Life Lately

Viime päivät ovat oikeastaan hujahtaneet töissä ja salilla. Mieli on jo vahvasti loman alkamisessa ja edessä häämöttävissä reissuissa. Ennen reissuja on vielä muutamia tosi kivoja juttuja edessä! Tänään kuvaan palstan Maaliskuun Cosmoon, ja siellä on joku hyvinkin tuttu tyttönen esittelemässä kaunista kotiaan. Palstan teko on yksi mukavimmista jutuista mitä olen Cosmon kautta päässyt tekemään, ja toivon että saan tehdä vastaavia juttuja tulevaisuudessakin. Tällä hetkellä palstani ilmestyy siis kuukausittain, ja jokaisessa jutussa on joku mielenkiintoinen tyylitaituri esittelemässä kotiaan ja suosikkituotteitaan. Olenkin jo inspiraatiopäissäni keksinyt hyvät tyypit kaikkiin kevään ja kesän numeroihin, odotan innolla että pääsen toteuttamaan nuo kaavailuni!

Huomenna taasen on ihka ensimmäinen treeni PT:ni kanssa! PT:ksi valikoitui myöskin Vilman kanssa treenaileva Johanna Muhonen, joka vaikuttaa mielettömältä tyypiltä. Aurinkoiselta, motivoivalta sekä järkevästi liikuntaan ja ruokavalioon suhtautuvalta. Miksi päädyin ottamaan itselleni personal trainerin? Vuosia itsenäisesti kuntoiltuani halusin kokeilla jotain uutta, ja koska tarvitsen uuden treeniohjelman, lyön näin kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Lisäksi haluan olla “tilivelvollinen” jollekin, ja motivoitua kivaan ja tehokkaaseen treenaamiseen entistä enemmän. Mulle on myös tärkeää että teen liikkeet oikein, jotta en vahingossakaan riko paikkojani. Saliharjoittelu käy omin päin ennen pitkään yksitoikkoiseksi, joten uusia oivalluksia Johannan kautta varmasti tulee. Oon hirmu tyytyväinen itseeni, joten fyysisistä tavotteista en halua ottaa paineita. Se urheilusta saatu ilo ja energia on mulle ensisijaista, ja kaikki muu on vaan plussaa. 

Katselin että meillä on hotellissa myös sali, ja ajattelin reissussa jaksamisen puitteissa muutamat treenit rykästä (haha ihana sana). Muuten olen asennoitunut niin, että tällä lomalla vähemmän on enemmän. Ei liikaa suunnitelmia, vaan enemmän sellaista fiilispohjalta menemistä. Se jos joku tekee lomasta parhaan. 

P.S. Ja muuten kun olette olleet viime aikoina niin erityisen ihania mulle, niin mulla on yksi mukava arvonta mielessä. Ajattelin että voisin ehkä hankkia Pariisista siihen vielä täytettä, jos lupaatte olla kiltisti ;) 

A short translation! My life has been all about work and working out lately, as I’ve been saying, I love routines. Though my thoughts are already in Dubai! Luckily I have a couple of nice tasks to do before my holiday. Today I’m shooting my friend’s beautiful home for Cosmopolitan mag and tomorrow I have my first work out session with my PT!

I’m excited and afraid at the same time. My PT Johanna feels like a great mentour, so I bet I’m going to be fine! You are probably wondering what kind of a goals I have if I’m investing in a personal trainer? I don’t have any physical goals,rather mental. Working out gives me my inner feng shui and my PT helps me to maintain it. It’s also nice to get some new tips for my routine and have someone to help me if I’m struggling with the moves. All in all, the joy of exercising comes first and physical improvement is just a bonus.  

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

29 comments

 1. Natali January 12, 2014

  Good luck with your PT and all the stuff work related. That salad on the 1st photo looks mouthwatering!! Yum! :)

  http://lartoffashion.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 12, 2014

   Thanks! :) Oh it was super delicious! :) xx

   Reply
 2. Julia Taivaljärvi January 12, 2014

  Oot kyllä taas niin kaunis❤️ tsemppiä treeneihin! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 12, 2014

   Voi kiitos kaunokainen!:) xx

   Reply
 3. pupu January 12, 2014

  Mistä ihana Eiffel torni on?:)

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 12, 2014

   Ihan Pariisista sellasesta turistikojusta ostettu :D xx

   Reply
 4. Sasha January 12, 2014

  Beautiful photos!
  http://www.whatsashawears.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 12, 2014

   Thanks so much:) xx

   Reply
 5. Anna January 12, 2014

  Aian ihana asu taas vaihteeks, ja herkullisen näkönen salaatti! Sun urheilusuunnitelma kuulostaa hyvältä, niinkuin sanoit niin sen tuoma nautinto on pääasia! Toivottavasti (ja varmasti) pt:n kanssa sujuu hyvin! :)

  http://www.aduaa.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 12, 2014

   Voi kiitos! Muutamia kuvia tosta asusta postailinkin parisen viikkoa sitten, mutta noi jäi julkasematta :) Ja se salaatti oli törkeen hyvää! Nautinto ennen kaikkea, nimenomaan :) Kiitos! xx

   Reply
 6. LadyBlue January 12, 2014

  Hei mihin hotelleihin meette Pariisissa ja Dubaissa? Mä oon lievästi pakkomieltynyt hotelleihin, joten tykkään katella niitä. Ja voihan niistä saada hyviä vinkkejäkin kun aina kyselee missä ihmiset on :) Voi vitsit kun mäkin pääsisin Pariisiin, on meinaan LV:ltä yks juttu mikä on niin kiven alla, että viimenen toivo saada se ois varmaan lähteä Ranskaan ;)

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 12, 2014

   Haha SAMA! Mulla on kans joku outo hotellifetissi :) Dubaissa Westin and Pariisissa Hotel Du Louvre. Viimeinen ei tosin saanut Tripadvisorista kummosia arvosteluja, mutta oon aina Pariisissa käydessä ihaillut hotellin kaunista arkkitehtuuria, niin ajattelin että muodostan mielipiteeni itse;) Mulla on kans Celineltä pari juttuu mielessä, o ou… xx

   Reply
 7. Adriana January 12, 2014

  I hope you will enjoy exercising even more than you enjoy it now! :) Is there something you want to improve on your body?

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 12, 2014

   I bet! :) I’m really satisfied with my body, so I’m just aiming for a constant fang shui through exercising :) xx

   Reply
 8. Pipsa-Terveen Hyvää January 12, 2014

  Tosi hyvän näköistä ruokaa olet laitellut, nam! Olisi tosi mukava kuulla PT-treenailuista lisää, kunhan homma kunnolla käynnistyy :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 12, 2014

   Hei mä luen sun blogii! Kiva että oot tännekin eksynyt:) Joo varmasti tulossa joskus jotain, pitää Johannaa jututtaa:) xx

   Reply
 9. evvi January 12, 2014

  Jep, ollaan kiltisti! Ja olisikohan tuo tuttu tyttöjen kenties Marianna? ;)

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 12, 2014

   Haha kenties ;) xx

   Reply
 10. Windy January 12, 2014

  Paljon tsemppiä treenailuihin! :) Tosi kiva, että Suomen luetuimpien bloggaajien joukosta löytyy kaltaisesi nuori nainen, jolla vaikuttaa olevan hyvä itsetunto, itseironiaa ja tervehenkinen suhtautuminen liikuntaan ja ravintoon. Mielestäni olet tässä suhteessa todella hyvä esimerkki lukijoillesi!! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 12, 2014

   Voi ihana, kiitos kovasti kauniista sanoistasi:) Ja mukavaa sunnuntaita! xx

   Reply
 11. Hilla - Cloudberry´s life January 12, 2014

  Herkullisen näköinen salaatti! Pitääkin kokeilla joku kerta tuota quinoaa salaatin joukkoon. :) Tuleeko sun juttu siis seuraavaan Cosmoon,vai kuinka?

  http://cloudberryslife.fitfashion.fi/

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 12, 2014

   Joo quinoa on tosi hyvä lisä!:) Joo siis mulla on joka Cosmopolitan-lehdessä oma palsta. Eka juttu oli joulukuun lehdessä (tammikuu jäi väliin), mutta helmikuusta lähtien on joka numerossa:) xx

   Reply
 12. Voguerka January 13, 2014

  Sweet please tell me what camera and lens do you use? I can’t find it written anywhere so decided to ask you :) Wonderful photos <3

  Kisses,
  Daria

  http://voguerka.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 13, 2014

   Thanks :) I’m using Canon 6D, with 24-105mm, 50mm 1.4, 85mm 1.8 :) xx

   Reply
 13. Pipsa-Terveen Hyvää January 13, 2014

  Olin ihan otettu, kun lisäsit mun blogin Blogloviniin :) Itse olen lukenut sun blogia tosi pitkään, nyt vasta tajusin tosin lisätä Blogloviniin kun olen vasta vastikään tajunnut sen kätevyyden :)

  Reply
 14. Anna January 13, 2014

  Mun on viimein pakko jättää sulle kommenttia. Sun blogi on yks ihan mun lemppareista, ja hauskinta on, että mun tyyli on aika erilainen kuin sun. Siis tosi erilainen :D. On silti jotenkin tosi outoa ja hauskaa, kuinka paljon inspiroidun sun blogista. Kuvat on aina niin hyvälaatuisia ja kauniita, ja sun tekstiä on kiva lukea (musta tuntuu että tässä vuoden sisällä sun kirjoittaminen on vain kohentunut lisää!), ja ennenkaikkea on ihanaa kun sulta oikeesti tulee aina jokapäivä mielenkiintoinen päivitys. Joten kiitos! Jatka samaa rataa <3

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 13, 2014

   Voi kiitos maailman ihanimmasta kommentista! :) Musta on ihan huikeeta kuinka eri ikäiset – ja tyyliset ihmiset seuraa tätä. Ihanaa alkanutta vuotta sinulle :) xx

   Reply
 15. Voguerka January 14, 2014

  Thank you my Dear :* :) Just bought the 50mm 1.4 lens, hope I will be happy about that :) Kisses

  Reply
 16. Maeva January 26, 2014

  Cute pictures !
  http://explosemyself.blogspot.com

  Reply