Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LEMPIVAATE JUST NYT

july 26, 2018, outfit

Tulevan viikonlopun kunniaksi vähän juhlavempaa asua kehiin. Nämä kuvat on itse asiassa otettu aikaisemmalta Tukholman reissulta, vielä kun varpaani oli entisensä. Käytiin tyttöjen kanssa ulkona syömässä ja päälle valikoitui sama Club Monacon jumpsuit, joka oli päällä myös häitä edeltävänä iltana Italiassa.Kyseessä on ehdottomasti yksi mun vaatekaapin kulmakivistä, juuri sellainen joka päällä on aina hyvä olla. Niin mukava, imarteleva ja moneen tilaisuuteen sopiva!  Taidanpa pakata tuon jumpsuitin myös huomenna mukaan, kun suuntaan pikkuveljeni ja Lindan kanssa kohti Lontoota. Hyvin extempore reissu, mutta todella hauskaa lähteä käymään siellä pitkästä aikaa!

Torstai tarkoittaa tietysti myös uutta NONSENSE-podijaksoa ja tällä kertaa on varsin erilainen aihe luvassa. Puhutaan nimittäin bloggaamisesta vähän eri näkökulmasta, eli puidaan mm. yhtä epäonnistunutta blogiportaalia ja pahimpia stalkkerikokemuksia. Jos aihe nappaa, niin kannattaa siis kuunnella – tai kuunnelkaa anyway! Palauteboksi on meidän IG:n puolella, eli laittakaa ihmeessä @nonsensepodi seurantaan. NONSENSE by Alexa & Linda podcastia voi kuunnella esimerkiksi Soundcloudin, ja iPhonen podcast-appin kautta, sekä myös tähän postaukseen upotetun boksin kautta.  Jee!

Weekend is approaching, so it’s definitely a great excuse to show a dressier outfit for once. We took these photos in Stockholm a couple of weeks back when we were heading to a dinner with the girls. This jumpsuit is definitely of my wardrobe essentials, it’s good for almost any occasion and so flattering! It’s from Club Monaco, they know how to do the perfect jumpsuits. I’m definitely going to pack this with me now, because tomorrow we are heading to London together with my little brother and Linda. So cool to go there after such a long time!

Saint Laurent Sunnies
Rebecca Minkoff Jacket
Club Monaco Jumpsuit
Chanel Bag
Hermes Sandals

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *