Madrid Photo Diary

july 30, 2014, Madrid, travel

Reilu viikonloppu Madridissa takana, ja täytyy sanoa että rakkauteni sen kun kasvoi tuota ihanaa kaupunkia kohden. Viikonloppu riitti varsin hyvin, sillä skippasimme tällä kertaa kaikki perinteiset turistikohteet ja keskityimme sen sijaan hyvään ruokaan ja kiireettömään hengailuun. Emme pahemmin kierrelleet edes kaupoissa, sillä kuuma ilma verotti jaksamista. Istuskelimme enimmäkseen katukahviloissa, ja kiertelimme kaupungissa kävellen kaunista arkkitehtuuria ihaillen – tulen tuskin koskaan saamaan siitä tarpeekseni! 

Ihanan rentouttava reissu, mutta aina on myös yhtä ihanaa palata kotiin! Tosin täällä odottaa asunnon kuvaus/myymisprojekti, joten mun on karattava hetkeksi arkea pakoon Sofian mökille parhaassa seurassa. Loman jälkeen tarvii lomaa, eikö se niin mee? :) 
 

The weekend in Madrid was just what we needed. The weather was burning so we didn’t do much besides wandering around in the town and sitting at cozy cafés. I couldn’t get enough of Madrid’s gorgeous architecture, the old buildings are breathtaking! I hope you like my photo diary! 

38 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *