Miehistä!

Mies – ja naismaku on jotenkin niin hassu käsitys, että siitä piti oikein postauskin värkätä. On mielenkiintoista miten me jokainen yksilönä viehätytään erilaisista ja eri näköisistä ihmisistä. Siinä se maailmankaikkeuden hienous piileekin. Uskon että täällä on jokaiselle varmasti se oikea, jos ei nyt täällä hetkellä niin jossain vaiheessa elämää se vielä kävelee vastaan. 
 
Poikaystäväni sanoi fiksusti: “Eikö naisten tulisi etsiä mies jonka kanssa elää yhteinen turvallinen tulevaisuus?” En ole itse koskaan osannut ajatella noin, fiksusti sanottu. 
Uskon että naiset (yleistän) etsivät enemmän draamaa ja intohimoa, kun “tylsää” tasaista smooth sailingia. Kokemuksella voin sanoa että smooth sailing tuntuu tosi hyvältä eikä todellakaan tylsältä, kun vain kaikki palaset on kohdallaan. Kyllä tässä elämässä on ihan tarpeeksi jännitystä muutenkin, miksi sitä pitäisi hakea juuri parisuhteesta? 
 
Itse pidän sellaisista miehistä jolla on käytöstavat kohdallaan (herrasmies) mutta ei se mikään nynnykään saa olla.  En missään nimessä puhu pahoista pojista, vaan sellaisesta miehestä, jolla on sekä älykkyyttä että seikkailunhalua. Sellainen se mun mies onkin!
 
Ulkoisesti pidän miehistä jolla on karismaa. Kiiltokuvapojat ei ole mun mieleen tai noh, lasketaanko Ryan Gosling kiiltokuvapoikaksi? :D Mutta sanon kiitos ei siloposkisille mallipojille. 
Tyyli ei ehkä ole niin tärkeä asia, sillä eri ihmisille sopii eri jutut. Jotkut näyttää pirun hyvältä kauluspaidassa ja joillekin sopii nahkatakki ja converset paremmin. Kukin tyylillään. 
 
En tiedä että miksi edes kirjoitin tämän jutun. Taitaa taas ne naishormoonit jyllätä!
 
// It is so fascinating that we all are attracted by a certain type of men / women. It is such a blessing that we are unique and we like different kind of people as well. I’m sure that each one of us is going to meet “the one” someday, undoubtedly. 

My boyfriend blurted one day: “Shouldn’t women be hunting for a guy, with who they could live safely, happily ever after?” Good thinking! But I’m quite sure that most of the women are craving for drama and passion instead of “boring” smooth sailing. Actually smooth sailing is anything but boring, when everything else seems to fall into place.

I like charismatic and wise men. 

 

 
Tässä muutama mies mun makuun, ketkä on teidän lemppareita?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

39 comments

 1. Irini June 17, 2012

  Joo ah Ryan Gosling en kestä.

  Taitaakii olla leffalistassa tänään Crazy Stupid Love… :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 17, 2012

   Haha noni! Se oli just hyvä hömppäleffa. Ja Drive oli myös uskomattoman hyvä :) xx

   Reply
 2. Anonymous June 17, 2012

  Bradley Cooper !

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 17, 2012

   Voin yhtyä! :) xx

   Reply
 3. Jade June 17, 2012

  Ihan kuin lukisin omia ajatuksiani ;) Mun elämässäni on joskus tapahtunut niin paljon asioita, että haluan ympärilleni turvallisuutta ja vakautta, jota saan kohta neljä vuotta toimineesta tasaisesta parisuhteestani.

  http://mustikkamuru.blogspot.fi/

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 17, 2012

   Loistavaa :)! Jep turvallisuus ja vakaus kunniaan. Niin se ainaki täällä meillä toimii:) xx

   Reply
 4. Annina June 17, 2012

  vähän kiva postaus! oon itekin ollut kaiken moisten miesseikkailuden jälkeen nyt yli puolitoista vuotta ‘smooth sailing’ suhteessa, enkä koskaan ole ollut iloisempi, vaikka ennen luulin ettei parisuhteet oo se mun juttu. kyllä se sitten olikin kun se oikea eksyi elämääni!

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 17, 2012

   Jep, tiedän tasan mistä puhut ;)! xx

   Reply
 5. champagne June 17, 2012

  Adam Levine on mun suosikki :D Voisin tähän lisätä että miehellä täytyy olla saman tyyppiset arvot ja elämisen kriteerit, muuten jutusta ei tule mitään…

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 17, 2012

   Adamissa on kyllä sitä jotain :D En tiedä mitä! Karismaa?
   Joo ihan totta kyllä puhut noiden arvojen suhteen, jos ne palaset eivät loksahtaisi kohdalleen niin ei kyllä mikään toimisi. Tämä kyllä yhdistää myös mua ja mun miestä kummasti. Tavallaan tohon voi liittää myös samanlaisen kreisin huumorintajun. Heh jotenkin arvot ja huumori kulkee käsikädessä? :D xx

   Reply
 6. Laura June 17, 2012

  Zac Efron <3
  Monel on hirveet ennakkoluulot teinitähdist, mut Zac osaa oikeesti näytellä! Suosittelen kattoo Charlie St. Cloud -leffan :)
  Eikä siin ulkonäössäkää mitään vikaa tietenkään ole :P

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 17, 2012

   Se on kyllä hurjan suloinen! Joo joku toinenkin on suositellu tota leffaa mulle, pitää varmaan juhannuksena katsoa kun olen yksin kotona:)!

   Mua vaan jotenkin huvittaa toi Zac kun se on käynyt leikkauttamassa nenänsä, tosin samaan hommaan on toi Goslingkin ryhtynyt :D (luen liikaa jenkkiläisiä juorusivustoja…) xx

   Reply
 7. Essi June 17, 2012

  Mikshän mulla ei näy aina sun postauksien kuvat? Esim. tämänkään postauksen kuva ei näy:( On vaan semmonen pikkunen valkee ruutu, jossa on punanen raksi.

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 17, 2012

   Hmm onpas kummallista :O xx

   Reply
 8. viivi June 17, 2012

  Ryan Gosling, aaaaaaaaaah. En ikinä ois kattonu leffaa Drive jos pääosassa ois ollu joku toinen. :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 17, 2012

   Joo älä muuta sano:D

   xx

   Reply
 9. Aava June 17, 2012

  Heips taas Alexa

  Maximekko-friikki kuittaa, että muutama yksilö lähti tilaukseen Asokselta ;) Ja joo ollaan aivan samoilla linjoilla ton sun mies jutun kanssa. <3 Olisi kiva lukea missä olette tavanneet, kauanko olette olleet yhdessä, onko ikäeroa paljon, millaisia olette luonteiltanne ja mitä teette yleensä yhdessä? :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 17, 2012

   Jee loistavaa! Siellä on kyllä tosi hyvä valikoima! Joo toki teen sellaisen postauksen:) Olisi myös hauskaa tehdä sellainen kysymyspostaus jossa saisitte esittää mulle J:stä kysymyksiä ja J:lle musta ;) xx

   Reply
 10. madde June 17, 2012

  “Don’t be with the one you can live with. Be with the one you can’t live without.” pätee ainakin mulla!

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 17, 2012

   Aika hyvä kieltämättä ;) xx

   Reply
 11. Nina June 17, 2012

  Itsehän olen aina ollut sitä mieltä, että miehen tulisi olla kiltti, tasainen ja luotettava. Siis kerralla sellainen, ettei sitä tarvitse laittaa vaihtoon. No tälläistä miestä ei sitten ollut olemassakaan, mutta onneksi löytyi kaikki tuntomerkit täyttävä nainen. :)
  Henkilökohtaisesti en ymmärrä, miksi ihmiset rakentavat omasta elämästään jotain elämää suurempaa draamaa. Toisaalta luulen, että he oikeasti masentuisivat, jos heidän elämänsä ei olisi yhtä suurta näytelmää. Tapansa varmaan siis kullakin. Samoin nämä, jotka tuntuvat keräävän joka kuukaudelle uuden poika/tyttöystävän.

  Onneks on maailma sen verran iso juna et sinne mahtuu kaikenlaiset!

  xoxo Nina

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 17, 2012

   Kyllä! On tärkeää että kumppani on luotettava, olisi inhottavaa olla koko ajan jännittämässä toisen menemisiä ja tekemisiä! Voin myöntää itsekin aikoinani etsiväni draamaa tai ainakin päätyvän sellaisiin säätöihin ja siksipä tämä smooth sailing tuntuukin niin hyvältä ja turvalliselta. :) xx

   Reply
 12. Lindsay June 17, 2012

  Olen samaa mieltä! Minusta on tyhmää, että tasaiset ja turvalliset parisuhteet ajatellaan monesti tylsiksi. Itselläni on juuri tällainen parisuhde ollut kohta kolme vuotta, mutten todellakaan voisi sanoa sitä tylsäksi? Kun poikasytävän kanssa jakaa samat elämänarvon, haaveet ja mielenkiinnonkohteet, ei se ole mitenkään tylsää ja on se mielestäni paljon parempi vaihtoehto kuin se, että suhteessa koko ajan räiskyy ja paukkuu, niin hyvässä kuin pahassakin. Poikaystäväni on parasystäväni, vaikka näinhän ei oletusten mukaan tietenkään saisi olla, mutta itse olen tilanteeseen enemmän kuin tyytyväinen :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 17, 2012

   Ihan totta! Voin myöntää joskus teininä itsekin ajatelleeni noin, mutta nyt “kokemuksen” kautta voin todeta että smooth sailing on parasta ikinä. Ja kun toinen on sellainen samat arvot jakava ja huumorintajuinen tyyppi, niin eipä meillä ole tylsääkään koskaan ollut! :) Huvittaa aina Jersey Shorea katsoessa Ronnie ja Sammi, niillä tuntuu aina just räiskyvän ja paukkuvan. Sitten itketään, pussataan, erotaan ja palataan taas yhteen. Huh mun mielenterveys ei kestäisi sellaista! :D xx

   Reply
 13. Anonymous June 17, 2012

  Robert Pattinson… :PPPP *kuolaa*

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 17, 2012

   Haha, tää on yks näitä juttuja mitä en oo ikinä hiffanut :D Mut tää on sitä erilaisuuden hienoutta! xx

   Reply
 14. Laura June 17, 2012

  Niin totta. Ihan tarpeeksi draamaa ja itkua sisältäneiden suhteiden jälkeen en voi kuin ihmetellä tuuriani, kun yhtäkkiä eteen käveli niin täydellinen vastakappaleeni että huh. Vaikutetaan varmaan ulospäin äärimmäisen tylsältä smooth sailing -parilta, mutta oon kyllä rehellisesti viettäny elämäni parasta aikaa näinä n. 1,5 vuotena (tuntuu tosin kuin oltaisi oltu yhdessä jo pieni ikuisuus). Huh, aika kuluu nopsaan kun on koko ajan niin kivaa. ;)

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 17, 2012

   Jep! Samaa mieltä täällä ollaan :) xx

   Reply
 15. Martta June 18, 2012

  Samoilla linjoilla ollaan täälläkin! Minäkin tykkään siitä että meno on rauhallista ja mukavaa, ei se tarkoita että olisi tylsää. Tunnen pariskunnan joka ei ole vuoden yhdessäasumisen aikana riidellyt kertaakaan ja pariskunnan jossa voluumi kohoaa omasta mielestäni vähän turhankin usein. Erittäin onnellisia pariskuntia ovat molemmat. :)

  Oma miesmakuni näyttäisi olevan lähellä omaasi! :) Tykkään rennoista tyypeistä jossa on kuitenkin särmää! Oma huumorintajuni on sellaista laatua että täytyy kaverilla olla suht hyvä itsetunto ja itseluottamus että pysytään samassa veneessä. Sinkkuna tietysti toivon että jonkun samanhenkisen tyypin joskus onnistun itselleni löydän! :)

  Julkkismiehistä suosikkini on ehdottomasti Adam Levine! Ihana hän on ollut aina, mutta ikä on kyllä selvästi häntäkin parantanut! Jos joku asia saa syttymään niin upeat tatuoinnit! :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 18, 2012

   Jeps, samoilla linjoilla mennään! ;) Mekään ei J:n kanssa vissiin ekaan vuoteen riidelty, eikä kyllä juuri riidellä nytkään. Paitsi jos mulla on nälkä, vilu ja pissahätä! :D xx

   Reply
 16. kelly June 18, 2012

  Jep, ei kyllä tähänkään tyttöön iske kiiltokuvapojat.. tämän hetkinen erittäin kova ihastus on Ian Somerhalder.. Eikä taida auttaa asiaa yhtään ettää esittää pahista Vampyyripäiväkirjoissa :D Tai ei nyt pahista mutta bad boy.. Kyllä ne bad boyt vaan vetää puoleensa. Tatskat, parransänki hrrrr… Mut sellaisia on luonnollisesti ihanaa katsella, mutta omaksi mieheksi valitsisin ehdottomastu good boyn. Toisaalta jos ulkonäkö olisi bad ja sisältö good, niin siinä vasta oiski paketti kohillaan! :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 18, 2012

   Haaha joo ulkonäkö bad ja sisältä good :D Vaikea yhtälö! xx

   Reply
 17. Anonymous June 18, 2012

  Jared Leto on jotenkin niin…. ah! Vitsi! Se miten se katsoo niillä suurilla sinisillä silmillään Hugo Bossin mainoksessa. Ja sen laulutyyli: korkeat pysyy korkeana ja matalat menee ihanasti melkein kuiskaamisen puolelle. Oon jo nyt ihan myyty pelkästä ajattelemisesta:D

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 18, 2012

   Hihi! Se on niin ihanaa kun tykätään erilaisista ;) xx

   Reply
 18. Noora June 20, 2012

  vasen alakulma on mulle varattu jo! Sori:)
  Mutta ed westwick on kuumista kuumin! Ja tännekkään ei iske ne kiiltokuva pojat mun mielestä ne on kamalia.

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 20, 2012

   Jooo siis mun on pitäny kans lisätä Chuck :D ! xx

   Reply
 19. Anonymous June 22, 2012

  Ei ole minun makuun noi miehet… =)

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 23, 2012

   Mutta sehän on vaan hyvä juttu :) Siihenhän tämä kaikki perustuuksin, että pidetään eri näkösistä ihmisistä! xx

   Reply
 20. Anonymous July 4, 2012

  I am really glad to glance at this weblog posts which consists of plenty of helpful information, thanks for
  providing such information.
  Feel free to visit my blog post :: cool articles to read

  Reply