MATKALLA KUOPIOON

Terkkuja reissun päältä! Näpyttelen postausta nimittäin junassa matkalla Kuopioon.  Tiedossa on varmasti yksi kesän ihanimmista viikonlopuista, kun päästään viettämään laatuaikaa ihanassa kesäkaupungissa tyttöporukalla – puolisoiden hoitaessa grillausvastuuta. Suunnitelmissa grillauksen ja saunomisen ohella on päiväristeily saaristokaupungissa, mutta muuten suunnitelmat on aikalailla auki. Niin ihanaa pitää vaan rentouttava viikonloppu parhaassa seurassa, tätä on todella odotettu. Jos siellä on kuopiolaisia, niin tulkaa moikkaamaan jos törmätään!

Eilen tuli myös uusin podijakso ulos! Palautetta meidän instatilille (@nonsensepodi) tuli varmaan ennätysmäärä! Ihan kreisiä että jokainen torstai palautetta tulee vähintään sata viestiä, tuntuu että ollaan tehty jotain oikein! Uusimassa jaksossa jatketaan viime viikon aiheesta eli parisuhdehommista, mutta homma taas eskaloituu ihan uusiin sfääreihin. Aletaan pohtimaan meidän haavemaailman petikumppaneita ja jutut menee aika levottamaksi siinä vaiheessa. On se hyvä että Linda tulee aina studiolle sillä aikaisella aamulennolla, sillä väsyneet jutut on niitä parhaita juttuja. Jaksoa voi kuunnella tuttuun tapaan esim. Soundcloudista, iPhonen podcast-appista tai alla olevasta boksista. Ihanaa viikonloppua! ❤️

Good morning! I’m currently sitting in a train, on my way to Kuopio. So nice to spend a relaxing weekend with my childhood friends and our husbands, we have been looking forward to this for such a long time. Kuopio is a really pretty place during the summertime, I’ll definitely post some InstaStories from there! Hope you have a lovely weekend as well!

Ray-Ban Sunnies
Filippa K Shirt (Zalando)
IvyRevel Earrings (Zalando)
Zara Skirt
Zara Bag
Hermes Shoes

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. Annikki July 13, 2018

  Tervetuloa Savon lämpöön! Ja kiitos kivasta blogista, jota olen lukenut jo pari vuotta! Viime elokuussa Pariisin koneessa sut bongasin, ehkä nyt Kuopiossa tavataan!

  Reply
  • Alexa July 15, 2018

   Oli kyllä ihana viikonloppu siellä! ?? xx

   Reply
 2. Noora July 13, 2018

  Vau mikä asu! PERFECT <3

  Reply
 3. Vitsit, tossa hameessa on niin sitä jotain. Aivan ihana. ?

  Reply
  • Alexa July 15, 2018

   Se on kyllä tosi kiva, hyvä löytö Zarasta! ? xx

   Reply