Maxi Dresses!

Jopa tyylikonkari Rachel Zoe on sen todennut, maksimekot – ja hameet ovat luultua käytännöllisempiä vaatteita (ei ole viuhahtamisvaaraa ja väljä olemus takaa mukavuuden). Maksit mielletään yleensä juhlaviksi, mutta oikein asustettuna niistä on moneen. Itse tykkään yhdistää maksimekkoja esim. rennon farkku – tai bikertakin kera arkeen. Juhlavuutta voi tarvittaessa korostaa näyttävillä koruilla sekä korkeilla koroilla. Omasta takaa löytyy muutamia maksimekkoja ja ne ovat olleet todella joka euron väärti; H&M maksin ostin kaksi vuotta sitten hintaan 29,90€ ja se palvelee edelleen loistavasti. Zarasta kotiutin toisen viime kesänä muistaakseni kuudellakympillä ja sitäkin on tullut käytettyä (ja lainattua ystäville) useita kertoja. Eli mikäli maksia ei vielä kaapista löydy, niin sellainen todella kannattaa tänä kesäksi hankkia. 

//Even Rachel Zoe has said it, Maxi dress is a key piece in woman’s wardrobe. It’s definitely easy to use and easily combined with a casual or a formal look. I have a few maxi dresses and Gosh I’ve used them so many times! And they still seem to work perfectly. So, If you don’t own a maxi gown it’s definitely time to get one! :) 
 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 comments

 1. Linda May 12, 2013

  Tuota Estradeurin maxia olen jo jonkin aikaa katsellut. Siinä on ihan täydellinen leikkaus selässä ♥ Punainen versio houkuttaisi hirveästi myös :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 12, 2013

   Ah se on niin upea! Mä oon jotenkin obsessoitunut tohon seepraan, se olisi arkena ihana nahkatakin kanssa:)

   xx

   Reply
 2. Tabet May 13, 2013

  I love maxidresses. The black one with the beautiful back is great! :)
  Love

  http://wolkedrei.blogspot.de/

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 13, 2013

   Yes:)!

   xx

   Reply