Leather Dress

faux-fur8ysl-satchelfaux-fur11ysl-satchel2

Photos by: Maria Hästbacka
H&M Coat / Banana Republic Dress / Chloe Boots / Saint Laurent Bag
Tässä tämän viikon asuhaasteen toinen asu “gorillatakin” kera. Tämä on itse asiassa ollut mun pikkujouluasu jo muutamaan kertaan tänä vuonna, nimittäin niin helppo ja mukava (ja kivannäköinenkin!) että en ole malttanut olla käyttämättä. Normaalisti mulla on aina juhlamenoissa jonkun sortin makkarankuori päällä, mutta tässä mekossa ei tosiaan tarvitse vatsan turvotusta kauheasti miettiä. Silti nahka tekee mielestäni mekosta ihanan naisellisen ja tyylikkään, joten voitte vain arvata kuinka tyytyväinen olen ollut tuohon Pariisin heräteostokseen. Huomenna taas uuden haasteasun kimppuun!

P.S. Mutta tärkeinpänä! Uusi meikkitutoriaali on viimein julki! Olen niin iloinen että sain viimein julkaisukelpoisen videon jaettavaksi teidän kanssa. Videoon pääset täältä!

Here’s the 2/4 look from this week’s outfit challenge. This one was an easy one for me,because I have been wearing this outfit in a couple of parties during this fall. The leather dress is really comfortable yet good-looking, pretty good combination if you ask me! I’m going to share the next ‘faux fur’ outfit tomorrow, so stay tuned!

P.S.
 I released a new makeup tutorial yesterday! It’s in Finnish, but if you are interested you can watch it here.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. Mimmi December 17, 2015

  Hankin saman mekon:) Oon tykänny ja mekko saannu kehuja pikkuhouluissa.

  Tosin teetin siihen pidennyksen helmaan ja täydestä menee taitavan ompelijan ansiosta.

  Reply
  • Alexa December 17, 2015

   Jee voi kuinka kiva kuulla! :) xx

   Reply
 2. Elisa Seppälä December 17, 2015

  Ihana asu!
  Nähtiin sut eilen kaupungilla pyörimässä ja pakko sano, että näytät “livenä” vähintäänkin yhtä kauniilta kuin kuvissa, joka on harvinaista bloggaajilla! Ihanaa joulua sinulle Alexa! xo

  Reply
  • Alexa December 17, 2015

   Eikä haha, voi kiitos ihana! Mä olin vielä niin väsynyt pitkän työpäivän jälkeen että olin pihalla kun lumiukko :D Koitin tehdä joululahjaostoksia mutta huomasin välillä että jäädyin vaan totaalisesti tuijottamaan yhtä tuotetta haha :D Mutta kiitos ihan hurjasti mun päivän piristämisestä! xx

   Reply
 3. Heidi December 17, 2015

  Tosi ihana tämä sun mekko :). Mulle tuli just tarve saada samanlainen :). Mä keksin sulle uuden haasteen (toivottavasti et oo jo tehny sitä :D). Eli voisitko tehdä haasteen karvaliivistä? Mulla on jotenkin vaikeuksia keksiä mihin sen yhdistäisin.

  Reply
  • Alexa December 17, 2015

   En oo viel tehny!! Pitää kehittää hei :) xx

   Reply