Marianna's Bday

Kokoonnuttiin lauantai-iltana meille Viivin ja Mariannan kanssa juhlimaan Mariannan synttäreitä. Kilisteltiin alkajaisiksi shampanjan kera, lakattiin kynnet lauantaikuntoon ja sunnattiin Ravintola Koloon dinnerille. Kolossa ruoka oli taivaallista, kuten arvata saattaa ja oli ihanaa nauttia kiireettömästä tunnelmasta maailman parhaassa seurassa. 

Aika meni ihan silmänräpäyksessä – huomasimme istuvamme samaisessa pöydässä vielä kello yhden jälkeenkin. Jatkopaikaksi valikoitui (yllätys, yllätys) Showroom ja siellä oli jengiä enemmän kuin tarpeeksi. Tuttuja oli myös mukavasti paikalla eli aika monet synttäriskoolaukset tuli yön aikana skoolattua. 

On Saturday we gathered to celebrate Marianna’s 23th birthday at my place. We started out with a glass of champagne and then continued to Ravintola Kolo, to enjoy a birthday dinner. It was nice to sit down with the girls and enjoy a lovely dinner in candlelight. 

After dinner we continued the night to Showroom and it was really crowded. There were a lot of friends as well, so the time went really fast. Thanks so much girls for such a lovely evening, love you! 


Aivan ihana ilta kerrassaan, kiitos mahtaville tytöille ja muille kanssajuhlijoille :) 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. Anonymous October 14, 2013

  Showroom on kyl niin snobien paikka.

  Reply
  • Alexa Aavarinne October 14, 2013

   Ei sillä paikalla ole niin väliä, kunhan on hyvä porukka. Ja sinne vain tuntuu aina päätyvän kun siellä on niin paljon tuttuja. Odotan että Björck avaa uuden lounge -henkisen paikkansa Espalle, se kuulostaa lupaavalta :) Ei ole nimittäin Stadin yössä mitään oikeita suosikkipaikkoja tällä hetkellä. :) xx

   Reply
 2. sasha October 14, 2013

  Beautiful photos!
  http://www.whatsashawears.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne October 14, 2013

   Thanks :) xx

   Reply
 3. tia October 14, 2013

  ohhoh, aikas hienoa ja tyylikästä!=) mulla on aina yleensä vähän outsider olo noissa pintaliitopaikoissa kun tuntuu että monessa stadin paikoissa on sellanen kauheen jäykkä tunnelma ja katsotaan päästä varpaisiin, varpaista päähän =D

  Reply
  • Alexa Aavarinne October 14, 2013

   Hahah :D Joo no siis toivon että tänne tulisi just jotain freesiä ja rentoa, odotan sitä Tomin Björckin uutta! Täällä noi paikat tulee ja menee… xx

   Reply
 4. miss October 14, 2013

  Hei, yritin katsella tiettyjä vanhoja postauksia esim. tupareistasi. Löysin linkin fb-sivuiltasi mutta se heittää tähän ekalle sivulle aina.. Todella ärsyttävää, ja täällä cosmo sivuilla ei näy edes esim. aikajanaa että voisin valita vanhempia kuukausia mitä katsella tms.. onko tälle mitään tehtävissä? :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne October 14, 2013

   Äh jooo tiedän :/ Vasemmasta yläkulmasta löytyy hakutoiminto, jonka avulla voi etsiä esim “home” “sisustus” tai “tuparit” ja sen avulla löytää tosi hyvin. Arkistojen koodaus on tällä hetkellä meneillään eli “aikajana” on tulossa pian käyttöönne:) xx

   Reply
 5. JonnaH. October 14, 2013

  Mielettömän kauniit shampanjalasit. :)

  http://keyword-love.blogspot.fi/

  Reply
  • Alexa Aavarinne October 14, 2013

   Noi Kolon vai? Ne on ihanat :)xx

   Reply
 6. ninni October 16, 2013

  Hei!

  Kivoja kuvia ja hyvännäköistä ruokaa! :) olen muuten ymmärtänyt että showroom on k24. Pitääkö alkaa bloggariksi jos ei malta odottaa paria vuotta? :0 Olisi niin kiva päästä katsastamaan ko paikka!

  Reply
 7. julia October 22, 2013

  Pakko udella mitä huulipunaa teillä on tossa? Ihana sävy! :)

  Reply