LIVING ROOM

Nappasin nämä kuvat muutama päivä ennen synnytystä. Vähän toiselta näyttää nyt, kun yhdessä nurkassa on turvakaukalo ja toisessa syöttötuoli – unohtamatta harsoja ja tutteja, joita on vähän joka paikassa. Siitä huolimatta (tai ehkä just siksi) fiilistelen näitä kuvia hurjasti. Kaikki meillä kotona on yllättäen Zarrosta, tuota Balmuirin vilttiä lukuunottamatta. Uskoisitteko muuten että tuo matto on tehty kierrätetyistä pulloista? Tuntuu ihan villalta!

Täällä on kaikki aika lailla ennallaan, tosin verhot laitettiin kuntoon muutama kuukausi takaperin. Täytyy sanoa, että ihmettelen, että en laittanut niitä ennen. Muutos tunnelmassa on nimittäin huomattava! Verhot tilasin Aletalta (palvelu saatu), josta olen tilannut mittatilausverhot myös meidän aikaisempiin koteihin. Voin siis lämpimästi suositella!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 comments

 1. mik December 8, 2020

  I adore your living room so much!!

  Reply
  • Alexa December 9, 2020

   Thank you! ❤️❤️ xx

   Reply
 2. Kirsi December 9, 2020

  Olipa mukava artikkeli Glorian kodissa, kaunein se maisemakuva, urbaania! :)

  Mutta, saako kysyä, mitä huulillesi on tehty?

  Reply
  • Alexa December 10, 2020

   Kiitos paljon! Kuvat on otettu pari viikkoa ennen synnytystä ja mulla oli huulet ihan super turvoksissa sillon ? Huulia en ole täyttänyt enää 1,5 vuoteen! xx

   Reply
 3. S December 9, 2020

  Ollaan kerran tilattu tuolta Aletalta verhot ja omistaja oli niin ylimielinen, että en oman kokemukseni perusteella suosittele lainkaan.

  Reply
 4. Sarppa December 11, 2020

  Ihanat sävyt ja ihana koti! Onko tuo sohva Zarrosta? Etsinnässä jotain tuon tyylistä :)

  Reply
  • Alexa December 11, 2020

   Kiitos! ? On joo! xx

   Reply
 5. S December 11, 2020

  Eli jos jollain on huonoja kokemuksia sellaiselta toimijalta, jolta sinä saat ilmaiseksi niin et ilmeisesti julkaise kommenttia?

  Reply
  • Alexa December 11, 2020

   En ollut vaan ehtinyt käymään kommentteja läpi! ☺️ Ikävä toki kuulla että on huonoja kokemuksia. Itse olen asioinut heidän kanssa melkein kymmenen vuotta ja olen myös suositellut usealle tutulle, enkä ole kuullut kuin hyviä kokemuksia. xx

   Reply
 6. Sophie December 11, 2020

  Hi Alexa, I’m in love with your frames, can i ask you where do you bought them :) ?
  Have a nice day.
  Love from Paris,
  Sophie

  Reply