Major failure in my Louis Vuitton bag

Pari päivää sitten mukava lukijani huomautti että Speedyni toinen kahva on väärinpäin (??)
Aika suurpiirteisenä ihmisenä en ole ikinä kiinnittänyt huomiota asiaan, mutta pian kommentin jälkeen kummasteltiin J:n kanssa että miten tämä voi oikein olla mahdollista.
Laukku on ostettu Louis Vuittonin Helsingin liikkeestä eli sen on varmuudella aito.
 
Ensimmäinen ajatus oli se että näen yksinkertaisesti väärin. Räpäyttelin pari kertaa silmiä ja tottahan se oli! Merkki jonka varaan olen aina laskenut ja muotitalo jolle olen muutamia euroja kantanut on pettänyt minut. Tänään aamulla lompsin Vuittonille ja myyjän reaktio vastasi omaani. Myyjä räpytteli silmiä ja nauroi hysteerisesti (hyvän tahtoisesti kuitenkin…). Vakuutin myyjälle että laukku on aito ja parilla klikkauksella se selvisikin asiakasrekisteristä. Pyöriteltiin laukkua hetki ja myöhemmin tuli ylemmältä taholta viesti että laukku on lähetettävä Pariisiin. Kauhukseni luulin että joudun odottelemaan laukun kohtaloa, mutta sain kuin sainkin ihka uuden laukun tilalle! 
 
Well at first I was just shocked, because the bag is 100% authentic as I’ve purchased it from Louis Vuitton store (Helsinki)

 

So today I went to the store and the sales associate couldn’t believe her eyes. She just laught hysterically…

After a while She told me that they’re sending it back to Paris, but I’m getting a new bag immediately.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

33 comments

 1. Anonymous December 13, 2011

  No jos vaan varmistat et sangat on oikeinpäin enskerralla nii mikäs se sit estää sua siä käymästä..

  Reply
 2. ALEXA December 13, 2011

  Haha :D Kyse on nyt pikemminkin periaatteesta.
  Ja se tarkistaminen on tehtaan tehtävä, eikä ostajan.

  Reply
 3. Susanna December 13, 2011

  Nolo moka LV:ltä. Kyllä ne onnistuu H&M:n laukuissakin saamaan kahvat oikein päin niin luulisi tuonkin hintaluokan laukuissa osattavan ommella.

  Reply
 4. ALEXA December 13, 2011

  Jep olen kyllä samaa mieltä :D Alkaa se mielikuva noiden valmistusmenetelmistä kariutumaan…

  xx

  Reply
 5. Milla December 13, 2011

  No, onneks sait uuden tilalle! Tosiaan aika nolo moka oli sattunut! :D

  millamainen

  Reply
 6. Hjenn December 13, 2011

  Ohhoh! Täytyy tarkastaa onko omissa laukuissa kahvat oikeinpäin :D

  Reply
 7. Anonymous December 13, 2011

  tuntuu jopa huvittavalta, että vuittonilla voidaan tehdä tuollainen moka!:D oman speedyni ostin onneksi jo muutama vuosi sitten, tuntuu että vuittonin canvas-laukkujen laatu huonontuu koko ajan ja alkaa tosiaan mietityttämään että missä ja miten nämä laukut oikein valmistetaan…

  Reply
 8. Anonymous December 13, 2011

  hei, voisitko ottaa kuvan myös siitä sun uudesta, kahvat oikeinpäinversiosta ja laittaa vertailtavaksi :) hyvä että sulla on periaatteita: juuri laadustahan järkevä LV käyttäjä maksaa; jos maksaa jostakin muusta niin varmaan omasta imagosta…. : D noi eiliset vaatekuvat oli taas kertakaikkiaan mykistäviä ja tuossa tämänkin postauksen kuvassa näytät niiiin kauniilta <3 hauskaa joulun odottelua! t. vadelma

  Reply
 9. Anonymous December 13, 2011

  ” Valitettavasti sain uuden ” ? :O miks valitettavasti?

  Reply
 10. ALEXA December 13, 2011

  Milla:
  Joo todellakin :D Jos oisin jääny laukutta niin oisin kyl vähän kiristelly hampaita

  Hjenn:
  Joo sen takia tän postauksen teinkin:D Esimerkiksi jos ostaa ulkomailta, niin asiakasrekisteristä / koneelta tuskin mitään näkee jos kuitti puuttuu!

  Anonyymi:
  Jep juuri näin… Muakin vähän mietityttää :D Ja kun ihmiset (yritykset) on ahneita, niin periaatteista luovutaan ja teetetään vaan mahd. pienillä kuluilla…

  Vadelma:
  Joo toki laitan heti vaan kun muistan ja ehdin :D Mutta joo hyvin sä sait kulminoitua mun pointin ;) Ja voi että kiitos sulle, oot mun päivän säde! ♥

  xx

  Reply
 11. ALEXA December 13, 2011

  Anonyymi:
  Jos meinaat tota englannin kielistä kuvatekstiä, niin sehän tarkoittaa fortunately: onneksi. :)

  (unfortunately: valitettavasti)

  xx

  Reply
 12. Anonymous December 13, 2011

  Kyllä nyt mielikuva LV:n laadusta koki kolauksen ja laukkujen valmistuspaikka ja -tapa mietityttää. Tosin silti vielä suunnittelen seuraavaksi speedyn hankkimista… :)
  Blogisi on muuten kiva, en ole aikaisemmin kommentoinut.

  Reply
 13. Tiia December 13, 2011

  Anonyymi:
  Fortunately = Onneksi
  Unfortunately = Valitettavasti

  Mahtavaa palvelua kyllä :) Mutta varmasti harmittaa tosi paljon tommoinen kun luulisi että saa parasta mahdollista laatua :/

  Reply
 14. ALEXA December 13, 2011

  Jep, sama täällä. No mutta eiköhän se sun Speedy ole sitten ihan kunnossa ;) Ihan opetus mielessä tämän postauksen värkkäsin.Varsinkin jos ostaa ulkomailta Vuittonianiin he eivät tietääkseni tee mitään merkintöjä asiakasrekisteriin. Toki kuittia vastaan saa ulkomailtakin ostetun LV:n Suomeenkin reklamoitua, mutta iste olen aika huono noissa lippujen ja lappujen säästämisessä :D Mutta hei kiitos paljon ja tule toki toistenkin kommentoimaan :)

  xx

  Reply
 15. ALEXA December 13, 2011

  Tiia:
  Jeps :/

  xx

  Reply
 16. Jonna December 13, 2011

  No huhhuh! Ihmeellinen juttu kyllä, sitä tosiaan luulisi saavansa nimenomaan laatua, jos maksaa itsensä kipeäksi. Ja juuri sen takia on ihan suotavaakin ottaa pultit, itsekin ottaisin! Onneksi sait kuitenkin uuden tilalle :) Pakko oli tarkistaa heti omakin Speedy :D

  Reply
 17. Jenni December 13, 2011

  Kyllä on nolo moka päässyt käymään ja ihan ymmärrettävää, että luotto tuon hintaluokan merkkiin häviää tuollaisen virheen takia. Onneksi sait kuitenkin uuden tilalle! :)

  Reply
 18. shekerim December 13, 2011

  Uskomatonta! Jos oletetaan, ettei tuollaisia virheellisiä laukkuja ole liikkeellä kovin montaa, niin voisihan tuosta tulla arvokas keräilykappale ;) Pitäiskö yrittää ostaa se takaisin :D

  Reply
 19. ALEXA December 13, 2011

  Jonna:
  Hahah hyvä että tarkistit ;)Jeps kyllä…

  Jenni:
  Nimenomaan :D

  Reply
 20. ALEXA December 13, 2011

  Shekerim:

  Hahaha totta :DD

  Reply
 21. Anonymous December 13, 2011

  Olipas ärsyttävä kömmähdys ! omituista miten tälläistä saattaa sattua :D itsekin olen laukun ostanut sieltä :D täytyy heti alkaa tutkimaan :D onneksi palvelu pelasi ja sait heti uuden tilalle!

  Reply
 22. ALEXA December 13, 2011

  No äläpä muuta sano :D Jotenkin Vuittonin liike on ehkä viimeinen paikka jonne ihmiset menee epäilevin mielin! Varsinkin se on pistänyt ärsyttämään, kun esim. ton Speedyn olen itse tienaamillani rahoilla ostanut, niin kyllä se reilut 500e todellakin tuntuu! Mutta tosiaan onneksi sain sen uuden tilalle!

  xx

  Reply
 23. Anonymous December 13, 2011

  Ainakin Pariisissa tehdään merkintä asiakasrekisteriin ja asiakkaan tarvitsee näyttää henkilöllisyystodistus ostaessaan tuotetta. Jos asiakkaan historiassa on jotain feikkien myyntiin tai valmistukseen viittaavaa, ei laukkua/muuta tuotetta myydä kyseiselle henkilölle.

  Hyvä että sait laukun vaihdettua kuitenkin! Tosin ihmetyttää myös miten tuollainen moka on päässyt käymään.

  Reply
 24. ALEXA December 13, 2011

  Aa okei :) Joo muistaakseni Madridissa henkkarit näytin, mutta siellä ei kyselty sen enempää niin kuin juuri Pariisissa ja Helsingissä. “Oletko asioinut Vuittonilla aikaisemmin” jne. Mutta täytyy myöntää että todella fiksua tuo asiakasrekisterin käyttö!

  xx

  Reply
 25. Essi December 14, 2011

  ompas ollut jännä kun tommonen moka sattuu vuittonille! mutta ihan kohtuus olikin, että sait uuden tilalle!:) eihäntoi sun vika tietenkään ollut, mutta jännä kun ei sulla (eikä kellään muullakaan) aikasemmin silmään tuo pistänyt.

  Reply
 26. Sara December 14, 2011

  Sulla on tosi kivat hiukset :)

  http://dreamsarerealfuckreality.blogspot.com/

  Reply
 27. ALEXA December 14, 2011

  Essi:
  Jeps ihan totta =) Musta tuntuu että sen takia en huomannut tota mokaa, kun molemmat kahvat sojotti synmetrisesti oikealle :D Vaikka siis kaiken järjen mukaan molempien tulisi olla sisäpuolella peitossa. Mutta joo, kuten todettu niin en ole hirveän pikkutarkka :D

  Sara:
  Voi ihana kiitos paljon Sara :)

  xx

  Reply
 28. Night at Vogue December 14, 2011

  Mahtavaa asiakaspalvelua siis!

  Reply
 29. ALEXA December 14, 2011

  Jeps:) Vuittonilla on kyllä palvelu aina pelannut! Reklikset toimii kyllä ihanan hyvin sillon kun on ostanut jotain vähän kalliimpaa ja jotain sattuu tapahtumaan :) Tämän takia yritän myös suosia kivijalkakauppoja enemmän kuin nettikauppoja! (Mitä tänne asokselle nyt välillä eksyy…) xx A

  Reply
 30. Anonymous December 15, 2011

  Huomasin vian jo silloin kun esittelit Speedysi sitä koskevassa postauksessa ja ihmettelin että omassa Speedyssäni kahvat ovat “vastakkain”, kuten niiden kuuluu olla. Ajattelin jotenkin että kyseessä on “tarkoitettu vahinko” enkä ole ikinä tullut kommentoineeksi asiaa :D. Hienoa että asia selvisi ja saat uuden :).

  Terkuin ensimmäistä kertaa kommentoiva vakkarilukija :).

  Reply
 31. ALEXA December 15, 2011

  Eikä voi vitsit :D Mä en tajuu miten en oo ikinä huomannu sitä itse! Hahah…
  No jeps onneksi sain! Mukavaa hei että tulit kommentoimaan, tule jatkossakin ;)

  xx

  Reply
 32. Anonymous December 20, 2011

  Hienoa kuulla, että sait laukun vaihdettua ja myöntivät virheen! :) Monen monta yhteistä vuotta “uuden” LV laukun kanssa.

  Terv. Lukija joka ilmoitti asiasta (jolla on LV:n kanssa viha&rakkaus suhde :D)

  Reply
 33. ALEXA December 20, 2011

  Hihi kiitos paljon :D Ja heheh nyt omaan saman viha&rakkasu suhteen! Basic ;)

  Ja kiitos vaan vinkistä!

  xx

  Reply