LIFE LATELY

january 5, 2020, Personal

Aloitan viikkopostauksen vähän kevyemmin, nimittäin pyhinä meni ainakin meikäläisellä päivät ihan sekaisin! En varmaan ole ainut, josta tuntuu että viime viikot on ollut yhtä perjantaita ja sunnuntaita? Oli tosiaan ihanaa palata kotiin, mutta aikaero ei sitten ollutkaan niin hulvaton juttu. Vaikka unta saakin normaaliin aikaan, niin herään edelleen mitä kummallisimpiin aikoihin aivan pirteänä. Yhdeltä, kahdelta tai kolmelta. Saa nähdä koska tämä meininki oikein normalisoituu!

Vuosikymmenen vaihtumista vietettiin kaveriporukalla useammissa eri juhlissa ja oli kyllä ihan super hauska ilta! Niin hauska, että unohdin puhelimen kotiin, enkä jaksanut sitä lähteä hakemaan. Oli itse asiassa aika kivaa olla koko ilta ilman puhelinta, eipä tullut mietittyä päivityksiä tai missattua hyviä hetkiä illan aikana.

Tällä hetkellä olen Tukholmassa, nimittäin nyt on lomien jälkeen palattava taas työn touhuun. Huomenna nauhoitetaan tämän vuoden ensimmäinen podijakso ja muuten päivät menee täällä istuvia asiakkaita tavatessa.

Kuvasin muuten myös mun reissun ostoksista videon ja se tulee sitten ensi viikon sunnuntaina. Myös päivitettyä meikkivideoa on jonkun verran toivottu, saako se teiltä kannatusta?

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *