LEMPI ARKIRUOKA

Coconut Curry Chicken Wok

Pitkästä aikaa reseptiä kehiin! Tämä on yksi mun kaikkien aikojen suosikkiresepteistä, tehdään tätä kotona viikottain. Resepti on myös siinä mielessä hyvä että valmistuksessa ei voi mennä vikaan, eli se on aina pomminvarma. Jos on vaikka deitit edessä eikä ole kummonen kokki, niin tässä ei voi epäonnistua!

Tarvitset: 1 sipulin, 1 chilin, 200g vihanneksia (käytän Apetit tuoreksia), 250g kanaa tai tofua, 2dl kookosmaitoa, 2 rkl punaista currytahnaa, soijaa maun mukaan  ja kourallisen jasmiiniriisiä keitettynä.

Kuullota sipuli ja chili öljyssä. Kypsennä kana (tai lämmitä halutessasi tofu) ja mausta se punaisella currytahnalla. Lisää pannulle vihannekset ja anna paistua hetki. Lisää lopuksi kookosmaito ja soija, sekä tarjoile riisin kanssa. Voilá!

All you need is: 1 onion, 1 chili, 200g vegetables, 250g chicken, 2 dl coconut milk, 2 tbs red curry paste, soya and a cup of jasmin 

Start by heat oil in a wok or large skillet over medium-high heat. Add onion and chili and cook 1 minute. Add chicken and cook 3 to 4 minutes, until starting to brown, stirring constantly. Add red curry paste vegetables and cook 1 minute. Season with soya and serve with Jasmin rice. Voilá! Hope you enjoy my favorite fall recipe!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 comments

 1. Tiina August 15, 2018

  Ihania nää sun reseptit, kun ne on aina niin selkeitä ja yksinkertaisia — ei mitään turhaa kikkailua. Sun tiikerirapuwokki on esim. meidän kotona säännöllisessä käytössä. Tämäkin menee varmasti kokeiluun!

  Reply
  • Alexa August 15, 2018

   Voi kiitos ihana! ? Joo siis mua ei rehellisesti sanottuna hirveästi innosta kikkailla, joten reseptit on aina tosi simppeleitä! Ah se tiikerirapuwok on kyllä myös törkeän hyvää, pitääkin tehdä sitä pitkästä aikaa! ? xx

   Reply