Long Bob

alexa-dagmar-peili6 alexa-dagmar-peili5 alexa-dagmar-peili4 alexa-dagmar-peili3 alexa-dagmar-peili2 alexa-dagmar-peili

Te olette ehkä jo ehtineet lukemaan Lindan ja Mariannan blogeista meidän hiusprojektista. Käytiin nimittäin alkuviikosta Peilissä napsasemassa long bobit, kuten on ollut jo pitkään suunnitteilla. Itseltäni lähti niks naks 20cm pituudesta pois, enkä voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen. En kyllä koskaan tätä leikkaamista epäröinytkään, sillä oma tukkani kasvaa aina ihan älytöntä tahtia. Nyt parasta on helpot aamut, kun tukan kuivaus vie murto-osan aikaisesta ja muuten tukan fiksaaminen menee ihan minuutissa. Ekaa kertaa viihdyn myös suorassa tukassa, joka näyttää niin skarpilta tässä lyhyemmässä lookissa. Nyt vain innokkaana kokeilemaan uusia kampauksia! En malta odottaa että pääsen laittamaan teille paremmat in action kuvat. ♥

You have probably already read the news from Marianna’s and Linda’s blog, but let me tell you the story once again. We all decided to cut long bobs at the same salon at the same time. Such a great idea! I totally love the end result, it’s so much easier to work with during the busy mornings. I can’t wait to share more pictures with you! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

25 comments

 1. Marianne September 8, 2016

  Upea lopputulos!! :)
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
 2. Jonna September 8, 2016

  Uudet hiukset käy sulle tosi hyvin :)

  Reply
  • Alexa September 8, 2016

   Ihana, kiitos!! :) xx

   Reply
 3. hahe September 8, 2016

  Aivan super ihana. :) Erityisesti sulla kunnon asennetukka, sopii todella hyvin. Lisää kuvia ilman muuta ja hei, kunhan totut tukkaan, niin mielellään me muut lob-ihmiset otetaan vinkkejä lobin laittamiseen! :)

  Reply
  • Alexa September 8, 2016

   Kiitos ihana! Joo siis ihanan skarppi ja helppo hoitaa. Love it! Ja joo, pitää hetki totutella ja koklata eri kampauksia :D xx

   Reply
 4. papukaisa September 8, 2016

  Sopii sulle tosi hyvin! Tein itse saman ratkaisun joulun alla ja tän kans on pysytty. Mulla on tosin otsiksen jämät vielä kasvamassa niin luulen että pidän tän ainakin niin kauan et koko pää on tasapitkä. Sit vois kokeilla vaikka jotain graafisempaa linjaa!

  Reply
  • Alexa September 8, 2016

   Kiitos! Joo on kyllä ihanan helppo! :) xx

   Reply
 5. emmis September 8, 2016

  On kyllä tosi kivan näköinen, mutta ei tuo kyllä taida olla edes long bob. Ihan vaan pitkät hiukset, mutta lyhyempänä kuin aiemmin. Tosi freesi anyways!

  Reply
  • Alexa September 8, 2016

   Haha kyllä se on! Et vaan oo nähnyt kunnon kuvia ;) xx

   Reply
 6. Erica September 8, 2016

  Ahhh sulla on vielä niin hyvä väri hiuksissa että tä malli sopii hirmuhyvin! :)

  Reply
  • Alexa September 8, 2016

   Jee kiitos!! :) xx

   Reply
 7. Pinja September 8, 2016

  Kyllä toi lyhyempi vaan sopii tosi hyvin teille kaikille! Taitaa ylipäätään olla sellainen malli, joka imartelee kasvoja kuin kasvoja koska en oo törmännyt varmaan yhteenkään huonolta näyttävään long bobiin! :)

  Reply
  • Alexa September 8, 2016

   No oon ihan samaa mieltä!! :) xx

   Reply
 8. Heidi September 8, 2016

  Tosi ihanasti käy sulle! Itselläkin pitäisi käydä kampaajalla leikkuuttamassa jälleen lob, kun on keväästä vähän venähtänyt tuota pituutta… Lobin stailausvinkkejä haluaisin minäkin, kun olet uuteen pituuteen tottunut! :)

  Reply
  • Alexa September 8, 2016

   Joo todellakin :) xx

   Reply
 9. Mariella September 8, 2016

  Miten raaskit leikata…hiuksesi olivat niin upeat…vaikka kasvaahan ne :) Jos sitten edes haluat enää pidempiä ;)

  Reply
  • Alexa September 8, 2016

   Haha helposti. Ne kasvaa ihan älytöntä vauhtia, mulla on varmaan jo jouluna pitkät jos kasvatan :D xx

   Reply
 10. Iina September 8, 2016

  Wau sopii kyllä kaikille teille niin hyvin tuo lob ja näyttää niin tyylikkäältä sekä helpolta. Itse olin juuri kanssa kampaajalla ja vähän pohdittiin mallin leikkausta mullekkin. Eiköhän ens kerralla tuo malli leikata sitten!

  Reply
  • Alexa September 9, 2016

   Voi ihana, kiitos! On kyllä niin helppo ja huoleton, love it!! :) xx

   Reply
 11. Sanni A September 8, 2016

  Aivan ihanat hiukset teillä kaikilla! Oli pakko heti myös varata kampaaja! :P

  Reply
  • Alexa September 9, 2016

   No joo todellakin, do it!! :) xx

   Reply
 12. sk September 8, 2016

  Mä kerkesin odottaa jo ihan malttamattomana tätä teidän hiustenleikkuuprojektia, ja vitsit että näytätte kaikki kyllä ihan superhyviltä näillä lobeilla! :) Tuntuu että viime aikoina tosi moni tuttukin on vaihtanut vähän lyhyempään hiustyyliin (bobiin tai lobiin) ja ihan jokaiselle ne uudet hiukset on kyllä sopinu todella hyvin. Ite oon viihtyny jo vuosikaudet lobissa, trendien edelläkävijä kun olen haha ;) Ei vaan, kyllä se on tosiaan se käytännöllisyys joka saa leikkaamaan, pidemmät hiukset tuntuu aina jäävän jonnekin kiinni tai väliin tms…

  p.s. Hauskaa NYCin reissua koko porukalle!!!

  Reply
  • Alexa September 9, 2016

   Kiitos ihana! No siis oon kuule ihan samaa mieltä. Tiedän varmaan parikymmentä tyyppiä jotka ovat leikanneet pitkästä long bobiin ja kaikille sopii typ paremmin kun pitkät. Ihan loistava hiustrendi, joka helpottaa arkea huomattavasti ;) xx

   Reply
 13. Emilia September 8, 2016

  Wau, sopii sulle tosi hyvin :)!

  Reply