Lemppareita ja kamppista!

Hei vaan ihanaiset! Mun Fashionstoren kamppissivulle (klik!) lisäiltiin taas alkuviikosta tuotteita, joten mene ihmeessä tsekkailemaan uusia ihanuuksia! En vaan pääse yli noista Guessin kengistä, kaikki vaan toistaan upeampia. Yksi juttu kamppissivuilta päätyi muuten omaankin kaappiini, esittelen sen viimeistään ensi viikolla!:)

Tähän liittyen mulla olisi vielä tarjota teille pieni kampanja, minkä sain Fashionstorelta teille jaettavaksi. Elikkä saatte kaikista mun kautta tulleista yli 100€ ostoksista 20€ euron alennuksen koodilla: GH5VCFJ1Kamppis voimassa joulukuun puoleen väliin saakka ja alennus pätee siis kaikkiin Fashionstoren tuotteisiin. Alekoodin pääset käyttämään täällä!

//Hey darlings, I added a few products to my campaign page at Fashionstore, so feel free to check them out from here!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. Maria November 29, 2012

  Hurjan ihanat nuo Guessin ballerinat!♥

  Reply
  • Alexa Aavarinne November 29, 2012

   Eikö vaaan, ihanat! :D

   xx

   Reply
 2. Idab_ November 29, 2012

  Jos en ihan väärin muista ni sullahan on UD:n Naked Palette? Onko sulla se eka vai toinen versio? (: En osaa päättää kumman tilaisin, ku molemmat näyttää nii hyviltä..! :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne November 29, 2012

   Joo on! Mul on se eka, haluisin kans tokan kun toi eka on ollu niin hyvä:)

   xx

   Reply
 3. Anonymous November 29, 2012

  Moi Alexa! Mä mietin vaan sitä miksi oot täällä blogissa niin iloinen ja avoin mut sit kadulla nähdessäni, sä vaikutat ylimieliseltä ja vihaiselta. Aina kun näen sut, oot tympeän näköinen – ei sulle uskalla tulla juttelee.

  Reply
  • Alexa Aavarinne November 29, 2012

   Moikka!

   On tietysti harmillista kuulla tuollaista, mutta laitan ton sen piikkiin että olen usein todella ajatuksissani ja tietysti tähän aikaan vuodesta tulee helposti vedettyä huppu päähän ja kuulokkeet korvaan mitään sen kummempaa ajattelematta:) Harmi että olet saanut väärn kuvan minusta ja rohkeasti vaan juttelemaan:)

   xx

   Reply