Loistavaa

if-laura-juslin4
No nyt on jotain todella erilaista! Nimittäin ihastuttava muotisuunnittelija Laura Juslin suunnitteli IF:n kanssa yhteistyössä “Loistavaa” -asustemalliston, jonka tarkoituksena on muistuttaa ihmisiä heijastimen käytön tärkeydestä. Kampanjan päätarkoitus on nimenomaan valistaa heijastimen tärkeydestä ja kampanjaan lähti mukaan kaupungin parhaat pikkuliikkeet. Kun kuulin että mukana on MyoMy, Beam ja Nina’s, niin tiesin haluavani mukaan remmiin tukemaan hyvää sanomaa sekä näitä Helsingin mahtavia putiikkeja. Todella tärkeä asia ja ihanan uudenlainen keino tuoda tärkeää sanomaa esille. Lenkkeilen ja pyöräilen paljon pimeässä, mutta myönnettävä on että heijastimen käytössä olisi parantamisen varaa. Juoksuvaatteissani on usein käytetty valoa heijastavaa materiaalia, mutta pyörään mun pitää ehdottomasti viritellä jotain. Tottahan se on että heijastimen käyttö voi parhaassa tapauksessa jopa pelastaa hengen.

Valkkasin asustemallistosta itselleni nuo ihanat polvisukat, josta sain samantien inspiraation sporttisiin kuviin. Haluttiin Marian kanssa toteuttaa hiukan erilaiset kuvat, kun kerrankin on mahdollisuus vähän räväytellä ihan luvan kanssa. Olen aina vierastanut kovasti salamalla kuvaamista, mutta tämän session jälkeen voin myöntää olevani täysin eri mieltä! Miten paljon oikealla valolla voikaan saada aikaan ja jestas ihokin näyttää hyvältä? Ostin salaman myös omaan käyttöön alkuviikosta, ja siitä tulee varmasti olemaan korvaamaton apu – etenkin kaikkia tulevia tapahtumia silmällä pitäen.

Something really different! The insurance company IF teamed up with the amazing Laura Juslin to create an accessory line inspired by the darkness. The pieces are made from reflective materials to remind people to wear safety reflectors more often during fall and winter. I really love the creative idea behind this important topic and that’s why I wanted to be a part of this collaboration. I was inspired by the socks and I wanted to create a sporty yet edgy outfit around them. If you got interested, you can find the whole collection from their campaign page.

I was really out of my comfort zone (yet again) when shooting these pictures. I have never been a fan of shooting with a flash, but I totally changed my mind after seeing the result. It’s different, but in a good way! And wow, my skin really looks pretty amazing. I actually bought a flash this week and I have already been practicing using it. It will definitely help me out, especially when shooting events. Well anyway, hope you like the photos! :) 
if-laura-juslin3 if-laura-juslin2 if-laura-juslin

Photos by : Maria Hästbacka
 

Filippa K Bomber / Adidas Top* / Alice+Olivia Shorts / IfxLauraJuslin Socks* / Adidas Sneakers*

No mutta tällaista erilaista settiä tällä kertaa. Voin kyllä myöntää että tunsin olevani mukavuusalueeni ulkopuolella eilen näitä kuvia kuvatessa, mutta vitsi mikä fiilis kun näki lopputuloksen! Tulee niin inspiroitunut olo kun testailee uusia juttuja, ja vielä huomaa että homma toimii vaikka ei ihan normaalin kaavan mukaan menisikään. Kivaa viikonloppua kaikille!

Yhteistyössä If & Laura Juslin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 comments

 1. sofia November 7, 2015

  Noniin! Ihan super ihania kuvia ja ihanaa nähdä jotain uutta :). Hyvä te!

  Reply
  • Alexa November 7, 2015

   Jee kiitos Sofia! :) xx

   Reply
 2. papukaisa November 7, 2015

  Ai että on hienoja kuvia, hyvä meininki! Pitää perehtyä tuohon mallistoon lisää. Ainakin noi polvisukat on ihan supermageet – joululahjaidea kenties? Hmm..

  http://mminimalisticss.com/

  Reply
  • Alexa November 7, 2015

   No eiks oo! Oon kattonut tän postauksen monta kertaa tänään, kun oon niin ihmeissäni siitä miten saatiin noin makeet kuvat aikaseksi :D Ja jotenkin niin erilaiset että oon ihan super inspiroitunut just nyt, vaan taivas on rajana! Ja siis noi sukat on niin söpöt ja vielä maailman pehmeimmät – suosittelen! :) xx

   Reply
 3. Tanja November 7, 2015

  Mahtava idea tehdä vaatteista heijastimia! Sulla on kyllä jo pitkään ollut Suomen paras blogi, oot yksi harvoista joita vielä jaksan lukea. Olet inspiroiva ja blogiisi tulen hakemaan hyvää mieltä ja katselemaan kauniita kuvia. :)

  Reply
  • Alexa November 7, 2015

   Voi kuinka ihana kuulla Tanja! Kiitos sateisen illan piristyksestä! :) xx

   Reply
 4. Annn November 7, 2015

  Tykkään kuvista:) Muuten tuli mieleen, näemmekö blogissasi miehestäsikin asukuvia? On ollut vanhemmistasi.. Olisi myös mielenkiintoista nähdä miehesi tyyliä:)

  Reply
  • Alexa November 7, 2015

   Ei oo ainakaan toistaiseksi! :) xx

   Reply