MARBLE TILES

Vihdoinkin! Meidän upeat marmorikaakelit saapuivat. Kaakeloidaan siis koko kylpyhuoneen lattia marmorimosaiikilla (kuva alempana), ja suuret 120 x 60 seinälaatat tulevat suihkuhuoneeseen. Muu kylpyhuone maalataan luja -maalilla, ja koko kylpyhuoneeseen laitetaan kattolistat. Täältä löydät kuvat kylpyhuoneen suunnitelmasta!

We finally got our marble tiles! I’m already in  love with our bathroom. You can find the 3D draft here!

marmori
marmori2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 comments

 1. LadyBlue December 18, 2014

  Ooh miten ihanat! Hotelleistakin aina valitsen mielellään sellaisen, jossa on marmorikylppäri :)

  Reply
  • Alexa December 18, 2014

   Marmori on parasta haha! :) xx

   Reply
 2. remppailija December 18, 2014

  Näitä sinun remppapostauksia on ollut kyllä ilo lukea. Meidän lukijoiden puolesta harmi, että kohta teillä alkaa olemaan valmista. :) Olisin kysynyt, että mistä tuo ihana mosaiikkilattialaatta on löytynyt? Upealta näyttää.

  Reply
  • Alexa December 18, 2014

   Voi kuinka kiva kuulla! Sisustuspostauksia tulee sitten senkin edestä. Ajattelin jatkossa laittaa remppablogiin sisustukseen liittyviä postauksia, just jos on vaikka säilytykseen ym. spesiaaliin liittyvää kerrottavaa :) Mosaiikki no ABL -laatoista tilattu :) xx

   Reply
 3. papukaisa December 18, 2014

  Teit aiemmin tonne toisen blogin puolelle jonkun sisustuskollaasin jossa oli paljon marmorijuttuja. Sitä lukiessa juolahti yhtäkkiä mieleen että mun lapsuudenkodissa oli mustaa marmoria keittiönpöytä. Tärisevin käsin viestiä äidille josko se pöytä ois vielä jossain varaston perukoilla – JA SEHÄN ON!! Saan sen itselleni nyt kun sillä ei muutakaan käyttöä ole! Ah ja oh! Ja Tom Dixon roikkuun sen yläpuolelle. Ei voi mennä vikaan. :)

  Reply
  • Alexa December 18, 2014

   Voi kuinka ihanaa!!! Olen super innoissani sun puolesta :) Tässä näkee että kannattaa panostaa laatuun, niin huonekalut kestää sukupolvelta toiselle. Mahtia! :) xx

   Reply
 4. oona May 17, 2015

  Hei. Kyselin jo aikaisemmin tuosta kalanruotokuviolaatasta. Samalla firmalla mistä te laatat hankitte on kahta erilaista laattaa. Toinen väriltään carrara ja toinen statuario. Kumpaa teidän laatta on, osaatko sanoa? Onko laatta lasitettu?

  Kiitos vastauksesta!

  Reply
  • Alexa May 17, 2015

   Meillä on carrara ja lasituksesta en tiedä :) xx

   Reply