Meet & Greet 2

Meetup20150831_4510Meetup20150831_4422Meetup20150831_4424Meetup20150831_4443meetup-blog
Blogihistorian toinen lukijamiitti takana, ja mehän aletaan olla ihan koukussa näiden järjestämiseen! Järjestettiin miitti ensimmäistä kertaa Mariannan ja Lindan kanssa viime huhtikuussa, ja palaute oli niin positiivista että aloimme heti sunnittelemaan seuraavaa. Tällä kertaa paikkana oli Koffin puistossa sijaitseva Southpark, ja mukaan viisikymmentä ensimmäistä ilmoittautunutta. Inspiraatio menuseen tuli Southparkin viikonloppubrunssista, joka on ollut koko kesän ajan meidän kaveriporukalle jo sunnuntaiperinne. Tarjolla oli siis erilaisia eksoottisia salaatteja, grillattuja hodareita, herkullisia jälkkäreitä tietenkään unohtamatta.

Haluttiin pitää tilaisuus mahdollisimman rentona ja vapaamuotoisena, niin mitään erityistä ohjelmaa ei ollut. Essieltä tuli muutama ekspertti tekemään halukkaille manikyyrejä, ja tyttöjä kyllä riitti ihan jonoksi asti. Manikyyrien ja syömisen lomassa höpöteltiin niitä näitä, ja oli ihan mahtavaa tutustua niin moneen upeaan persoonaan. Aikamoista speed datingiä oli jutella viidenkymmenen ihmisen kanssa pariin tuntiin, mutta hyvin taisin selvitä rallistani! Suuri kiitos kaikille miittiin saapuneille ja meidän mahtaville yhteistykumppaneille (Essie, L’Oréal, Southpark, Brunberg ja Papershop) tilaisuuden mahdollistamisesta. Seuraava tapahtuma on jo laitettu vireille, ja tarkempi ajankohta ilmoitetaan joulukuussa! Kiitos!

P.S. Sisustusblogissa uutta!

We arranged our second meet & greet with Linda and Marianna yesterday and it was so much fun. The venue was restaurant Southpark, which is one of the loveliest restaurants in town. I totally love their Sunday brunch, so we decided to serve the delicious brunch for our readers as well. We didn’t want the event to be formal, so there wasn’t any specific program for the meet. Essie wanted to offer manicures for our readers and almost everyone got their nails done. 

It was so nice to talk with everyone, though it felt like speed dating because I wanted to make sure that I spoke with every single one. We have already started planning the next one and it will be a more intimate one during Christmas time. I’m already looking forward to it!

P.S. New on the apartment blog!

Photos by: Dora Dalila @doradalila

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 comments

 1. Bitisho September 1, 2015

  Looked so cozy and welcoming!
  Would love to come to one of your meet and greets one day!

  Reply
  • Alexa September 1, 2015

   It was awesome! Hope you can make it! xx

   Reply
 2. Tiina September 1, 2015

  Suuret kiitokset itsellenne, kun näätte vaivaa ja järkkäilette tällästa meille! Oli kyl huippu eventti.
  Teillä on kyl ihania lukijoita, kun kaikki otettiin niin hyvin messiin pöydästä riippumatta, eikä ketään jäänyt yksin. Tykkäsin!
  Ehdottomasti lisää näitä :)

  Reply
  • Alexa September 1, 2015

   Jee ihana kuulla, kiitos kun pääsit tulemaan ja toivottavasti tulet ensi kerralla uudestaan! :) xx

   Reply
 3. Zuzia September 1, 2015

  Dear Alexa, do you girls think about organise an international meeting? Would be lovely to see and talk with you! :) Regards from Poland! xx

  Reply
  • Alexa September 1, 2015

   We have been thinking about it! Maybe maybe ;) xx

   Reply
 4. Sara V September 1, 2015

  Näytti ihanalta, aivan kuten ensimmäinenkin m&g ! Kun kuulin että toinen eventti järjestetään olin jo innoissani laittamassa ilmottautumista mutta sitten huomasinkin pieneksi pettymykseksi että kyseessä oli arkipäivä, mikä luonnollisesti esti täältä Jyväskylästä tulon näin työssäkäyvänä. Tärkeintä silti että tapahtuma oli onnistunut teidän kaikkien puolesta. Ehkäpä seuraava olisi jo minullekin mahdollinen osallistumisen kannalta ! :-)

  Ihanaa syksyä Alexa ! xx

  Reply
  • Sara V September 1, 2015

   uh, tulipa aikamoinen lausehirviö tuosta kun pilkutus jäi kokonaan :D

   Reply
  • Alexa September 1, 2015

   Toivottavasti saadaan ens kerralla järkättyä niin että sä pääset myös! Samoin sulle Sara! :) xx

   Reply
 5. Sofia September 1, 2015

  Mä en itse päässyt tapahtumaan, oli niin kiireinen tuo maanantai! :( Olis ollut kyllä huippua olla mukana, mutta toivottavasti seuraavalla kerralla sitten käy mullekin… :)

  Reply
  • Alexa September 1, 2015

   Ens kerralla! :) xx

   Reply
 6. Pinja September 1, 2015

  Mua kyllä harmittaa kun nämä kaksi miittiä on mennyt multa vähän niin kuin ohi, mutta ehkä mä sitten seuraavaan koetan ilmoittautua! :D

  Reply
  • Alexa September 1, 2015

   Toivotaan että pääset!! :) xx

   Reply
 7. Beba September 1, 2015

  Du borde skratta mycket mer på bilder! Ser fint ut! Kram beba

  Reply
  • Alexa September 1, 2015

   Aww tack så jätte mycket Beba! Kramar! xx

   Reply
 8. HennaMaria September 2, 2015

  Ensi kerralla mäkin varmaan uskallaudun mukaan. :D Teillä on näyttänyt olevan kivaa! :)

  Reply