Liu Jo – Bottom Up Skinny Leg Jeans

En ole oikeastaan koskaan ollut farkkuihminen. Todennäköisesti siksi, koska en ole löytänyt omalle vartalolleni sopivia farkkuja. Kapea vyötärö ja muhkea peppu tosiaan lisäävät haastetta farkkujen etsintään! Jos housut ovat pepusta sopivat, jää vyötäröön monelle sormelle sopiva rako. Mikäli housut sopivat ylävartalooni, jäävät ne reisistä liian lyhyiksi ja kinnaaviksi. Sain Liu Jo:n yhteistyöni yhteydessä yhdet Bottom Up-farkut kokeiltavaksi ja nyt voin kyllä kovaan ääneen kuuluttaa että tässä on elämäni farkut! Nämä istuvat joka puolelta mielettömän hyvin, ei kinnaa eikä jätä minnekkään tyhjää tilaa.
 
Liu Jo:n filosofia on mielestäni järkevä. Buttom upit (Push upit pepulle) on suunniteltu kaikille; pienille, isoille, lyhyille ja pitkille. Jokainen leikkaus on tarkkaan mietitty, jotta farkut sopisivat juuri Sinulle. Farkkujen metsästys siis helpottuu aika lailla, kun vain pesu ja malli jää ostajan päätettäväksi. 
 
Tiedän että tässä filosofiassa on onnistuttu, sillä en tosiaan ole ainut joka näitä farkkuja on kovasti hehkuttanut. Tiedän monta mimmiä erilaisine vartaloineen, jolle Liu Jo:n farkut ovat olleet nappivalinta. 
 
Koosta voin sanoa sen verran, että kannattaa ottaa ehkä koon pienempi tuuma kuin normaalisti.
Itse valitsin 27 (lahkeen standardi 30-32) ja nämä istuvat täydellisesti! 
Seuraavaksi ajattelin hankkia nuo korkeavyötäröiset skinnyt :)
 
 

 

 

 

 

 

 
 
Näitä farkkuja saa hankittua täältä:
 

 
 
Huomenna sitten luvassa parempia asukuvia! Löytyykö sieltä lukijakunnasta Liun faneja? :)
*

Leave a Reply

Your email address will not be published.

31 comments

 1. Noora March 15, 2012

  Mää oon yks niistä ihmisistä jonka on erittäin vaikee löytää hyviä farkkuja! Oon 158cm lyhyt ja sitten omistan muhkeen takapuolen niin oikeen kokosia on mahdoton löytää :D Oon alkanu pikkuhiljaa vakuuttuun, että mun pitäis kans ostaa tommoset.

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 15, 2012

   Joo siis nää on toiminu niin monen mallisilla, että varmasti kävis sullekin! ;)

   xx

   Reply
 2. Laapa March 15, 2012

  Pistetäänpä korvan taa!
  Itse olen Levi’s Curve ID:n fani, mutta tuota voisin myös kokeilla.

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 15, 2012

   Joo mulla oli ne myös :) Ne kinnasi kyllä vähän sisäreisistä, vaikka muuten olikin hyvät! Nää on ihan parhaat :)

   xx

   Reply
 3. Anonymous March 15, 2012

  Ihanat & täydelliset sun päällä! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 15, 2012

   Hihii kiitos! Tosi mukavat päällä kaiken lisäksi :)

   xx

   Reply
 4. Tiia March 15, 2012

  Näyttää kyllä tosi hyviltä nuo farkut :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 15, 2012

   Jei! Ja mukavatkin kaiken lisäksi ;) Ihanaa kun sisäreisissä ei mikään kinnaa ja peppu pysyy housujen sisällä :D

   xx

   Reply
 5. anskusiili March 15, 2012

  Minulla taas on ihan toisenlainen onglema farkkujen kanssa, eli reisistä menee pienetkin koot, mutta farkkuja ei saa mitenkään kiinni leveän lantioni takia. Olen aina joutunut ostamaan farkkuja lantioni mukaan ja sitten kaventamaan jaloista pari senttiä sisään. Noista farkuista ei siis varmaan ole apua onglemaani, mutta voisihan sitä kokeilla!

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 15, 2012

   Aaah tiedän tunteen! Olen aina vältellyt farkkujen ostamista ja kokeilua, kun siitä on lähes aina seurannut vain pettymys toisensa jälkeen. Mutta hei ethän sä mitään menetä, jos vaikka tilailet ja koklaat ja palautat sen jälkeen! Voi olla että näistäkin löytyisi apu sun huutoon ;)

   xx

   Reply
 6. Anonymous March 15, 2012

  Täydelliset farkut sun päällä! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 15, 2012

   Hihi kiitos! Ja vielä niin mukavat :)

   xx

   Reply
 7. Reetta March 15, 2012

  Oon kuullut Liu Jon farkuista pelkkää hyvää ja olenkin muutaman kerran miettinyt kokeilevani niitä mutta vielä en ole saanut aikaiseksi sitä tehdä. Kyllä taas tuli uutta innostusta kokeilla koska näyttää sullakin niin upeilta!

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 15, 2012

   Jeps sama juttu :) Ihanaa että sain itsekin viimein aikaseksi, nimittäin se palkittiinkin ruhtinallisesti! Suosittelen ;)

   xx

   Reply
 8. Joanna March 15, 2012

  Tosi kivalta näyttävät sinulla! Noista farkuista on kyllä kuullut aikamonelta positiivista palautetta just istuvuuden ansioista.

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 15, 2012

   Jeps sama juttu! ;) Kaiken hypetyksen arvoiset!

   xx

   Reply
 9. Anonymous March 15, 2012

  Pakko kommentoida, että sinulla on aika monessa kuvassa jalat polvien kohdalta aika reippaasti taaksepäin. Ymmärtkö mitä tarkoitan? :) Sellainen asento ei ole imarteleva kenellekkään eikä se tee hyvää nivelillekkään. Itselläni oli aina ennen jalat sillä tavalla kun seisoin eikä se kuvissa näytä kivalle, eikä muutenkaan :) Tarkoitin tämän kommentin vain hyvällä, en pahalla. Toivottavasti et loukkaantunut koska se ei ollut tarkoitukseni! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 15, 2012

   Okei :)

   xx

   Reply
 10. Ulla March 16, 2012

  Tosi kivasti sopivat sulle! Mulla on itse taas semi päinvastainen ongelma, oon suora kuin lankku, en omaa minkäänlaista lantiota tai peppua. Kaikki ylimääräinen tulee sit vatsan kohdalle ja jos housut istuu jaloista niin ne on liian pienet vatsan kohdalta että ne ei mee kiinni. Onneks oon löytäny H&M teinipissisfarkut, jotka istuu kuin nakutettu :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 16, 2012

   Haha vitsit, ollaan me ihmiset kyllä kummallisia ja erilaisia :D Onneksi noita farkkujakin on kehitetty vähän kaiken mallisille! ;)

   xx

   Reply
 11. Anonymous March 16, 2012

  Innostuin nyt tilaamaan ensimmäiset Liun farkut! :) Näyttää niin hyvältä sun päällä. Mitä kokoa normaalisti käytät alaosissa, 34-36? En tiedä valkkasinko oikean koon, mutta saahan ne sitten vaihtaa jos ei ole sopivat. Nyt odotellaan niiden saapumista, katsotaan istuuko ne niin hyvin kun näistä farkuista hehkutetaan :)

  -Kirsi

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 16, 2012

   Jee, hei ihan loistavaa! Joo käytän just 34-36 ja kyllähän ne saa sitten tietenkin vaihtaa ;) Ei hätää, tuu sitten antamaan feedbackiä!

   xx

   Reply
 12. Mimmu March 17, 2012

  Oli pakko tilata itsellenikin Liu Jo:n farkut kun olen aika saman mallinen ja kokoinen kun sinä ja nuo näyttävät tosi hyvältä päälläsi! Nyt vaan toivomaan että sopisivat minullekin yhtä hyvin :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 17, 2012

   Hei ihan loistavaa! Tätä ilosanomaa tulee levittää, kun kerrankin on löytynyt niin hyvät farkut ;) Epäilemättä sopii myös sinulle, tule sitten kertomaan kun paketti saapuu :)

   xx

   Reply
 13. Anonymous March 17, 2012

  Hei! Kuinka pitkä olet? Mietin vaan mahtaako tuo pituus 30-32 olla itselleni sopiva, samaa pituutta haen kuin sinulla noissa kuvissa. Niin hyviltä näyttävät päälläsi :) Minulla on ongelmana myöskin kapea vyötärö ja leveä lantio+reidet, joten pakko kai tilata nämä kokeiluun. Osaisitko verrata näiden mitoitusta Leviksen Curve Id -farkkuihin? Käytitkö niissä samaa tuumakokoa?

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 17, 2012

   Curve ID:ssä mulla oli koon isompi :) Olen 170cm pitkä ja lahje on perfecto ! Noista on varmasti apua sun farkkupulmaan :) Ja hei hyvää viikonloppua !! xx

   Reply
 14. RagDoll March 18, 2012

  Liut on kyllä ihania. Olen sen kymmenisen paria niitä varmaan sovittanut, mutta valitettavasti oikeaa kokoa ei ole löytynyt. Kun pitäisi ottaa pari kokoa pienemmät, jotta eivät käytössä löystyisi liikaa. Niitä pienempiä ei vain tehdä. =/

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 18, 2012

   Aah voi hitsiläinen :/

   xx

   Reply
 15. Hanilo March 18, 2012

  Mulla on kans nuo samat farkut ja oon kyllä tykännyt istuvuuden puolesta tosi paljon. Niistä vaan lähtee tosi paljon väriä! En tiedä onko mulla sitten sattunut joku maanantaikappale, mutta ei ole kiva kun paidat värjääntyy siniseksi.

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 18, 2012

   Moikka!
   Ai lähtee no voi kumma:o Mulla kun ei oo noista lähtenyt ollenkaan! Veikkailen just että sun kohdalle on osunut joku maanataikappale. Olet varmaan jo yrittänyt väärinpäin pesua ja muita pirkkakonsteja?:D

   xx

   Reply
 16. Anonymous March 24, 2012

  kannattaa pestä farkut moneen kertaan, ainakin minulla se on toiminut, noin 5 pesukerran jälkeen mun kappaleet lopetti värinpäästämisen..

  Reply