Long Sweater Dress

IMG-151

Aloitetaan viikko rennolla asulla, jonka inspiroiduin pukemaan päälle esiteltyäni tämän neuleen viime viikon talk showssa. Ostin tosiaan tämän kyseisen Acnen neuleen useita vuosia sitten Gaudetesta, ja se on mulle sellainen turvallinen valinta joka toimii aina. Just sopivan lämmin ja pehmeä, toimii kesät talvet. Jalkaan sujautin maailman söpöimmät addut, jotka sointuukin hyvin lokaatioon. Olen ihastellut harmaan ja vaaleanpunaisen liittoa sisustuksessa, mutta hyvin näyttää toimivan myös pukeutumisessa.

Tänään on ihanan pehmeä laskeutuminen viikkoon, nimittäin suunnataan Mariannan ja Anna Sofian kanssa maalle nauttimaan kesäpäivästä. Tiedossa on hyvää ruokaa, lasillinen viiniä, saunomista ja uimista. Ihan täydellinen tapa aloittaa viikko!

Let’s kick off this week with a relaxed outfit. I bought this Acne Sweater many years ago from Gaudete and it’s definitely one of my favorite pieces from my wardrobe. It’s just so laid-back and comfy, I love to wear it when traveling. 

Today we are heading to the countryside with Marianna and Anna Sofia. That’s definitely such a lovely way to start the week. Can’t wait to get there!

IMG-138 IMG-142 IMG-177

IMG-192

Ray-Ban Sunnies from Zalando*
Acne Sweater Dress (similar here and here)
adidas Sneakers*
Céline Bag

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 comments

 1. Natali June 13, 2016

  Comfy, minimalistic and cute combo! Have a great Monday Alexa!

  http://www.lartoffashion.com/2016/06/13/where-is-the-love/

  Reply
  • Alexa June 13, 2016

   Thanks, you too! :) xx

   Reply
 2. Sanna June 13, 2016

  Toi Celinen laukku on vaan niin upea! :)

  Reply
 3. Mari June 13, 2016

  Kauniit kuvat! Ihanasti sointuu taustalla oleva seinä väripalettiin mukaan :) .

  Tuollaisen Acnen villamekon minäkin haluan, kun olen aina niin viluinen.

  Reply
  • Alexa June 13, 2016

   Kiitos :)! Joo se on kyllä ihana! xx

   Reply
 4. elisa June 14, 2016

  harvoin sitä tulee edes kommentoitua blogiisi, mutta nyt on taas pakko! Olet Alexa kyllä yksi ihailemistani naisista äitini lisäksi. Vaikka olen vasta juuri täyttänyt 16, tuntuu että olen seurannut blogiasi aina! ja kuinka paljon olenkaan saanut sulta vinkkejä vaikka mihin. Arvostan sua ihan julmetun paljon bloggaana että ihmisenä. Odotan niin innolla tulevaa kirjaasi, ja sitä päivää kun saan sen suoraan painosta ennakkotilaajana kotiin! Kaikkea hyvää sulle jatkoon ja ihanaa kesää! ♥

  Reply
  • Alexa June 14, 2016

   Voi kuinka ihana kuulla! Kiitos ihan super paljon kauniista sanoistasi! Tuli ihan super hyvä mieli :) Ihanaa kesää sinne! xx

   Reply