Mary Katrantzou @ Asuna!

Mary Katrantzou (olen kirjoittanut tuon varmasti kymmenisen kertaa ennen kuin osuin oikeaan) on varmasti valtavirralle vielä tuntematon suunnittelija, mutta muotimaailmassa Mary on niittänyt hurjasti arvostusta lyhyessä ajassa. Mary opiskeli alunalkujaan arkkitehdiksi, mutta valmistuttuaan päätti keskittyä enemmän tekstiileihin. Maryn ensimmäinen mallisto nähtiin Lontoon muotiviikoilla nelisen vuotta sitten ja hänen nimensä nousi oitis muotitietoisten huulille. Maryn vaatteita myydään nykypäivänä ympäri maailman ja hän on suunnitellut myös Topshopille oman malliston (2010).
 
Olen todella viehättynyt tavasta jolla Mary Käyttää varejä ja kuvioita hyödykseen. Jokainen Maryn vaate korostaa naisellisia puoliamme ja imartelee melkeinpä poikkeuksetta jokaisen kroppaa. Kerrankin suunnittelija, joka suunnittelee naisille vaatteita “henkareiden” sijaan. Maryllä on kieltämättä myös mieletön värisilmä, sillä vaikka jokainen vaate on kuin sateenkaari konsanaan saa Mary ne jotenkin kumman hyvin toimimaan. 
 
Jos olisin rikas, niin ostaisin ehdottomasti Maryn vaatteita.  Rikas en ole, mutta jokseenkin onnekas kuitenkin. Pääsin tosiaan ensimmäisenä kurkkailemaan Maryn uusinta mallistoa Asunaan ja yhtä mekkoa rohkenin koittamaankin. Voi luoja kuinka hyvältä se tuntui päällä! Tuli sellainen olo etten koskaan haluaisi riisua sitä… Teilläkin on tosiaan tänään mahdollisuus mennä kurkkailemaan, sillä Asunalla on late night shopping -ilta putiikissaan klo 18 – >  Fredrikinkatu 24.
 
// Mary Katrantzou may be an unknown designer for mainstream, but she is really an affective person in the fashion industry. She launched her first ready-to-wear collection four years ago and from that moment on, she became an icon. I’ve seen her designs on Alexa Chung, Anna Dello Russo and Poppy Delevigne. If I’d be rich, I’d definitely wear her clothes. Unfortunately I’m not, but I was lucky enough to be the first one to try her designs on in Helsinki!

 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 comments

 1. Veronika August 9, 2012

  Ihania !! Millainen näiden hintaluokka on suurinpiirtein?

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 9, 2012

   Hiihi eikö! Nää on aika arvokkaita, jotain 1000€ luokkaa :D Hehe xx

   Reply
 2. Coco August 9, 2012

  Ooh ihanan persoonallinen ja huomionkiinnittävä mekko :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 9, 2012

   Hihi eikö :) xx

   Reply
 3. annemi August 9, 2012

  Upeita! harmi että hinta on konttorirotan tavoittamattomissa :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 9, 2012

   Jep :D! xx

   Reply
 4. Saara August 9, 2012

  Hauskoja mekkoja. :) Tuo sinun päällä ollut mekko on aivan ihana!

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 9, 2012

   Hihi joo mä pidän siitä myös kovasti! xx

   Reply
 5. Essi August 9, 2012

  VAU! Näytät upealta !!

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 9, 2012

   Voi ihana, kiitos :)! xx

   Reply
 6. Anonymous August 9, 2012

  Todella upea mekko ja oot ihanan high-fash! :)

  Tulin tänne blogiin selvästi vaarallisessa elämäntilanteessa, kun huomenna on palkkapäivä ja olen joka tapauksessa suunnitellut reissua Fredalle :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 9, 2012

   Hahah high-fash, thanks ;)! Joo todellakin… Siis suosittelen menemään edes kokeilemaan, sillä en vaan pääse ton materiaalin ihanuudesta yli! Jos nyt mekkoja on vielä jäljellä :D xx

   Reply
 7. Anonymous August 9, 2012

  miten sulla on varaa näihin:D

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 10, 2012

   Lukiessasi tekstin, huomasit varmasti että menin vain kokeilemaan mekkoa, enkä ollut aikeissakaan ostaa sitä :) xx

   Reply
 8. Sylwia Down Under August 10, 2012

  lovely dress x

  Reply
 9. Anonymous August 10, 2012

  Voi ei, oonko ainoa, jonka mielestä toi mekko on ihan järkyttävä?! :D Musta nää Karantzoun mekot on vähän tällainen “Keisarin uudet vaatteet” -juttu. Jos tollainen roikkuis Uffin henkarissa ja hintaa olis kymppi, kaikki ajattelis, että mikä kasarirääsy.

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 10, 2012

   Mun mielestä on upeeta että Mary uskaltaa ottaa riskejä ja olla erilainen! En mä noita joka päivä duunissa käyttäisi, mutta pidän, ehdottomasti :) xx

   Reply
 10. Anonymous August 10, 2012

  voi apua miten järkyttävän rumia!!!!

  Reply
 11. RagDoll August 12, 2012

  Suuressa osassa mekoista on aivan liikaa tapahtumaa, sekä värejä omaan makuun, mutta tuo punainen näyttää kyllä hyvältä ylläsi. =)

  Reply