Makuuhuoneeseen pimennysverhot

Oon ihan mielettömän innoissani, kun olen saanut  asuntoon sellaisia pikku lisäyksiä mitä olen kuukausia odottanut! Jättimäinen peili olohuoneeseen on vielä tuloillaan, mutta HAY:n Tray Table ja ihanat valoverhot löysivät viime viikolla paikkansa. Kuvia tulee heti kun kaikki on valmiina, lupaan sen!
 
Nyt kun onneksemme koittaa vuoden valoisin aika, alkaa olemaan tarvetta myös pimennysverhoille. Alan nimittäin olemaan aika kypsä noihin silmälappuihin, mitä saa aina joka ilta metsästää milloin mistäkin… Tutkiskelun jälkeen päädyimme ottamaan yhteyttä sisustusliike Alettaan, josta saimme aivan loistavan “oppitunnin” eri vaihtoehdoista. Päädyimme valkoiseen motorisoituun pimennysverhoon. Voitte kuvitella kuinka fiiliksissä olen tuosta! Verhot pystyy siis jopa ajoittamaan niin että ne pikku hiljaa nousevat haluttuna ajankohtana, se jos mikä on arjen luksusta:) Postailen siitä vielä enemmän kun se on asennettuna paikallaan!
 
//Our apartment keeps getting better. I jfinally got many products that I’ve been waiting for a long time; A huge mirror to our living room, curtains and a Tray Table from HAY. I promise I’ll post about our living room, when it’s done (soonish). 
 
It’s nice that it’s getting sunny in Helsinki, but the bad thing is that we don’t sleep that well. I’m getting bored to search for my sleeping mask every night, so we decided to order a window cover to our bedroom. And it’s not just a regular window cover, it’s an automatic window cover! That’s luxury. I’ll post about that when we get it fixed! :)
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. Myfanwy James April 22, 2013

  Looks so relaxing, love it!
  http://www.capturingchic.blogspot.com
  x

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 22, 2013

   Haha yeah:)

   xx

   Reply
 2. Elli April 22, 2013

  Oi ku ihanaa olis tollaset automaattiset verhot! Meillä kans on tummansiniset pimennysverhot makkarissa ja oon vieläkin ihan rakastunut niihin :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 22, 2013

   Haha joo, mä näin joskus jossain leffassa ja sain siitä inspiksen :)

   xx

   Reply
 3. Laura April 23, 2013

  Tosi makee idea tuollaiset automaattiverhot :) Tuli tästä sisustuspostauksesta mieleen, et mitkä on sun lemppari tuotteita duunissa? Teillähän on tosi pitkään tuotannossa olleita klassikoita myynnissä jne. Löysin tuollaisen postauksen blogistasi, mutta se oli jo aika vanha. Mitkä on sun lempparijuttuja esimerkiksi Flosilta tai Alessilta :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 23, 2013

   Joo, voi että mitä mä sanoisin, tykkään niin monesta! Linarin huonetuoksut on kyl ehdottomasti kärkipäässä, mutta esim. HAY:lta löytyy monia ihania tuotteita. Flosilta nimeäisin ehdottomasti Bed Side Gunin (mitkä meillä makkarissa onkin), mutta pidän yhtälailla klassikoista; Arco, 2097 jne. Alessilla on taas niin hurjasti sitä pikku tavaraa, että vaikeaa valita yhtä!

   xx

   Reply
 4. Laura April 23, 2013

  No mut hei, tee sellanen postaus niinkuin parisen vuotta sitten? :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 23, 2013

   Joo totta, vois:)!

   xx

   Reply
 5. LadyBlue April 23, 2013

  Mäkin olisin halunnut noi motorisoidut verhot, mutta meille ei saanut niitä kun on ulos menevä ovi myös makkarissa :( Mut odotan innolla postausta teidän verhoista!

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 23, 2013

   No voi hitsiläinen:( Joo niistä tulee sit kunnon infopaketti!

   xx

   Reply
 6. Lara-Elain April 23, 2013

  I´m curious about the curtains! Yesterday was the first day I woke up too early because of the light… Sadly sleeping masks move away over night. :(
  Last summer I visited a friend, who had some magic curtains, they kept the room perfectly dark.

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 23, 2013

   I know, I feel the same:) I’ll post more about them later! xx

   Reply