Makeover Morning

april 24, 2016, yhteistyö

lahiomutsi-stailauspaiva6

Tämä on kyllä yksi hauskimmista postauksista mitä olen päässyt tekemään! Nimittäin Galleria Esplanad haastoi minut viime viikolla stailaamaan Lähiömutsi -blogin Hannen ihan päästä varpaisiin. Tässä olisi kuvasaldoa stailauspäivän etenemisestä sekä ennen että jälkeen kuvat. Päivä oli kaikinpuolin hauska ja jännittävä, sillä ihan ensimmäistä kertaa stailaan toista ihmistä. Tykkäsin kyllä hurjasti lopputuloksesta, toivottavasti tekin pidätte.

This was one of the coolest things I have done in a while! Shopping center Galleria Esplanad challenged me to style Hanne from Lähiömutsi blog and it was so much fun. You can see the before and after footage down below. Hope you like it!

lahiomutsi-stailaus2

Tässä Hanne aamulla ominaislookissaan.

lahiomutsi-stailauspaiva5

Ensimmäiseksi hypättiin Riia Koiviston meikattavaksi ja sen jälkeen Hanne pääsi Salon Jony -kampaamoon laittamaan tukan kuntoon. Toivoin meikistä naisellista ja raikasta,

lahiomutsi-stailauspaiva7

Bottega Venetan aurinkolasit löydettiin Aleksin Optiikasta.

lahiomutsi-stailauspaiva8

Kävin kurkkaamassa Filippa K:n vaatevalikoimaa, se ei kyllä petä koskaan. Päädyin valikoimaan koko asun Filipalta ja asusteet löytyivät muista putiikeista.

lahiomutsi-stailauspaiva3 lahiomutsi-stailauspaiva2 alexa-dagmar-lahiomutsi-hanne IMG_9009

Longchampin laukku löytyi M-Boxista.

lahio-mutsi-stailaus

Voilá!

lahiomutsi-stailauspaiva

Tässä ennen ja jälkeen stailauksen! Halusin tuoda Hannen tyyliin jotain uutta ja yllättävää, mutta minulle oli myös tärkeää että Hanne viihtyy lookissaan. Mitäs tykkäsitte tällaisesta erilaisesta postauksesta?

In collaboration with Galleria Esplanad
Photos by Janita Autio

39 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *