LIFE LATELY

september 10, 2020, Personal

postaus sisältää mainoslinkkejä

Muutama viikko sitten juhlittiin ystävien kesken mun babyshowereita, josta löydätte videon kokonaisuudessaan YouTuben puolelta. Kyseessä oli kesän viimeinen hellepäivä ja rentoa ohjelmaa, eli ihan täydellinen tapa saattaa kesä päätökseen.

Tosta mekosta tuli paljon kysymyksiä ja löysin sen tosiaan COS:ilta. Aivan täydellinen malli ja tosi mukava päällä!

Viime viikkoina arki on rullannut pitkälti toimistolla, mikä on ollut ihanaa! Kevät ja kesä oli hiljaista aikaa ja aikamoista yksin puurtamista, niin on ollut huippua olla taas osana meidän pientä työyhteisöä. Mun ja Lindan huonetta jakaa meidän edustaja Miro ja seinän toisella puolella podeja editoi meidän tuottaja. Pieni mutta pippurinen tiimi ja on ihanaa vaihtaa kuulumisia työn lomassa, sekä laittaa kahvi tippumaan, kun juojia on muitakin kun minä yksin. Toivottavasti ensi vuonna saadaan myös Linda paikalle useammin kera beben. Niin hullua ajatella että ensi kerralla kun tavataan, niin meillä on molemmilla vauvat kainalossa!

Puku on ostettu Zarasta tammi-helmikuussa.

Reilu viikko sitten juhlittiin mun synttäreitä pyjamabile-teemalla Kämpissä Mariannan ja mun lapsuudenystävien Lindan ja Vilman kanssa. Heitettiin kasvonaamiot naamalle ja tilattiin huonepalvelusta ruokaa Frendien pyöriessä taustalla. Hiukan erilaiset synttärit, mutta näiden bileiden jälkeen kaikilla oli takuulla levännyt ja freesi olo!

Olette ehkä jo IG:n puolelta huomanneet, mitä olemme Lindan kanssa kulissien takana jo jonkun aikaa työstäneet. Oma vaatebrändimme @almadalabel on meille ihan unelmien täyttymys ja oli mieletöntä huomata miten innoissaan myös te olette tästä meidän uudesta aluevaltauksesta. Avaamme sivut lähiviikkoina, joten kannattaa ottaa @almadalabel Instagramissa seurantaan ja tilata uutiskirje, jos haluaa olla ensimmäisten joukossa kurkkailemassa uusia sivuja.

Ollaan viime aikoina käyty koeajamassa muutamia autoja, nimittäin nyt perheenlisäyksen ja mökkiprojektin myötä olemme tulleet siihen tulokseen, että auto helpottaisi arkea hurjasti. Olen myös itse miettinyt kortin ajamista viimein, nimittäin sekin tekisi arjesta helpompaa jos kortillisia olisi yhden sijaan kaksi.

Mökkiprojekti on tosiaan tällä hetkellä suunnitteilla, eli tarkoituksena on rakentaa Joksun olemassa olevalle tontille uusi rakennus meidän perheelle. Ajatuksena on suunnitella mökki nyt loppuvuoden aikana valmiiksi ja aloittaa rakentaminen ensi kesän jälkeen, kun toivottavasti asuntoprojekti on silloin siinä kunnossa, että voidaan napata seuraava projekti käsiimme.

Asuntoprojekti näyttää joka tapauksessa just nyt lupaavalta ja hommat etenee jälleen. Hieman on ollut tässä vuosien saatossa (!) haasteita ja poikkeusaika vielä siihen päälle, mutta valoa tosiaan näkyy tunnelin päässä – jee! Lupaan palailla tänne heti, kun työmaalla tapahtuu! Sitten asiat onneksi eteneekin nopeasti.

Eilen juhlistettiin ystäväni Emmin uutta näyttelyä Hotelli Marskissa. Näyttely on siellä lokakuun loppuun asti ja pop up shopista löytyy tauluista myös pienempiä printtejä, jotka oli todella kauniita. Käykää ihmeessä kurkkaamassa!

Päälle valikoitui H&M:n nahkamekko (tuote saatu), joka on kyllä ihan täydellinen tällaisiin alkusyksyn päiviin. 🖤

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *