Maalijuttuja

Käytiin eilen kurkkaamassa tilannetta asunnolla, ja keittiön pohja on viimein valmis. Viimeinen maalikerros laitettiin tosiaan eilen, ja vähän vielä jännäilen että miltä se mahtaa luonnonvalossa näyttää. Spotit porotti suoraan seinää vasten, joten se hieman vääristää seinän sävyä kuvassa. Päädyttiin tosiaan näistä kahdesta sävystä tuohon F-alkuiseen sävyyn, ja ei se ainakaan ihan huti mennyt. Sävy näyttää kokonaisuudessaan todella rauhalliselta, ja se tulee varmasti enemmän esiin kun saadaan valkoiset listat ja keittiö paikoilleen.

Ensi viikolla on sitten keittiön ja vaatehuoneen asennus vuorossa, eli paljon remppapostauksia coming up! :)

We ended up with the taupe / light grey shade F487 and I’m still a bit nervous about how it looks in daylight. It’s really neutral and light, so it won’t look too dramatic anyway. I’ll post more pictures next week when the kitchen is installed! :)

maalijuttuja
Sävyeron valkoiseen huomaa, kun vertaa seinien sävyä kattoon. Tosin täytyy sanoa että työmaavalo vähän pilaa tunnelmaa, mutta mun oli silti tultava fiilistelemään. Keittiöön ei tosiaan tule kattolistoja ollenkaan, kun kattoa jouduttiin hieman laskea alas. Kaapit on kuitenkin sen verran klassiset, että ne tuo sitä haluttua fiilistä keittiöön.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 comments

 1. Hely December 12, 2014

  Moikkamoi!

  Harmaa on ihan loistava seinäväri. Siinä näyttävät kultaiset antiikkipeilit yms. upealta (tuttua kustavilaistyyppisestä sisustuksesta). Joskus taannoin puhuita antiikkipeilin metsästyksestä, täällä on monesti bongauksia semmoisista: http://theeditorspicks.blogspot.fi/

  Reply
  • Alexa December 12, 2014

   Totta puhut! :) Mä itse asiassa löysin yhden, mutta ehkä tarvitsen toisenkin! Kiitos :) xx

   Reply