Milan through my phone

[kaupallinen]

Viime viikolla vietimme yhden kokonaisen päivän Milanossa ja se meni jälleen kerran ihan silmänräpäyksessä. Kierrettiin samoja paikkoja kun viimeksikin, eli syötiin hyvin ja ihailtiin upeaa arkkitehtuuria. Päätin jättää kameran kokonaan hotellille, sillä lähes neljänkymmenen asteen helteessä halusin pitää tavarat minimissä. Tietyllä tavalla tykkäänkin juuri puhelinkuvista, niissä on oma tunnelmansa. Kyllä se milano taas kolahti, tuntuu että ihastun kaupunkiin kerta kerralta enemmän.

Last week we spent only one day in Milan and it definitely went too fast. I just fell for Milan more and more every time I visit there – it’s such a beautiful city. 

Asuttiin Airbnb:ssä Via Gesulla ja päätettiin mennä viereiseen Four Seasonsiin testaamaan aamupala. Oli muuten ihan huippu hyvää!

We stayed at an Airbnb apartment, but we ended up eating breakfast at Four Seasons nearby. It was so yummy!

Galleria Vittorio Emanuele II on näkemisen arvoinen paikka, joskin turisteja on aina ihan älyttömästi. Täältä saa myös sen kuuluisan kymmenen euron kahvin.

Galleria Vittorio Emanuele II is always worth visiting. It’s surrounded by tourists, but the architecture is beyond amazing. 

Hain jädeä Gallerian viereisestä kiskasta ja kädessä oli Daniel Wellingtonin uusi Petite Bondi -kello. Tämä malli on edeltäjiään sirompi ja naisellisempi, ja valkoinen on kyllä just sopivan raikas valinta kesäasun kaveriksi. Saatte tuttuun tapaan koodilla ALEXA -15% heinäkuun 15.päivään saakka.

I wore my new Daniel Wellington Petite Bondi watch. This is pretty similar to the classic one, but it’s a bit more delicate and feminine. White is definitely the go-to color for this summer. If you are craving for a new watch, you can get -15% with the code ALEXA until July the 15th. 

Milanossa on hankala välttyä ostoksilta. Löysin Pradalta jotain mitä olin pitkään etsinyt ja sattumalta vielä alesta. Tästä lisää myöhemmin!

It’s really hard to resist shopping in Milan. I’ll show you what I bought a little later!

Käytiin taas la Rinascenten kattoterassilla lounaalla ja oli kyllä taas yksi reissun parhaista annoksista, eikä näköalassakaan valittamista – vahva suositus siis!

The rooftop restaurant at la Rinascente is one of my favorite places to eat lunch in Milan.

Frida’s on varmaankin kaupungin kaunein kukkakauppa, se käy jo melkein nähtävyydestä. Päivässä ei tosiaan kauheasti kerennyt tekemään, etenkin kun oli sen verran hikiset oltavat. Kyllä olisin voinut pari lisäpäivää vielä Milanossa viettää!

Love this little flower shop. I wish we had more time to capture beautiful moments, but I’m sure we will be back soon. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 comments

 1. Natali June 26, 2017

  Beautiful snaps! Thanks for sharing!

  http://lartoffashion.com/beach-club

  Reply
 2. Mielettömiä kuvia. Ei kyllä uskoisi puhelimella otetuiksi.

  Reply
  • Alexa June 26, 2017

   Kiitos ihana! ? xx

   Reply
   • Milena June 27, 2017

    Love these snaps from Milan! I really want to go one day soon – it’s the perfect bloggers’ destination! <3

    http://milenawears.com

    x

    Reply
    • Alexa June 27, 2017

     Exactly, thanks Milena! ? xx

     Reply
 3. Sara June 27, 2017

  Pidän paljon blogistasi ja tämäkin oli ihana postaus! Huomaan usein, että matka-aiheiset postauksesi päättyvät toteamukseen, että olisi ollut kiva viettää kaupungissa vielä muutama lisäpäivä tai ehtiä nähdä enemmän. Jos sinulla on mahdollisuus, niin voisithan matkustaa vakikohteisiin hieman harvemmin, mutta kerralla pidemmäksi ajaksi – siis vaikka viikoksi. Saisit oikeasti imeä itseesi kaupunkeja, Pariisia, Milanoa, Nykiä yms. – ja samalla se olisi ekoteko verrattuna nykyiseen. En halua kuitenkaan saarnata, siihen on varmasti syynsä milloin ja miten matkustat :) hyvää loman jatkoa koko porukalle!

  Reply
  • Alexa June 27, 2017

   Totta puhut! Musta tuntuu aina siltä että aika loppuu kesken, vaikka oltiin NYC:issä viimeksi viikko ja Cape Townissa 10 päivää. ? Ei se ole siitä ajasta varsinaisesti kiinni, vaan siitä että näkemistä ja kokemista isoissa kaupungeissa riittää loputtomiin. Olen kyllä tosi tyytyväinen tähän matkaan muuten, sillä saatiin paljon aikaiseksi ihan viikonlopun aikana kun tuli nähtyä Milanon lisäksi Verona, Venetsia ja Garda. ? xx

   Reply
   • Sara June 28, 2017

    Niin se varmasti on ja muistelinkin että juuri nuo mainitsemasi reissut olivat onneksi vähän pidempiä! Tää teidän tänhetkinen reissu on kyllä ihan unelmaloma, niin upeat kohteet ja onneksi mahdollistettuna yhteen lomaan. Ja street style erittäin kannatettava, niitä kiitos joka lomalta! :*

    Reply
 4. Linda July 7, 2017

  I’m in love with these photos! Especially the ice cream one hehe. So beautiful. Thank you for sharing your traveling experiences with us :)

  xoxo,
  Linda
  boohoolindalieu.wordpress.com
  instagram: boohoolindalieu

  Reply
 5. Sanni July 10, 2017

  Moi. Haaveilen kovasti jonkinlaisesta tatuoinnista juurikin samassa kohtaa, jossa sinulla “balance” tatuointi.
  Olenko väärässä, vai onko kirjoitus ns vähän levinnyt sitten tatuoinnin laiton?! Kun postasit uudesta tatuoinnista kädessäsi, oli teksti jotenkin todella skarppi ja siisti, mutta tässä postauksessa teksti näytti jotenkin tummemmalta…Onko tatulointi mielestäsi muuttunut sitten laiton?

  Reply
  • Alexa July 10, 2017

   Hmm ei musta ole! Ero on vaan siinä että tämä on kuvattu puhelimella ja kuva on pikselöitynyt ja se postaus taas kunnon kameralla, jossa jälki on mielettömän tarkkaa. ? xx

   Reply