Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ME MUUTETAAN!

june 20, 2018, lumo, Uncategorized

Kaupallinen yhteistyö: Lumo-vuokrakodit

Muistatte varmaan kun kuukausi sitten kirjottelin teille kämpän vaihto fiiliksistä? Tämän hetkinen vuokrakämppä on nimittäin alkanut käymään pieneksi ja rehellisyyden nimissä kaipaan kotiin myös lisää valoa ja avaruutta. Häiden jälkeen alettiin miehen kanssa etsimään uutta vuokrakämppää aktiivisesti, siis en suunnilleen muuta tehnytkään. Haastetta tilanteeseen toi muutamat vaatimukseni, sillä en taas haluaisi muuttaa ihan muuten vaan – siinä pitää olla kaikki kohdallaan! Yhtenä tiistaiaamuna mieheni linkkasi minulle tämän ylläolevan kohteen, joka täytti kaikki meidän kriteerit. Eiran tuntumasta, parvekkeellinen kolmio, jossa on täydellinen pohjaratkaisu. Ainiin ja sauna, eikä seinänaapureita ole ollenkaan. Kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta?

Tässä vaiheessa minulla ei siis ollut Lumo-vuokrakotien kanssa minkäänlaista yhteistyötä tuloillaan, mutta koin systeemin niin hyväksi että otin heihin myöhemmin yhteyttä. Hommahan meni siis niin että saatiin napattua Lumo-vuokrakotien verkkokaupasta tämä asunto meille heti! Täytin yhteystietoni, tsekkautin luottotietoni verkkopankkitunnusten avulla, maksoin ensimmäisen kuukauden vuokran ja voilá – kämppä oli meidän! Säästyttiin siis unettomilta öiltä, ruuhkaisilta asuntonäytöiltä ja vuokravakuudelta. Lumo-vuokrakodeilla on verkkokaupassa vielä tyytyväisyys takuu, eli jos asunto ei olisi livenä vastannutkaan annettuja tietoja, niin olisimme voineet siinä vaiheessa vielä perua vuokrasopimuksen. Olen edelleen ihan ymmälläni tästä systeemistä ja olen julistanut Lumo-sanomaa kaiken maailman ystäville, pikkuserkuille ja kynsihoitajillekin. Ihan huikea!

Muutto on edessä jo kuun vaihteessa eli ensi viikon viikonloppuna. Iik! Olen maailman onnellisin tästä asiasta, onneksi lähdettiin rohkeasti etsimään uutta, kyllä se koti vaikuttaa arkeen kuitenkin hurjasti. ❤️

I’m just here quickly to tell you that we decided to change our current apartment! We have been living here for almost an year now and we have been thinking about changing it for awhile now. Honestly we have been super picky, but we found this gorgeous place close by the beach and with private balcony, so we decided to go with it! I’m so happy we did, can’t wait to move next week. 

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *