Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Life Lately

january 12, 2014, home, training

Viime päivät ovat oikeastaan hujahtaneet töissä ja salilla. Mieli on jo vahvasti loman alkamisessa ja edessä häämöttävissä reissuissa. Ennen reissuja on vielä muutamia tosi kivoja juttuja edessä! Tänään kuvaan palstan Maaliskuun Cosmoon, ja siellä on joku hyvinkin tuttu tyttönen esittelemässä kaunista kotiaan. Palstan teko on yksi mukavimmista jutuista mitä olen Cosmon kautta päässyt tekemään, ja toivon että saan tehdä vastaavia juttuja tulevaisuudessakin. Tällä hetkellä palstani ilmestyy siis kuukausittain, ja jokaisessa jutussa on joku mielenkiintoinen tyylitaituri esittelemässä kotiaan ja suosikkituotteitaan. Olenkin jo inspiraatiopäissäni keksinyt hyvät tyypit kaikkiin kevään ja kesän numeroihin, odotan innolla että pääsen toteuttamaan nuo kaavailuni!

Huomenna taasen on ihka ensimmäinen treeni PT:ni kanssa! PT:ksi valikoitui myöskin Vilman kanssa treenaileva Johanna Muhonen, joka vaikuttaa mielettömältä tyypiltä. Aurinkoiselta, motivoivalta sekä järkevästi liikuntaan ja ruokavalioon suhtautuvalta. Miksi päädyin ottamaan itselleni personal trainerin? Vuosia itsenäisesti kuntoiltuani halusin kokeilla jotain uutta, ja koska tarvitsen uuden treeniohjelman, lyön näin kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Lisäksi haluan olla “tilivelvollinen” jollekin, ja motivoitua kivaan ja tehokkaaseen treenaamiseen entistä enemmän. Mulle on myös tärkeää että teen liikkeet oikein, jotta en vahingossakaan riko paikkojani. Saliharjoittelu käy omin päin ennen pitkään yksitoikkoiseksi, joten uusia oivalluksia Johannan kautta varmasti tulee. Oon hirmu tyytyväinen itseeni, joten fyysisistä tavotteista en halua ottaa paineita. Se urheilusta saatu ilo ja energia on mulle ensisijaista, ja kaikki muu on vaan plussaa. 

Katselin että meillä on hotellissa myös sali, ja ajattelin reissussa jaksamisen puitteissa muutamat treenit rykästä (haha ihana sana). Muuten olen asennoitunut niin, että tällä lomalla vähemmän on enemmän. Ei liikaa suunnitelmia, vaan enemmän sellaista fiilispohjalta menemistä. Se jos joku tekee lomasta parhaan. 

P.S. Ja muuten kun olette olleet viime aikoina niin erityisen ihania mulle, niin mulla on yksi mukava arvonta mielessä. Ajattelin että voisin ehkä hankkia Pariisista siihen vielä täytettä, jos lupaatte olla kiltisti ;) 

A short translation! My life has been all about work and working out lately, as I’ve been saying, I love routines. Though my thoughts are already in Dubai! Luckily I have a couple of nice tasks to do before my holiday. Today I’m shooting my friend’s beautiful home for Cosmopolitan mag and tomorrow I have my first work out session with my PT!

I’m excited and afraid at the same time. My PT Johanna feels like a great mentour, so I bet I’m going to be fine! You are probably wondering what kind of a goals I have if I’m investing in a personal trainer? I don’t have any physical goals,rather mental. Working out gives me my inner feng shui and my PT helps me to maintain it. It’s also nice to get some new tips for my routine and have someone to help me if I’m struggling with the moves. All in all, the joy of exercising comes first and physical improvement is just a bonus.  

 

29 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *