LIVING ROOM UPDATE

Onneksi täällä remppablogin puolella voi rehata, koska näistä kuvista ei saisi sitten millään visuaalisesti viehättäviä! Remppa on taas edennyt varsin mallikkaasti, ja pian päästäänkin jo niiden kivojen juttujen pariin. En malta odottaa että seiniin saadaan väriä, ja että näen meidän upean kalanruotoparketin luonnossa.

Katto on vihdoin levytetty, ja sähköt on vedetty koko asuntoon. Lattiaa levytetään parhaillaan, ja viimeiset seinät saatiin kasaan muutama päivä sitten. Tuo eteisen seinä oli mulle sellainen jännitysmomentti, sillä pelkäsin että se syö tilantuntua kokonaisuudesta – päinvastoin! Koko tila tuntuu paljon jäsennellymmältä, ja jokainen nurkka saadaan oikeasti hyötykäyttöön.

Lattia saapuu ensi viikolla, ja ilmeisesti sitä on tarkoitus alkaa asentamaan lähiaikoina. Sovittiin kaappien asennus vasta tammikuun ensimmäiselle viikolle, sillä lattian asennukessa ja kylyphuoneen remppaamisessa kestää vielä tovi. Hyvässä vaiheessa toki ollaan! :)

Here’s a peek into our living room. You can already spot the “mini office” I planned a couple of weeks ago. I’m so excited to see things progressing and coming into life!

kuva-3

Makuuhuoneen ovelta katsottuna. Näyttää niin pieneltä, kun puhelinkuvaan ei saa koko huonetta mahdutettua.
kuva-1
Sisäänkäynti ja vaatekaapin paikka. Oven eteen rakennetaan tyyliin sopiva valkoinen väliovi, joka eristää ääntä ja tekee lopputuloksesta kauniimman. kuva-2Mun lempparikohta! Tätä työnurkkausta suunnittelinkin postauksessa (lue täältä) muutama viikko taaksepäin, ja nyt näen sen käytännössä. Toimii!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 comments

 1. EmmaK November 24, 2014

  Hei Alexa,

  selailin omaan tulevaan kotiin kauniita nojatuoleja ja sohvia, ja vastaan tuli tällainen kahdenistuttava sohva -kaunotar.

  http://www.slettvoll.no/inspirasjon/fyn-essex/#/inspirasjon/goteborg-10

  Hyvältä näyttää remppa ja tuleva olohuone! :)

  Reply
  • Alexa November 24, 2014

   Hei kiitos! Tosi kaunis :) Vinkkaan Lindallekin, kun hän etsii pientä sohvaa kotiinsa! xx

   Reply
 2. stiia November 24, 2014

  Väliovi on kyllä tarpeellinen! Meillä ainakin kuuluu kaikki äänet yhden oven läpi käytävästä sisään. Vintillä olisi asuntomme alkuperäisiä ovia tallessa, ja olenkin suunnitellut, että ottaisin sieltä oven välioveksi. Naapurilla (stalkkeri kun olen) näkyi olevan väliovena tavallinen uusi ovi ja se kyllä pilaa mielestäni vanhan talon tunnelman täysin! Vintillä olevat ovet kyllä vaatisivat rankkaa kunnostusta, joten sen takia projekti on vasta harkinta-asteella..

  Tuo työpisteidea on ihan täydellinen!

  Reply
  • Alexa November 24, 2014

   On joo todellakin! Täällä meidän “vanhassa” asunnossa ei ole väliovea ja äänet rapusta kuuluu kyllä selkeästi. Onneksi makkari on kuitenkin sen verran kaukana ettei sinne asti kuulu. Kaunis tyyliin sopiva väliovi kyllä viimeistelee kokonaisuuden! :) xx

   Reply
   • Jeppe November 28, 2014

    Totta, ehdottomasti kannatan väliovea. Eristää edes vähän ääntä! :) Minkälaista vaatekaappia “eteiseen” olet muuten ajatellut?

    http://perheonnenpesa.blogspot.fi/

    Reply
    • Alexa November 28, 2014

     Heippa! Nixiltä teetettiin mittatilauksena kaappi “eteiseen”. Eteinen on melkein “keittiössä”, joten musta on kivaa että kaapit on samanhenkisiä :) xx

     Reply
 3. Nienke November 24, 2014

  Oh my, how did I not see this section on your blog?! I’m happy I eventually stumbled upon it. I love your style (both in interior and fashion), can’t wait for the next update. :)
  X from The Netherlands.

  Reply
  • Alexa November 24, 2014

   Thank you so much Nienke!:) xx

   Reply