Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ME LÄHDETTIIN POLITIIKKAAN

march 25, 2019, podcast

Nyt vihdoinkin paljastetaan projekti, jonka parissa ollaan pitkälti hääritty vuoden vaihteen jälkeen. Äänestäminen eduskuntavaaleissa on äärimmäisen tärkeää, mutta meistä politiikka tuntui vieraalta ja tapa jolla siitä puhutaan, jää usein kovin etäiseksi. Siksi päätettiinkin tarttua härkää sarvista, mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja haastatella ehdokkaita jokaisesta eduskuntapuolueesta itse. Me halutaan oppia ja vaikuttaa meidän tulevaisuuteen, ja uskotaan että te haluatte myös.

Nonsensen Vaalispessu on täysin meidän itse tuottama ja rahoittama ohjelma, jota lähdettiin tekemään intoa puhkuen. Vaalispessu ei ole kuivan kankea vaalitentti, vaan tietysti Nonsensen näköinen ja makuinen minisarja. Eli tarjottimella on tärkeitä yhteiskunnallisia asioita, mutta huumoria ja hyvää meininkiä unohtamatta.

Vaikka vaaliohjelma saattaa alkuun puisevalta kuulostaakin, niin tämä on ollut yksi mun uran huikeimmista projekteista. Aloitettiin tammikuussa ohjelman konseptoinnilla, mietittiin sopivia osioita ja vieraita. Sen jälkeen alkoi vieraiden kutsuminen, ennakkohaastattelut, taustatyö ja “käsikirjoitusten” tekeminen. Hommaa on siis ollut hurjasti ns. “normaalien” työprojektien ohella, mutta tämä on ollut kyllä kokemuksena jo nyt ihan mieletön. Täysin meidän mukavuusalueen ulkopuolella, samalla jännää ja äärimmäisen palkitsevaa. Olen niin onnellinen siitä että meidän tuottaja Ninja ymmärsi meidän mission ja halusi lähteä edistämään tätä projektia yhdessä meidän kanssa.

Mutta pidemmittä puheitta, nyt olisi Vaalispessun ensimmäinen jakso ulkona! Ensimmäisessä jaksossa vieraana on Vihreiden Emma Kari ja toivon että mahdollisimman moni kuuntelee tämän ja tietysti kaikki tulevat jaksot. Jokaiselle suurelle puolueelle on lähetetty kutsut ja meillä on kyllä äärimmäisen mielenkiintoisia vieraita. Vaalispessun jaksoja tulee tällä viikolla maanantaista perjantaihin (torstaina tulee myös normaali Nonsense-jakso) ja homma jatkuu ensi viikon maanantaina. Jakso löytyy tuttuun tapaan Soundcloudista, Spotifysta ja puhelimien omista podcast-appeista. Ei kun kuuntelemaan ja äänestämään viimeistään virallisena vaalipäivänä 14.4.

42 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *