The Perfect Glow


1a7c4592

Strobing eli kasvojen korostaminen kuultotuotteilla on ollut meikkimaailman kuumin puheenaihe viimeisen vuoden aikana. Muistan kun muutamia vuosi sitten vannoin mattapintaisen meikkipohjan nimeen, enkä voinut kuvitellakaan käyttäväni mitään kuultavaa. Tämä johtui osittain siitä että T-alueeni on hiukan rasvainen, enkä ymmärtänyt mihin kuultoa pitäisi lisätä ja miksi. Pari vuotta sitten löysin YouTuben ihmeellisen maailman kauneusguruineen ja sitä kautta tutustuin erilaisiin korostustuotteisiin – pian olinkin jo koukussa. Nykyään en selviäisi meikkirutiinistani ilman korostustuotteita, etenkin voidemaiset korostustuotteet ovat koukuttaneet minut helppokäyttöisyydellään.

Strobing as in highlighting has been a huge thing in the beauty industry during the on-going year. I can remember the days when I swore on all matte makeup and couldn’t even think about using a highlighter. That was many years ago, until I found YouTube and all the lovely beauty gurus. They taught me how to get the perfect healthy glow (without looking sweaty) and ever since I have been obsessed with all kind of highlighters. 


1a7c4613

Minua tosiaan pyydettiin mukaan tähän Maybellinen Strobing -kampanjaan, sillä kasvojen korostaminen on itselleni entuudestaan tuttua. Ihastuinkin tähän Master Strobing Stick -tuotteeseen jo sen ilmestyessään muutama kuukausi sitten ja sen jälkeen se on ollut osa meikkausrutiiniani jokaisena päivänä. En muuten taida olla ainut joka tästä on onnistunut, sillä netin kauneussivustot ovat ylistäviä arvioita täynnä. Puikkoa on saatavilla kahdessa eri sävyssä (hieman kultaan taittava 200 ja kylmempi 100), joista itselleni sopii tuo paremmin tuo kylmempi sävy. Tuote on koostumukseltaan pehmeää, helposti levittyvää eikä sisällä ollenkaan glitteriä – eli saat häikäisevän kauniin mutta luonnollisen kuullon. Voisin puhua tästä tuotteesta vaikka tuntikausia, mutta siirrytään itse strobing-rutiiniin.

I was really honored when Maybelline asked me to be part of their strobing blog campaign. Especially because I have been obsessed with their Master Strobing Stick ever since I tried it first time. Shade number 100 is my absolute favorite, looks great no matter if my skin is tanned or not. The formula is smooth and buttery and it doesn’t include any glitter – It gives my skin the perfect healthy glow.

1a7c4542

Levitän korostuspuikkoa aina meikkivoiteen levityksen jälkeen poskipäiden yläpuolelle.

I like to apply the product above my cheekbones. 

1a7c4566

Levitän sitä myös nenän keskiosaan sekä hiukan huulen yläpuolelle. Lopuksi kiinnitän korostusvoiteen aina joko korostuspuuterilla tai vaihtoehtoisesti meikinkiinnitys-spraylla.

I also apply it on the bridge of my nose and above my lip. I like to sett the highlight with an illuminating powder or a setting spray. 

maybelline-strobing-stick

Korostustuotteiden käyttäminen luo ihanan kuulaan ja raikkaan meikin, olematta kuitenkaan yhtään rasvaisen näköinen. Kuulas lopputulos säilyy läpi päivän, eikä meikkiä tarvitse korjailla päivän aikana.

I couldn’t do my makeup without highlighters anymore. If I would need to choose between strobing and contouring, I would definitely go with strobing. 

linda-juhola-alexa-dagmar

Linda on yhtä innostunut strobingista ja on myös mukana tässä Maybellinen kampanjassa. Käykää ihmeessä kurkkaamassa myös Lindan postaus täältä.

Linda is also into strobing and we shot this campaign together with her, you should also check her post from here.

1a7c5117

Oletteko te innostuneet tästä strobing-trendistä? ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published.

22 comments

 1. Anna Sofia September 28, 2016

  Ostin tämän samaisen tuotteen juuri tällä viikolla, kun muistan nähneeni sen sun Snapissa. Tämä pieni “tuto” tulikin tarpeeseen, sillä en tiedä mihin sitä laittaisin :D Sun pitää muuten pitää mulle joku meikkikoulu, kun tuun ensi kuussa Suomeen, heh!

  Reply
  • Alexa September 28, 2016

   Haha jes, sika hyvä! Niin hyvä tuote, joka tekee ihosta kauniin kuulaan ja hyvinvoivan näköisen. Mä pidän haha :D xx

   Reply
 2. Marianne September 28, 2016

  Näytät aivan upealta :)
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
  • Alexa September 28, 2016

   Voi kiitos ihana! :) xx

   Reply
 3. Iina / MouMou September 28, 2016

  Pakko kehua, miten kivaa on, että linkititte postauksenne Lindan kanssa ristiin! Ei tarvitse sitten googlailla muiden kamppislaisten postauksia. Tuntuu, että osa bloggaajista “pelkää” muiden blogien linkittämistä, vaikka lukijat sitä varmasti arvostaisivat. <3

  Reply
  • Alexa September 28, 2016

   Haha, ihan mahtava kehu – kiitos siitä. Siis todellakin linkkaaminen kannattaa, ei se ole itseltä pois :) xx

   Reply
 4. Jonna September 28, 2016

  Kiitos vinkistä, menee heti testaukseen :)

  Reply
  • Alexa September 28, 2016

   Jee, suosittelen! Olen käyttänyt pitkään yhtä kalliimman brändin vastaavaa tuotetta ja sen jälkeen kun tämä tuli markkinoille niin meni vaihtoon. Käytännössä täysin sama tuote kun kalliimmalla brändillä, mutta vaan helpompi saatavuus täällä ja huomattavasti edullisempi hinta :) xx

   Reply
 5. […] Myös Alexa on mukana samaisessa kamppiksessa ja varsinainen strobing pro hänkin! Hänen postauksensa aiheesta voitte lukaista täältä. […]

  Reply
 6. […] Also Alexa is a part of the same campaign, and a hard core strobing pro as well! You can check out her post about the highlighter here. […]

  Reply
 7. Anu September 28, 2016

  Kyllä, kyllä ja kyllä! Ihastuin jo kauan sitten, kun Scott Barnes meikkasi Jlo:n hehkun ja mietin kuumeisesti, millä he saivat sen upean kuullon Jlon kasvoille! Täytyypä tämäkin kipaista ostamassa testiin :)

  Reply
  • Alexa September 28, 2016

   Jee, loistava juttu :) xx

   Reply
 8. Natali September 28, 2016

  Always so gorgeous and with a flawless make up on! Love your metallic jacket! :)

  http://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa September 28, 2016

   Thanks so much :) xx

   Reply
 9. Elina September 28, 2016

  Apua oikeesti, tällä hetkellä istun parturissa väri päässä ja tukka leikattuna long bobiksi. Samoista lähtökohdista kuin sinäkin, eli 20cm tukkaa lattialla. Olin kaivannut pitkään jotain uudistustusta lookkiini. Olet todellakin minun inspiraationi lähde, sinuun on helppo luottaa koska olet mielestäni aito ja rehellinen:) Olen etsinytkin Suomesta “marketti” kosmetiikasta hyvää korostuspuikkoa ja tämä meneekin testiin!:)

  Reply
  • Alexa September 28, 2016

   Voi ihana olet!!! Tulipa niin hyvä mieli tästä. Tuut olemaan niin tyytyväinen lopputulokseen ja laitan loppuviikosta vielä tutoriaalin long bobin laittamiseen ;) Ihanaa viikkoa! xx

   Reply
 10. Emilia Andelin September 28, 2016

  Missä laitat kyntesi. Näytät upealta!!!

  Reply
  • Alexa September 28, 2016

   Voi kiitos ihana! Biosculpturella Lönkalla :) Suosittelen lämpimästi! xx

   Reply
 11. Noora September 28, 2016

  Todella ihana tuo kuva sinusta ja lindasta! Ja hyvä tuotevinkki, täytyypä käydä ostamassa :)

  Reply
  • Alexa September 28, 2016

   Voi kiitos ihana! Oli niin mukavaa tehdä tämä kamppis yhdessä :) xx

   Reply
 12. Juhuuu September 28, 2016

  Moro! Mua vähän jäi häiritsemään sun Snapchat bieberin keikalta. Mun mielestä oli vähän harhaanjohtavaa, että kirjotit yhteen snäpiin jotain playbackistä, vaikka varmasti itse myös keikalla ollessasi tajusit, että mikki oli päällä ja kaveri lauloi taustanauhan päälle? Tanssiessaan ei tietenkään laulanut jolloin taustanauha pauhasi yksinään. Mun mielestä playbackiksi voi sanoa esitystä jossa biisi tulee levyltä eikä artistin mikki ole edes päällä, eli kun esittää laulavansa vaikka ei laulakkaan.

  Reply
  • Alexa September 28, 2016

   Meillä on selkeästi näkemysero tässä asiassa ja se on toki ihan sallittua! :) xx

   Reply