LEMPIVAATE JUST NYT

Tulevan viikonlopun kunniaksi vähän juhlavempaa asua kehiin. Nämä kuvat on itse asiassa otettu aikaisemmalta Tukholman reissulta, vielä kun varpaani oli entisensä. Käytiin tyttöjen kanssa ulkona syömässä ja päälle valikoitui sama Club Monacon jumpsuit, joka oli päällä myös häitä edeltävänä iltana Italiassa.Kyseessä on ehdottomasti yksi mun vaatekaapin kulmakivistä, juuri sellainen joka päällä on aina hyvä olla. Niin mukava, imarteleva ja moneen tilaisuuteen sopiva!  Taidanpa pakata tuon jumpsuitin myös huomenna mukaan, kun suuntaan pikkuveljeni ja Lindan kanssa kohti Lontoota. Hyvin extempore reissu, mutta todella hauskaa lähteä käymään siellä pitkästä aikaa!

Torstai tarkoittaa tietysti myös uutta NONSENSE-podijaksoa ja tällä kertaa on varsin erilainen aihe luvassa. Puhutaan nimittäin bloggaamisesta vähän eri näkökulmasta, eli puidaan mm. yhtä epäonnistunutta blogiportaalia ja pahimpia stalkkerikokemuksia. Jos aihe nappaa, niin kannattaa siis kuunnella – tai kuunnelkaa anyway! Palauteboksi on meidän IG:n puolella, eli laittakaa ihmeessä @nonsensepodi seurantaan. NONSENSE by Alexa & Linda podcastia voi kuunnella esimerkiksi Soundcloudin, ja iPhonen podcast-appin kautta, sekä myös tähän postaukseen upotetun boksin kautta.  Jee!

Weekend is approaching, so it’s definitely a great excuse to show a dressier outfit for once. We took these photos in Stockholm a couple of weeks back when we were heading to a dinner with the girls. This jumpsuit is definitely of my wardrobe essentials, it’s good for almost any occasion and so flattering! It’s from Club Monaco, they know how to do the perfect jumpsuits. I’m definitely going to pack this with me now, because tomorrow we are heading to London together with my little brother and Linda. So cool to go there after such a long time!

Saint Laurent Sunnies
Rebecca Minkoff Jacket
Club Monaco Jumpsuit
Chanel Bag
Hermes Sandals

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 comments

 1. Lotta July 26, 2018

  Teidän podi on kyllä mahtava! Täytyy myöntää, etten itsekään oo aiemmin innostunut näistä, eli teidän jaksot on ensimmäisiä (ja ainakin toistaiseksi ainoita) joita kuuntelen. Toi puolituntinen menee ihan todella nopeesti, kuuntelen sen usein aamutouhuja tehdessä. Mitä tähän jaksoon tulee kommentoitavaa, niin valitettavasti mulle tuli noista nahkahanskoista ekana mieleen viime aikoina mediassa esillä ollut mieshenkilö, creepyä. Kiitos vielä hyvästä ja laadukkaasta sisällöstä! :)

  Reply
  • Alexa July 26, 2018

   Hei voi kuinka ihana kuulla, kiitos! 😍 Ja tosiaan useempi on tullut kommentoimaan tosta nahkahanskajutusta eri kanaviin ja totta muuten, eipä tullut aikaisemmin mieleen kun niistä meileistä on niin monta vuotta – onneksi! 😅 xx

   Reply
 2. Maija July 27, 2018

  Ihana valkoinen puku! :)

  Eikö olekin ihanaa, kun voi huolettomasti nyt päivittäin, aamusta iltaan, pukeutua ihan mihin kevyisiin kesähepeneisiin vain :) Kuin Barcelonassa konsanaan :)

  Reply
  • Alexa July 30, 2018

   On todellakin! 😍👌 xx

   Reply
 3. Inka Nitta July 28, 2018

  Aivan ihana asu. Tässä on kaikki kohdallaan ja voisin pukea milloin tahansa myös minun päälle, vaikka yleensä sun tyyli on ihan hitusen liian naisellinen mun päälleni <3

  Reply
 4. lillamyyy July 29, 2018

  Mielenkiintoinen tuo viimeisin podcast ja etenkin loppuosa siitä kun mietitte blogien kaupallisuutta ja mahdollisuutta muuttaa blogi maksulliseksi ja kaupallinen sisältö pois. Kaupallisuus ei itseäni haittaa, mutta tuo esim. 1e/kk pistää mietityttämään (vaikka pieni summa yksinään onkin). Luen itse lukuisia blogeja ja jos maksullisuudesta tulisikin uusi trendi ja maksaisin kympin kuukaudessa monista eri blogeista, on summa aika suuri jo esimerkiksi vuodessa. Siten itseltä ainakin jäisi blogien lukeminen, jos sisältöön pääsisi käsiksi vain maksun jälkeen. Mielenkiintoinen kysymys kylläkin ja omalta osaltani toivon että ei toteudu, mainokset mieluummin :D Pitää taas laittaa peukkua podcastillenne, olen päässyt vain muutaman podcastin makuun ja teidän jaksoja on aina mukava laittaa taustalle soimaan kun tekee askareita kotona ym.

  Reply
 5. xod July 30, 2018

  “Teidän podi on kyllä mahtava! Täytyy myöntää, etten itsekään oo aiemmin innostunut näistä, eli teidän jaksot on ensimmäisiä (ja ainakin toistaiseksi ainoita) joita kuuntelen.” Mulla aivan sama!

  Ihanasti istuu toi jumpsuit sulle, tosi nätti!

  Reply
  • Alexa July 31, 2018

   Hei ihanaa että tykkäät, kiitos! 😍❤️ xx

   Reply
 6. Merja August 1, 2018

  Mielettömän kaunis musta-valkoinen yhdistelmä. Se vaan toimii aina.

  Reply