Linne Carafe

linne-carafe3linne-carafe
Tässä yksi saamastani joululahjoista, nimittäin ihastuttava ‘Linne Carafe’. Olen katsonut tätä tuotetta jo pitkään Artillerietin sivuilta, ja äiti oli osannut napata sen sieltä pukinkonttiin. Rakastan kannun muotokieltä, ja se käy kätevästi sekä tarjoiluun että kukkavaasiksikin.

Asetin vaasiin ystävältä saadun – niin minun näköiseni – kukkakimpun. Ihanaa että tulppaanikausi alkaa olemaan valloillaan. Hyvää viikonloppua!

Here’s one of the Christmas gifts I got. I have been craving for this beautiful ‘Linne Carafe’ for quite awhile and my mom was wise enough to notice that. Totally love the carafe, it’s perfect for a beautiful table setting and it can also be used as a flower vase. Love it. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 comments

 1. Nipsuu January 2, 2016

  Löytyykö sulta muuten kotoa yhtään iittalaa/arabiaa tai marimekkoa? Ne tuntuvat olevan jotenkin niin peruselementtejä suomalaiskodeissa, että oikein ihmetyttää oletko täysin kartellut niitä? Tai liittyykö tähän jotain mielipidettä?

  Reply
  • Alexa January 2, 2016

   Joo kyllä meillä on Teema -astiasto ja se oli käytössä useamman vuoden. Artekilta on myös yksi jakkara. Muuten tykkään vaan enemmän esim. tanskalaisesta ja italialaisesta muotoilusta :) xx

   Reply
 2. Eeva Kannisto January 3, 2016

  Olen lähdössä keväällä Pariisiin,siis ensimmäistä kertaa.Olen ymmärtänyt,että sinulle tämä kaupunki on kovin tuttu.Voisitko kertoa jonkun kivan hotellin,joka olisi lähellä näitä hyviä ostoskatuja/nähtävyyksiä. Ja sama kysymys koskien Tukholmaa. Kiitos kovasti.

  Reply
  • Alexa January 3, 2016

   Tykkään itse aina asua 1. Louvre -alueella. Sieltä on helppo kävellä oikeastaan mihin vain ja alue on itsessään todella kaunis. Asuttiin viimeksi Hotel Brightonissa ja se oli tosi kiva, mutta Rue De Rivolilla ja Rue Saint-Honorélla on kyllä kymmenittäin hyviä hotelleja.

   Tukholmassa olen hyvin harvoin asunut hotellissa, mutta esim. Nobis ja Diplomat on todella hyviä hotelleja keskeisellä sijainnilla. :) xx

   Reply