4 x My Tablet Moments

Aloitetaan viikko ihan mahtavalla arvonnalla! Arvon nimittäin teidän kesken yhden Yoga tab 3 Pro -tabletin yhteistyössä Lenovon kanssa. Kyseessä on vasta lanseerattu mieletön tuote, jota olen itsekin päässyt testailemaan ennen tätä kyseistä arvontaa. Listasin teille hetkiä jossa käytän tablettiani, jotta pääsette hiukan tutustumaan tuotteeseen. Ohjeet arvontaan postauksen alapuolella!

lenovo-insta2

When Traveling
Tabletti on myös loistava matkakumppani. Etenkin tässä Lenovon Yoga Tab 3 Pro -tabletissa on niin kestävä akku, että se kestää pidemmänkin lentomatkan ajan. Latasin tabletin kerran ennen reissuun lähtemistä, enkä joutunut kertaakaan lataamaan sitä matkan aikana. Käytin sitä pääasiassa Pinterestin ja Instan selailuun ja ekirjojen lukemiseen. Tämä tabletti on myös roiskesuojattu, joten sen uskaltaa ottaa altaallekin mukaan.

A Tablet is also great to travel with. It’s lightweight and easy to use on board. This Lenovo Yoga Tab 3 Pro tablet has an outstanding battery life as well, and I actually I didn’t need to recharge it at all during our trip to Dubai. It’s also splash proof so it’s safe to use it poolside as well.

lenovo-blogi2

When Relaxing
Tabletti on ihan loistava keksintö rentoutumiseen, sillä ainakin omalla kohdallani läppärillä selaileminen menee aina puolivahingossa työnteoksi. Tabletilla en käsittele kuvia tai tee kollaaseja, vaan käytän sitä rentoutumiseen eli inspiraation etsimiseen, Netflixin ja YouTuben tuijotteluun.

I totally love using a tablet when relaxing. When I’m using my laptop I always tend to work, so a tablet is an awesome device to relaxing. One of my favorite ways for relaxing is to scroll Pinterest or watch Netflix.

lenovo-yoga-tablet1

When Working at My Home Office
Ennen pidin kalenteria vain puhelimessani, sillä en osaa enää kantaa perinteistä kalenteria mukanani. Tämän Yoga Tab 3 Pro -tabletin saa kätevään asentoon työpöydälle, ja sieltä on helppo kurkata menot ja tapaamiset valmistautuessa päivään. Pakko myös myöntää että katson siitä Netflixiä välillä meikatessa, sillä tykkään kuunnella puheensorinaa kotona puuhastellessa. Tabletissa on tämän “nojaus” -ominaisuuden lisäksi myös ripustusmahdollisuus, mutta en ole vielä löytänyt kotoamme sille sopivaa koukkua. Se olisi kyllä kätevä ominaisuus esim. kokatessa, eli ehkä mä vielä laitan sille sopivan naulan meille keittiöön.

I used to have my calendar just on my phone, but nowadays I like to have my schedule on my tablet as well. It’s nice to check all the meetings from it, before running … I need to admit that I also love to watch Netflix while doing my makeup, it’s nice to have ”company” while getting ready.

When Having Me Time (video täällä!)
Tässä tabletissa on ihan mahtava ominaisuus, nimittäin sisäänrakennettu projektori. Voin siis heijastaa suosikkisarjani suoraan seinälle. Jos haluan pitää vaikkapa Gossip Girl -maratonin häiritsemättä poikaystävääni, niin voin ”ottaa telkkarin mukanani” työhuoneeseeni. Yritin kuvata tätä ominaisuutta huikeat kaksi tuntia pimeässä, valoisassa ja hämärässä, mutta siinä onnistumatta. Kyseinen ominaisuus ei vain tule esille kuvissa tarpeeksi hyvin. Kuvasin pienen pätkän teille (löytyy täältä), jotta pääsette jyvälle asiasta!

This Yoga2 tablet has an integrated projector as well, so you can turn any room into your very own theater. That’s pretty cool if you ask me! You can find a little demo video from here

Postaa Instagramiin kuva teemalla ”Hetki jossa käyttäisin tablettia”, oli kyseessä sitten rentoutuminen kotona, jumppatuokio tai vaikka junamatka. Lisää kuvaan hashtagit #alexadagmarlenovo ja #goodweird. Arvonta päättyy sunnuntaina ja ilmoitan voittajan täggäämällä hänet tämänpäiväiseen Lenovo -instagramkuvaani. Otan häneen myös yhteyttä henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan!

Yhteistyössä Lenovo

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 comments

 1. Jules November 30, 2015

  “Latasin tabletin kerran ennen reissuun lähtemistä, enkä joutunut kertaakaan lataamaan sitä matkan aikana.” heh, olisi ehkä hyvä mainita kuinka pitkä reissu oli kyseessä? :D kyseessähän voi olla 2 päivää tai vaikka yli viikon kestävä reissu, joten vaikea arvioida tabletin akun kestoa:P

  Reply
  • Alexa November 30, 2015

   Pahoittelen tätä! Suurinosa blogini lukijoista ovat säännöllisiä lukijoita, jotka ovat tietoisia siitä että olin viime viikon Dubaissa. Kyseessä oli siis viikon reissu ja käytin Tabelttia satunnaiseen selailuun. Mutta tosiaan Lenovon sivulla on tarkemmat tekniset tiedot jos kiinnostaa :) xx

   Reply
 2. Jo November 30, 2015

  Wow integrated projector? Im a techie junkie,
  i do love scrolling the blogs i follow, as your, using a tablet, it sucks battery dont last as much as i want like 1 week on stand by :).

  Reply
  • Alexa November 30, 2015

   It’s such an awesome device! I would have never thought that I would like a tablet, I’m always been so into laptops, but now I have totally changed my mind! :D xx

   Reply
 3. Tuija nevalainen November 30, 2015

  Kaunis kiitos jos tänne saisin- lapselle sen antaisin.

  Reply
  • Alexa November 30, 2015

   Kisa on tosiaan Instassa! :) Eli sinne vaan kuvaa kehiin! xx

   Reply
 4. Markus Kärkkäinen December 4, 2015

  Mukana skabassa ollaan!

  Reply
 5. Marja December 7, 2015

  Jokos Yoga on arvottu?

  Reply
  • Alexa December 7, 2015

   Jees! Instassa siinä instakuvassa on ilmoitettu voittaja! xx

   Reply