassakaan valittamista – vahva suositus siis!

The rooftop restaurant at la Rinascente is one of my favorite places to eat lunch in Milan.

Frida’s on varmaankin kaupungin kaunein kukkakauppa, se käy jo melkein nähtävyydestä. Päivässä ei tosiaan kauheasti kerennyt tekemään, etenkin kun oli sen verran hikiset oltavat. Kyllä olisin voinut pari lisäpäivää vielä Milanossa viettää!

Love this little flower shop. I wish we had more time to capture beautiful moments, but I’m sure we will be back soon. 

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *