LUOTTOHENKILÖT

bomber-jacket-leather-skirt2
Yksi asia josta todella nautin on se että minulla on mahdollisuus ostaa muilta ihmisiltä palveluita ja pystyn näin tukemaan muita yrittäjiä. Jokaisella alalla on huippunsa, ja sen luottohenkilön etsimisessä voi mennä tosiaan tovi. Siksi ajattelinkin kertoa omista “luottohenkilöistäni”, jotta te löytäisitte nämä rautaiset ammattilaiset nopeasti. Nämä on siis palveluita joista itse maksan ja jonka varaan voisin (melkein!) henkeni antaa, heh. Tajusin juuri että ainut huono puoli tällä postauksella on se että näiden mahtityyppien kalenterit saattaa täyttyä tämän seurauksena niin että kohta ne eivät ehdi hoitamaan muakaan! Mutta ei se mitään, he todella ansaitsevat kaiken hehkutuksen.

PT-Johanna
Johannan kanssa ollaan treenailtu jo kaksi vuotta, eli meillä on pitkä yhteinen matka takana. Johannan kanssa treenaamisesta olenkin kirjotellut postauksen (löytyy täältä), ja edelleen treenataan yhdessä – nykyään kerran viikossa. Erityisesti nykyään kun valmentajia on joka lähtöön, niin “sen oikean” löytäminen voi olla hankalaa. Kemioiden pitää synkata ja molemmilla pitää olla samanlainen visio treenaamisesta. Johannaa en vaihtaisi!

Hieroja-Aura
Kävin ensimmäisen kerran Helsingin Urheiluhieronnan vastaanotolla parisen vuotta sitten, pitkälti hyvän sijaintinsa (Freda ja Eerikinkatu) ansiosta. Auran käsittelyyn menin toissa kesänä ihan sattumalta, ja se on kyllä semmoinen taikuri että en edes enää halua kokeilla muita. Tosin muutaman kerran olen pakon edessä joutunut “tyytymään” toiseen tekijään, ja jälleen todennut sen että Aura hoitaa mun ongelmat parhaiten. Oli sitten jalat jumissa tai niska vääränä, niin Auran käsittelyn jälkeen fiilis on uudelleen syntynyt. Parit ystävätkin olen saanut käännytettyä Auran asiakkaiksi, ja kovin tyytyväisiltä ovat hekin vaikuttaneet.

Rusketus-Lotta
Olen luonnostaan kalmankalpea, enkä ota aurinkoa ollenkaan. Käyn säännöllisesti (kesällä enemmän, talvella vähemmän) suihkurusketuksessa Sunstudiossa Lotalla. Olen varmaan kolunnut Stadin kaikki suihkurusketuspaikat, ja kaikissa paikoissa rusketus on välillä ollut hyvä ja välillä katastrooffi. Sunstudiossakin kävin aikoinaan, joskus tyytyväisenä ja joskus taas vähemmän. Sen jälkeen kun olen alkanut käymään vain Lotalla, niin ei ole tarvinut jännittää lopputulosta. Se on aina juuri sen sävyinen kun haluan, eikä ollenkaan laikukas. Täydellinen siis! Hinta on 35€, joten ei ole ihan hinnallakaan pilattu paikka.

Meikki-Jonssi
Jonssi on töissä keskustan M.A.C:in pisteellä, ja olen käynyt Jonssin meikattavana viimeiset kuusi vuotta. Toki kuluneen vuoden aikana olen käyttänyt meikkauspalveluita yhä vähemmän, sillä olen kokenut oppineeni kohtuullisen hyväksi meikkaajaksi. Siitä on kyllä myös kiitettävä Jonssia, sillä näiden kuluneiden vuosien aikana Jonssi on opettanut mulle kuorallisen mahtavia meikkikikkoja. M.A.C:in meikkauspalvelu ei varsinaisesti maksa mitään, kunhan vain ostaa minimissään neljä tuotetta. Ajat varataan ajoissa loppuun, joten kannattaa tosiaan varailla hyvissä ajoin.

Hius-Hanne
Varmasti suurinosa teistä tietääkin että olen käynyt ikuisuuden hoitamassa tukkaani Peilissä. Hanne on ollut luottokampaajani jo vuosikaudet, enkä lähtisi Hannea hevillä vaihtamaan. On ihanaa ihastahtaa vaan penkkiin renotutumaan, eikä mun edes tarvitse kertoa mitä tehdä.

I just wanted to share my go-to specialists for the people who live in Helsinki. It’s pretty hard to find the perfect personal trainer or a tanning saloon, if you don’t have a clue where to go. I’m just quickly going to make a summery of the post, just in case you are moving into Helsinki or staying here for a longer period of time.

Johanna is my personal trainer and I have been her client for the past two years. She is just amazing! A tough coach, but still motivating and friendly. Aura (Helsingin Urheiluhieronta) is my masseuse and she is totally amazing as well. Whether I have a sore neck or legs, she always makes me feel like a new person afterwards. Lotta (Sunstudio) does my spray tan and she totally knows how to do it. I have tried probably every saloon in Helsinki and she is the best. The shade of the tan is always on point. Jonssi at M.A.C Cosmetics (Stockmann) has been my go-to makeup artist for the past six years, she is the best makeup artist I have ever worked with. She knows all the tips and tricks from contouring to perfect cat eyes. Nowadays I’m usually doing my own makeup, but she has taught me a lot during the past years. Hanne at Peili hair saloon has done my hair for years now. She knows how to get the perfect natural ombre look and I can always count on her. Hope you find these tips useful!

Photo: Maria Hästbacka

Leave a Reply

Your email address will not be published.

25 comments

 1. Linda November 12, 2015

  Moi Alexa,

  Sulla oli Snapissa kuva Balmuirilta, siinä oli beige turkispeitto ja tyynyjä. Onko ne myös Balmuirin vai jonkin toisen merkin tuotteita?

  Mukavaa päivää! :)

  Reply
  • Alexa November 12, 2015

   Ne on myös Balmuirin! Upeita! xx

   Reply
   • Linda November 12, 2015

    No on, ihan täydellisiä! <3 Mahtaako ne olla jotain uutta mallistoa? En nimittäin löydä niitä mistään :/

    Reply
    • Alexa November 12, 2015

     On joo ihan uutta eli ei varmaan ole vielä saatavilla! :) Voin laittaa sun yhteystiedot Balmuirille? :) xx

     Reply
     • Linda Vainio November 13, 2015

      Niin vähän arvelinki. Voi, se ois tosi kiva! :) Kiinnostais kyllä hinnat ja millon niitä on saatavilla. Näyttää aika samalta ku Alpakan peitot, joita oon kuolannu jo tovin. Ne on vaa vähän out of budget ainaki toistaseks. :D


     • Alexa November 13, 2015

      Joo sieltä omistaja heti vastaili että suhun ollaan yhteydessä :) Mulla ei valitettavasti oli enempää tietoa asiasta! xx


 2. Minna November 12, 2015

  Kiitos tästä postauksesta! Juuri kaikkia näitä asioita kyselee aina ensimmäisenä työkavereilta tai muilta tuttavilta etenkin, jos on muuttanut uudelle paikkakunnalle. Jos/kun tässä itsellä on muutto Helsinkiin edessä niin voin sitten palata tähän postaukseen :)

  Reply
  • Alexa November 12, 2015

   Loistava juttu! Oikeita tyyppejä on niin hankala löytää, joten hyvää sanaa pitää ehdottomasti levittää! :) xx

   Reply
 3. Jo November 12, 2015

  Im glad you are sharing your secret weapon of glam squad.

  Reply
 4. suskki November 12, 2015

  Moi! En googlettamalla löytänyt tosta Macin meikkauspalvelusta… Miten homma siis toimii? Missä voi varata? Pystyykö ostamaan jollekulle palvelun (eli neljä tuotetta) lahjaksi?

  Reply
  • Alexa November 12, 2015

   Joo siis kyseessä on ihan kansainvälinen juttu! :) Ajan voi varata soittamalla tai käymällä MAC:in pisteellä ja tietääkseni sen voi ostaa myös lahjaksi :) xx

   Reply
 5. Jenni November 12, 2015

  Pitääkö Macilla siis ostaa samalla kertaa neljä tuotetta vai ylipäänsä ostaa?

  Reply
  • Alexa November 12, 2015

   Joo samalla kertaa nimenomaan :) xx

   Reply
 6. nanette November 13, 2015

  Pakko lainata sun hierojaa! :D Kuolen niska-hartiakipuihin, ja tuo on vielä hyvän hintainenkin! Kiitos siis vinkistä. :)

  Itselläni on ainoastaan luottokampaaja, jota en kyllä vaihda ikinä ja jonka luokse olen kavereitakin jo käännyttänyt. :D Ensimmäinen asia missä rakastuin häneen oli se kun sanoin että “latvoista pari senttiä pois”, niin hän tarkisti “tämänkö verran?” Ja napsaisi oikeasti juuri sen verran kuin halusin, eikä niinkuin muualla olen tottunut, että tulen “2 sentin lyhennyksen jälkeen” polkkatukalla takaisin (jos vähän liioittelen).
  Mutta tosiaan ehdottomasti se että hän kuuntelee mitä asiakas haluaa ja yhdessä käydään koko kampaamokokemus läpi, niin että varmasti lähtee aina onnellisesti hymyillen kotiin.

  Reply
  • Alexa November 13, 2015

   Joo siis Aura on ihan paras ikinä! Oon käynyt usealla eri hierojalla ennen auraa ja se oli aina joko a) kidutusta b)taputtelua, ja kummastakaan ei ollut hyötyä. Se osaa selkeesti hommansa! xx

   Reply
 7. EVE November 13, 2015

  Hei!

  Kuinka pitkään suunnilleen suihkurusketus kestää? Vältteletkö itse silloin suihkussa käymistä tms? Alkaako lähtiessään mennä laikukkaaksi? Kiitos vastauksista :)

  Reply
  • Alexa November 13, 2015

   Suunnilleen 7-10 päivää hyvännäköisenä, ja sen jälkeen alkaa “kuoriutua” pois. Yleensä ton 10 päivän jälkeen kuorin sen vaan veke. Kannattaa muistaa kosteuttaa tosi paljon aamuin illoin, niin se pysyy hyvänä! Mutta siis riippuu tekijästä / paikasta / aineesta, mutta Lotta tietää mitä tekee :) xx

   Reply
 8. Susanna November 13, 2015

  Mitä ajattelet siitä, että Prada tulee Suomeen? Onko sinulla sieltä jotain must juttuja?

  Reply
  • Alexa November 13, 2015

   Todella hieno juttu! Taas upea liike kivijalkaan ja askel kohti kansainvälisempää Helsinkiä. Itselläni ei tosiaan ole mitään suurempia houkutuksia sieltä, mutta upea juttu joka tapauksessa. xx

   Reply
 9. Elisa November 13, 2015

  Moi,

  miten toi MACin meikkaus, käytkö siellä ihan juhlavammasakin meikissä? Kun ajattelin soveltuisiko se jopa Vanhojen tanssi meikkiin, vai onko se enemmänkin sellainen perusmeikkipaikka?

  Reply
  • Alexa November 13, 2015

   Oon nimenomaan käynyt juhlameikissä! Aina ylppäreistä tanssijaisiin jne., Jonssi osaa sen homman :) Varaa ajoissa! xx

   Reply
 10. Mai November 13, 2015

  Kiitos meikkaaja-vinkistä! Onko hän siis Stockmannin Macin pisteellä?

  Reply
  • Alexa November 13, 2015

   Yes! :) xx

   Reply
   • Mai November 15, 2015

    Ok! M.A.C.:in tuotteet ovat minulle ihan uusi tuttavuus, mutta tuo vihje hyvästä meikkaajasta on niin houkutteleva, että mielelläni ostan neljä tuotetta, jos ihan perinteinen maksu meikkauksesta ei ole mahdollinen. Mutta jos ehtisit jossain välissä vinkkaamaan suosikki M.A.C.-tuotteitasi, olisin ikionnellinen. Se helpottaisi päätöksentekoa kovasti! Esim. onko jokin käyttämistäsi luottomeikeistäsi M.A.C.:in?

    Reply
    • Alexa November 15, 2015

     Joo siis mä käytän paljon MAC:in tuotteita ja ne on oikeestaan melkein kaikki sellaisia mitä Jonssi käyttää meikatessaan, joten saat siltä varmasti paljon vinkkejä :) Mm. Studio Fix Fluid -meikkivoide, Creme’D Nude ja Hue -huulipunat, Margin -poskipuna, Prep+Prime –valokynä ja Fix+ -suihke kuuluvat vakiotuotteisiini :) xx

     Reply