Mangosta tilattu!

Jehei löysin Mangosta (nettikaupasta) kaksi kaipaamaani tuotetta vaatekaappini täytteeksi. Toinen on vähän “edgympi” Chanel -henkinen jakku ja toinen puolestaan ihan niinkin basic kun musta bleiseri.
Pidän molemmista jo nyt kovasti ja toivon että vaatteet istuu myös päällä yhtä nätisti kuin kuvissa. Eikun pakettia odottelemaan :) 
 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 comments

 1. Essi March 12, 2012

  ihana toi valkee chanel tyylinen jakku! ois kesäks just täydellinen:)

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 12, 2012

   Hihi joo mä ihastuin tohon kans! ;)

   xx

   Reply
 2. Anonymous March 12, 2012

  hei, kysyisin sulta ku sulla näkynyt paljon tigerin vaatteita! membersissä ku nyt on tigeriä tarjolla, niin osaatko sanoa koko-asioista? löysin sieltä kivat farkut, mutta epäilyttää vähän koon kanssa.. niiden palauttaminenkun ei taida olla se maailman helpoin juttu.. meneekö sun mielestä koot yhteen muiden vaatteiden kanssa? tai minkä kokoisia sun tigerin farkut on? :) tykkäilen sun blogista hirmuisesti, mukavaa kevään odotusta sulle :)!

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 12, 2012

   Joo =) Mun mielestä Tigerin koot on muuten hyvin suhteessa tavallisiin kokoihin, mutta farkuissa kannattaa ottaa yksi tuuma normaalia isompaa eli vähän pienempää tekoa tosiaan on! Kiitos hei paljon ja kuin myös sinulle :)

   xx

   Reply
 3. Anonymous March 12, 2012

  Upeita kummatkin, toi eka on kyllä aika kallis.. Mutta varmasti sen arvonen! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 12, 2012

   Hihi uskoisin näin ;)

   xx

   Reply
 4. Anonymous March 12, 2012

  apua tuo jakku on kaikkea mitä oon ettinyt!! heti tilaukseen;) ihan uteliaisuudesta, mitä kokoa tilasit? mietin omaa kokoa vähän hmm kun itsellä ei oo oikein kokemuksta mangon vaatteista, mut jos zaran kokoihin vertaa niin bleiseri koot on miulla yleensä xs harvoin s, osaatko neuvoa?:)

  laura

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 12, 2012

   Todellakin, samoin olen pitkään kyseistä etsinyt ja hihkuin onnesta kun tuon löysin! :) Tilasin S molemmista, silla mulla löytyy jonkun verran tota hartijaa vaikka pieni yläkroppa mulla muuten onkin. :)
   Uskoisin että ne istuu tosi hyvin ja se on muuten inhottavaa jos kainaloista kinnaa kun joutuu kuitenkin tekemään ruumiillista duunia :)

   Reply
   • Alexa Aavarinne March 12, 2012

    Mutta siis summa summarun aika yks yhteen menee Zaran kokojen kanssa :)

    xx

    Reply
 5. Anonymous March 12, 2012

  kiitos paljon avustuksesta:) jakku matkalla kotia kohti jee!;)
  pitää vielä sanoa, että blogistaki on kyllä tullut yksi lemppareimmista, tykkään hirmuisesti itse sinusta ja blogistasi. jotenkin hirmu vaikea uskoa, että olet vain vuotta minua vanhempi vaikutat niin kypsältä. käyn täällä aina kurkkimassa siun kuulumisia, mutten aina kerkeä kommentoimaan mut täältä silti löydytään:)

  ihanaa tulevaa viikkoa siulle, kaikkea hyvää pelkästään!:)

  laura

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 12, 2012

   Jee loistavaa hei :) Hei kiitos kovasti, todella ihana ja piristävä kommentti! ♥ Ja kuin myös sinulle :)!

   xx

   Reply
 6. Villiina March 12, 2012

  tosi ihana toi jakku. :) Piti itekin heti liittyä membersiin, kun on tigeria noin kovassa alessa. :D Nellyltä tuli kyl just mun tilaamat tigerin kengät, mut ehkäpä silti kun on nyt alessa … :D toivottavasti vaan saan jäsenyyden ennen kuin tarjous menee umpeen. :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 12, 2012

   Joo etköhän sä saa sen jäsenyyden nopeesti ;) Löysin sieltä pari kivaa juttua, mutta toinen oltiin myyty heti loppuun yhyy…

   xx

   Reply
 7. Ms. E March 14, 2012

  Ostin just vähän aika sitten tuon “Chanel-jakun” – se on ihan pure loooove<3 -, mutta mitoitus on tosi väljä, kuuluu ilmeisesti mallin “luonteeseen” myyjän mukaan :) XS-koko, joka mulla on, kävis ehkä jopa M-kokoiselle, jos sen haluis pitää kiinni ja tykkäis et se istuu tiukasti.

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 14, 2012

   Mä sain sen kans tänään ja se on I-HA-NA! Tosiaan hihoista vähän pitkä, mutta muuten istuu hyvin :) Veikkaampa että se XS olisi ottanut kainaloista vastaan ja se vaikeuttaa mun työtä aika paljon kun pitää nostella tavaroita ja säätää muutenkin :D <3 xx

   Reply
 8. Ms. E March 15, 2012

  Okei, tosi hyvä siis ! :) Se on i-h-a-n-a ja varmasti sopii sullekin kuin nenä päähän<3 ;)

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 15, 2012

   Hihi juu, sain sen eilen! Love it ;) Huomenna asukuvaa!

   xx

   Reply