LEMPIASU JUST NYT

postaus sisältää mainoslinkkejä

Asukuvia ei ole pahemmin täällä näkynyt, joten saanen esitellä mun alkuvuoden käytetyimmän asun. Leggingsit ja poolo ovat olleet käytössä lähes päivittäin, niin mukava ja lämmin asu pitkille vaunulenkeille. Poolo ei tosin ole mikä tahansa poolo, vaan maailman täydellisin ja pehmein poolo Almadalta! Alettiin suunnittelemaan tätä loppukesästä ja sen jälkeen kun sain oman kappaleen käsiini, olen käyttänyt sitä taukoamatta. Neule on valmistettu merino-kashmirsekoitteesta, eli se on ihanan pehmeä, mutta samalla hengittävä, eikä nyppyynny yhtä helposti kuin kashmir yksinään. Rakastetaan tuota mallia niin paljon, että päätettiin tehdä se neljässä eri sävyssä. On ollut huippua nähdä, että myös te olette rakastuneet tuohon neuleeseen!

Leggingsit on puolestaan Arketilta ja ne oli ihan mieletön löytö! Talvella käytin Uniqlon Heattech -lämpöleggingsejä, mutta niiden jäätyä liian lämpimäksi löysin nämä Arketilta. Nämä on malliltaan riittävän peittävät, eli voi käyttää huoletta “housuna”. Modaalin ja puuvillan sekoite ripauksella elastania tuntuu tosi miellyttävältä ja pehmeältä päällä. En suosittelisi näitä treeniin, vaan ihan vain hengailuun. Tilasin itselleni koon S ja se tuntuu hiukan reilulta, eli suosittelen ottamaan normaalia pienemmän koon.

Muuten tänne kuuluu hyvää! Ihanaa että pääsiäinen on täällä. Pääsiäinen on vähän kun joulu, mutta ilman aikataulua, paineita ja sääkin on kivempi. Kirjoittelen meidän viiden kuukauden kuulumisia ihan lähipäivinä tänne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 comments

 1. M April 1, 2021

  Moikka,

  Mikä koko sulla on tuosta poolosta? Se video vaatteista eri kokoisten ihmisten päällä oli hyvä!

  Reply
  • Alexa April 2, 2021

   Mulla on S! ? Tarkoituksena on tehdä niitä tulevaisuudessa lisää! xx

   Reply
 2. Rachel April 2, 2021

  Ihana asu todella, onko leggingsit kuumat sisällä, onko ne paksua vai ohutta kangasta. Itse haen myös täydellisiä leggareita kotihengailuun ?.
  Kivaa pääsiäistä.

  Reply
  • Alexa April 2, 2021

   Voi kiitos! ? Ei ole siis mitenkään kuumat, mutta ei myöskään läpinäkyvät ? xx

   Reply
 3. Ilmi April 4, 2021

  Hei, aion tilata päälläsi olevan mallisen neuleen, näyttää niin ihanalta!? Tuotanto on reiluin ja eettisin pelisäännöin toteutettu, ja laatu hinnasta päätellen loistavaa, nyppyyntymätöntä?

  Onko teille tulossa kesämallisto, pellava t-paitoja tms??

  Reply
  • Alexa April 4, 2021

   Kyllä näin on! En sanoisi että täysin nyppyyntymätön, kun mukana kuitenkin on tota kashmiria, mutta mulla kovasta käytöstä huolimatta ei juuri nyppyjä näy. Olen myös uskaltanut pestä villapesu-ohjelmalla (ei voida tätä kuitenkaan nettisivuilla mainostaa) ja sekin toiminut hyvin, mutta omalla vastuulla ? Kesään on tulossa muutama tuote, mutta ei valitettavasti pellavaa. Kiitos kun tuet! ? xx

   Reply
 4. Riikka April 8, 2021

  Hei! Minä sain tänään postissa oman Almada-pooloni, ja siitä tuli heittämällä lempparineuleeni ? upeaa työtä olette tehneet Lindan kanssa niin neuleen laadun, suunnittelun kuin eettisen valmistuksen suhteen. Tulen ehdottomasti jatkossakin ostamaan tuotteitnne. You go girls! ?

  Reply
  • Alexa April 11, 2021

   Hei ihanaa kuulla, kiitos hurjasti! ?❤️ xx

   Reply