Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LEMPIASU JUST NYT

november 22, 2018, outfit
Tässä on mun viikon käytetyin asu. Se on niin mukava, että en hitsi vie malttaisi muuta laittaa päälle. Ihan kun yökkärissä viilettäisi pitkiä kyliä, eli mikäs sen parempaa! Tosin tänään avataan viimein meidän showroom, joten on ehkä parempi laittaa vähän jotain juhlavampaa viimein päälle. Niin huikeeta että se projekti saatiin viimein maaliin ja nyt päästään nauttimaan työn tuloksesta. Kuvia tulee tänne heti kun saan ne otettua ja jotkut sivut pitäisi myös pistää pystyyn. Eli siitä lisää myöhemmin!
This is totally my favourite outfit right now, it’s the comfiest ever! Like being on the pyjamas all day long, there’s nothing better right? Today  I should put on something fancier, because we are finally opening my mom’s boutique’s showroom. It’s amazing! I’ll post some pictures here later, can’t wait. 
Torstaina ei pidä suinkaan unohtaa uutta NONSENSE-jaksoa! Tänään puhutaan ikääntymisestä ja kriiseistä, meille tyypilliseen rentoon tapaan. Jakso löytyy Soundcloudista, Spotifysta ja puhelimien podcast-appeista. Muistakaa myös seurata meidän touhuja IG:ssä @nonsensepodi.

Mango Coat (similar here!)
H&M Sweater
Mango Pants (similar here!)
Hermés Bag
Timberland Shoes*


postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Linda Juhola

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *