LIFE LATELY

postaus sisältää mainoslinkkejä

Muutama viikko sitten juhlittiin ystävien kesken mun babyshowereita, josta löydätte videon kokonaisuudessaan YouTuben puolelta. Kyseessä oli kesän viimeinen hellepäivä ja rentoa ohjelmaa, eli ihan täydellinen tapa saattaa kesä päätökseen.

Tosta mekosta tuli paljon kysymyksiä ja löysin sen tosiaan COS:ilta. Aivan täydellinen malli ja tosi mukava päällä!

Viime viikkoina arki on rullannut pitkälti toimistolla, mikä on ollut ihanaa! Kevät ja kesä oli hiljaista aikaa ja aikamoista yksin puurtamista, niin on ollut huippua olla taas osana meidän pientä työyhteisöä. Mun ja Lindan huonetta jakaa meidän edustaja Miro ja seinän toisella puolella podeja editoi meidän tuottaja. Pieni mutta pippurinen tiimi ja on ihanaa vaihtaa kuulumisia työn lomassa, sekä laittaa kahvi tippumaan, kun juojia on muitakin kun minä yksin. Toivottavasti ensi vuonna saadaan myös Linda paikalle useammin kera beben. Niin hullua ajatella että ensi kerralla kun tavataan, niin meillä on molemmilla vauvat kainalossa!

Puku on ostettu Zarasta tammi-helmikuussa.

Reilu viikko sitten juhlittiin mun synttäreitä pyjamabile-teemalla Kämpissä Mariannan ja mun lapsuudenystävien Lindan ja Vilman kanssa. Heitettiin kasvonaamiot naamalle ja tilattiin huonepalvelusta ruokaa Frendien pyöriessä taustalla. Hiukan erilaiset synttärit, mutta näiden bileiden jälkeen kaikilla oli takuulla levännyt ja freesi olo!

Olette ehkä jo IG:n puolelta huomanneet, mitä olemme Lindan kanssa kulissien takana jo jonkun aikaa työstäneet. Oma vaatebrändimme @almadalabel on meille ihan unelmien täyttymys ja oli mieletöntä huomata miten innoissaan myös te olette tästä meidän uudesta aluevaltauksesta. Avaamme sivut lähiviikkoina, joten kannattaa ottaa @almadalabel Instagramissa seurantaan ja tilata uutiskirje, jos haluaa olla ensimmäisten joukossa kurkkailemassa uusia sivuja.

Ollaan viime aikoina käyty koeajamassa muutamia autoja, nimittäin nyt perheenlisäyksen ja mökkiprojektin myötä olemme tulleet siihen tulokseen, että auto helpottaisi arkea hurjasti. Olen myös itse miettinyt kortin ajamista viimein, nimittäin sekin tekisi arjesta helpompaa jos kortillisia olisi yhden sijaan kaksi.

Mökkiprojekti on tosiaan tällä hetkellä suunnitteilla, eli tarkoituksena on rakentaa Joksun olemassa olevalle tontille uusi rakennus meidän perheelle. Ajatuksena on suunnitella mökki nyt loppuvuoden aikana valmiiksi ja aloittaa rakentaminen ensi kesän jälkeen, kun toivottavasti asuntoprojekti on silloin siinä kunnossa, että voidaan napata seuraava projekti käsiimme.

Asuntoprojekti näyttää joka tapauksessa just nyt lupaavalta ja hommat etenee jälleen. Hieman on ollut tässä vuosien saatossa (!) haasteita ja poikkeusaika vielä siihen päälle, mutta valoa tosiaan näkyy tunnelin päässä – jee! Lupaan palailla tänne heti, kun työmaalla tapahtuu! Sitten asiat onneksi eteneekin nopeasti.

Eilen juhlistettiin ystäväni Emmin uutta näyttelyä Hotelli Marskissa. Näyttely on siellä lokakuun loppuun asti ja pop up shopista löytyy tauluista myös pienempiä printtejä, jotka oli todella kauniita. Käykää ihmeessä kurkkaamassa!

Päälle valikoitui H&M:n nahkamekko (tuote saatu), joka on kyllä ihan täydellinen tällaisiin alkusyksyn päiviin. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 comments

 1. Taija September 10, 2020

  Siis vitsi kerro nyt enemmän tästä vaatejutusta! Mä oon ainakin pihalla, onko teillä oma vaatemallisto? Aika huippua! Kuvien perusteella teidän näköistä settiä tulossa ja näyttää niin hyvältä ? Mistä nimi tulee? Onnea uuteen aluevaltaukseen ?

  Reply
  • Alexa September 12, 2020

   Tuolla meidän brändin Instagram-tilillä on Q&A tallennettuna, niin sieltä löytyy vastaukset kaikkeen ? Kiitos kovasti! ? xx

   Reply
 2. Hanna September 11, 2020

  Ihania projekteja sulla/teillä tiedossa. Ei varmaan tule aika pitkäksi niiden parissa ?
  Enpäs muuten koskaan ole ajatellut että sulla ei ole ajokorttia, tosin Hesassa asuessa se ei niin välttämätön tietysti olekaan. Itsekin olen vihdoin alkanut funtsimaan kortin ajamista jossain vaiheessa kun aina on muiden kyytien armoilla, enkä siis edes asu missään isossa kaupungissa jossa pääsisi julkisilla paremmin paikasta toiseen ? Olishan se ihana viipottaa menemään ihan vain oman aikataulun mukaan ?

  Reply
  • Alexa September 12, 2020

   No on kyllä kaikkea ihanaa mitä odottaa ? Ja joo, vasta nyt olen alkanut tosissaan tota korttia miettimään, sillä kyllä se arkea helpottaisi. ? xx

   Reply
 3. Ella September 11, 2020

  Moi! Sulla on vissiin ne Aritzia nahkahousut mikä koko sulla on niissä ja suositteletko niitä? Kannattaako niissä mennä koon isompaan vai pienempään? :)

  Reply
  • Alexa September 12, 2020

   Mulla on niistä M! Ottaisin mieluummin koon ylös kuin alaspäin ? xx

   Reply
 4. Petra September 12, 2020

  Ihanaa, en malta odottaakaan uutisia mökkiprojektista, nimittäin samaa tässä hiljalleen itsekin suunnitellut! Sinun tyylisi tietäen mökistänne tulee varmasti huippu-upea ??

  Reply
  • Alexa September 12, 2020

   Joo vitsi ei kyllä malteta odottaa ?? xx

   Reply
 5. Emmi September 12, 2020

  Hei!
  Muistatko mistä ne sun q&a youtubevideon alussa näkyvät rottingin tyyppiset rasiat on??

  Reply
  • Alexa September 12, 2020

   Zarrosta joskus vuosia vuosia sitten! ? xx

   Reply
 6. ida ihana September 12, 2020

  Oi, kuulostaa ihanalta synttäripäivältä, ja varmaan just sellainen, mitä nyt kaipasitkin!:)
  Ihanaa muuten, että ootte pystyneet taas jatkamaan blogia, siitä on tullut yks mun ihan lemppareista!
  Mukavaa viikonloppua ja ihanaa odotusta,
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http.//www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Reply
  • Alexa September 12, 2020

   Kiitos hei ihana kuulla ja samoin sinne! ? xx

   Reply
 7. R September 20, 2020

  Hei! Onko tuo merinovilla teidän malliston vaatteissa mulesointivapaata? :) Todella kauniita vaatteita ja tekisi mieli ostaa mutta kiinnostaisi tietää tuo asia.

  Reply
  • Alexa September 20, 2020

   Hei, ihana kuulla! Ja kyllä on mulesing free villaa. ☺️? xx

   Reply