Leather Jacket & Tulle Skirt


Olen jo pitkään haaveillut kuvaavani Havis Amandalla, ja viimein sovittiin kuvaustreffit Doran kanssa suihkulähteelle. Havis Amanda on varsinainen maamerkki niin keskeisellä paikalla kun olla ja voi, että on varsinainen ihme että siinä ei ole tullut kuvattua aikaisemmin. Tykkään näistä kuvista kovasti, eikä heti uskoisi että olimme kiireisimpään aikaan sunnuntaipäivänä liikenteessä. Ympärillä taisi hääriä useita turistijoukkoja ja muutama lokkikin, mutta se ei meidän kuvailuja haitannut. Kivat kuvat joka tapauksessa!

Huomenna suuntaan Berliiniin Zalando Summer Houseen, josta olen ihan super innoissani. Tarkka määränpää on vielä hämäränpeitossa, ja se selviää vasta paikan päällä. Meitä on tulossa ainoastaan neljä bloggaajaa Pohjoismaista, ja täytyy sanoa että vähän jännittää viettää viikonloppu täysin tuntemattomien kanssa tuntemattomalla maaperällä. Varmasti silti hauska reissu tulossa, ja lupaan pitää teidät ajantasalla! Snapchatissa kannattaa seurata tunnelmia reaaliajassa, ja sieltä löydätte minut samalla nimimerkillä kun muistakin someista eli käyttäjänimellä alexadagmar.

P.S. Sisustusblogissa uutta!

I totally love the pictures we took with Dora a couple of days ago. The fountain behind me is called Havis Amanda, which is one of the monuments in the heart of Helsinki. I have been thinking about using it as a location many times before and I’m glad we finally managed to use it. Love the pictures!

Tomorrow I’m heading to Berlin for the Zalando Summer House event and I’m so excited about it. I still don’t have a clue about the exact destination in Berlin, but I bet that it will be cool anyway. There’s just four of us going, one from each Scandinavian country. I’m a bit nervous traveling there all by myself without knowing anyone, but I’m still sure that the weekend will be an awesome experience. Stay tuned for posts and remember to follow me on Snapchat for live updates. 

P.S. New on the apartment blog!
havis-amanda3havis-amanda6havis-amandahavis-amanda7

Photos by: Dora Dalila

Céline sunnies (similar here!)
Allsaints Leather Jacket
Acne Shirt
Tulle Skirt (similar here!)
Christian Louboutin Pumps


postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

36 comments

 1. papukaisa August 19, 2015

  Ihana toi hame! Miltä susta muuten tuntuu käydä kuvaan jossain tosi vilkkaassa paikassa: ootko jo ihan pro etkä huomaa tuijottelevia katseita vai tuntuuko se vaivaannuttavalta? Mä itse koen jotenki tosi ahdistavaksi jos on ihmisiä.

  http://mminimalisticss.com

  Reply
  • Alexa August 19, 2015

   Nykyään menee tosi smoothisti. Jotenkin ignoraan kaiken muun ja keskityn kuvaamiseen, niin se menee tosi helposti! :) xx

   Reply
 2. Iina August 19, 2015

  Vau ihan mielettömiä kuvia! Nautit super kauniilta näissä ja asukin ihan viimeisen päälle kymppi!:)

  Reply
  • Alexa August 19, 2015

   Voi kiitos ihana! :) xx

   Reply
 3. Pinja August 19, 2015

  Vau mikä asu, todella tyylikäs!

  Reply
  • Alexa August 19, 2015

   Kiitos kovasti :) !xx

   Reply
 4. Lilja U. August 19, 2015

  Voi vitsi, kun ihana ja söpö hame. Olen itsekin haaveillut tyllihameesta, mutten ole vielä keksinyt, että missä sitä käyttäisin. Ehkä kotisohvalla. Joskus olen miettinytkin, että miksi kotona käyttää aina niitä pieruverkkareita (ok, koska ne ovat mukavia ja ei haittaa, jos sotkee, mutta ei nyt ajatella rationaalisesti) :). Kotona kukaan ei ole näkemässä, joten miksei pukeutuisi oman elämänsä prinsessaksi, jos ei sitä julkisesti kehtaa tehdä :)

  http://www.styleinterrupted.blogspot.com

  Reply
  • Alexa August 19, 2015

   Haha joo se on kyllä aivan ihana, joskin ei mikään ihan jokapäiväiseen käyttöön soveltuva juttu :) xx

   Reply
 5. TULp August 19, 2015

  Onko nää eilen otettu? Olin nimittäin just samassa paikkaa kans kuvailemassa :D

  Reply
  • Alexa August 19, 2015

   Haha ei oo eilen :) xx

   Reply
 6. Natali August 19, 2015

  Ballerina girl! What a beautiful photos and flawless outfit!?! Loveeee!!! :)

  http://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa August 19, 2015

   Thanks Natali!! :) xx

   Reply
 7. Jenni August 19, 2015

  Ihanat kuvat <3

  Reply
 8. Sanna August 19, 2015

  No vau on kyllä ihanat kuvat! Tykkään tuon tyllin ja nahkatakin kontrastista :)

  Reply
 9. siiri August 19, 2015

  kerrassaan upeita kuvia! asu & lokaatio sopiva niin saumattomasti yhteen – tyllihameesta tulee väkisin pienet carrie -fibat!

  xx

  Reply
  • Alexa August 19, 2015

   Voi kiitos Siiri! :) xx

   Reply
 10. Emmi August 19, 2015

  Ihana asu! Samat elementit löytyisivät myös omasta kaapista, mutta tyllihameen käyttö arjessa ei vielä suju :D Hei mikä tuo Célinen aurinkolasien malli on nimeltään?

  Reply
  • Alexa August 19, 2015

   Haha just hyvä! Kiitos :) Malli on Preppy! xx

   Reply
 11. Elinakui August 19, 2015

  Vau, siis vau !

  Ihan todella upea tuo hame ja tuota nahkatakkia vaan ihailen kuvista toisiin <3 biker mallinen on niin must have, ollut monta vuotta ollut mutta täydellistä ei oo kohdalle vielä osunut :) yksi täydellinen nahkatakki löytyy jo, mutta biker vielä lisäksi ;-)!

  Reply
  • Alexa August 19, 2015

   Voi kiitos ihana Elina! Toi takki on kyllä ollut maailman paras ostos, nimittäin tullut nyt jo käyttöä ihan hurjasti! :) xx

   Reply
 12. Taru | HOME AT LAST August 19, 2015

  Kiva asu! Hei kerrohan, ootko kääntänyt tyllihamosen resorin jotenkin paidan alle, kun kuvissa näyttää siltä? Mulla on vastaava valkoinen hame, mutta sen on tyystin jäänyt käytöttä, koska en voi sietää sen satiinista resorikangasta, ja kun tahtoisin kuitenkin tunkea ainakin osan paidasta sen alle, jolloin se näkyy. :D
  Kunnon first world problem taas, mutta oli pakko kysästä, haha! :)

  Reply
  • Alexa August 19, 2015

   Heippa! Joo oon kääntänyt sen niin että sitä ei näy :D xx

   Reply
 13. Jossu August 19, 2015

  hameestasi tulee ihan Carrie Bradshaw mieleen :)

  Reply
 14. Eneli August 20, 2015

  Every time you have this kind of skirt I just watch over and over again your photos, for some reason I love it! You look like modern time princess :D

  So pretty!
  http://www.dodolce.com

  Reply
 15. R August 20, 2015

  Sun tukka on kyllä taas upean värinen! Käytkö vielä Peilissä? Jos joo niin kenellä käyt, tahdon samanlaisen värjäyksen! :)

  Reply
  • Alexa August 20, 2015

   Joo käyn! Hannella :) xx

   Reply
 16. Miss T August 20, 2015

  Iiiihana asu!

  Reply
 17. mm August 20, 2015

  Huulet taas törröllä samalla tavalla jokaikisessä kuvassa. Olisi ihan jees saada jotain luonnollisia ilmeitäkin susta eikä tommosta puolikasta duckfacea joka ikisessä postauksessa. Mikä syy siinä on että pitää tehdä niin?

  Reply
 18. Bitisho August 20, 2015

  Ohh my Alexa that location, your clothes, the photos *_*
  Gorgeous!

  simplebitisho.blogspot.nl

  Reply
 19. Ansku August 20, 2015

  Hei kiva, täytyykin etsiä sut Snapchatista! Olen yrittänyt opetella sen käyttöä :)

  Reply
 20. mami August 21, 2015

  Olisipa mukava, jos blogin lukijat (kuten mm) lopettaisivat huomauttelun kasvojen/suun ilmeestä. On kyllä niin, että siihen vaikuttaa kasvojen rakenne…joillakin vaan on luonnostaan “törömpi” suu kuin toisilla. Ja tällaisen synnynnäisen piirteen arvostelu on kyllä loukkaavaa. Tiedän, koska omatkin huuleni ovat samantapaiset.

  Reply
  • Alexa August 21, 2015

   Jep, oon samaa mieltä! Keskityin noissa kuvissa vielä siihen että suu -osasto olisi rentona :D Että samalta näyttää vaikka mitä tekisi! xx

   Reply
 21. Julia August 21, 2015

  Vitsi kuinka näistä kuvista tulee jotenkin mieleen Sinkkuelämää, se jakso missä Carrie on siellä pariisissa! :D

  Reply