Lazy Week

acne-bomber7

acne-bomber5

Tässä on mun viikon asu. Tukholman jälkeen iski pieni flunssa ja säätkään eivät ole kesäistä nähnytkään, joten tällä syksyisellä asukombolla ollaan menty koko viikko. Meikkiä en ole pahemmin jaksanut laittaa ja tukkakin on ollut juuri noin huolimattoman rennolla tavalla kun näissä maanantaina otetuissa kuvissa. Veto oli alkuviikosta ihan veks, joten sängynpohjalla meni muutama päivä dekkareita lukien. Täytyy sanoa että oli kyllä aika jännä fiilis kiireisen kevään jälkeen vain olla, eikä edes laittaa herätyskelloa soimaan aamulla. Ihan virkistävää vaihtelua ja varmasti flunssaisena ihan tarpeen, mutta nyt kaipaan kyllä taas menoa ja meininkiä! On kuitenkin otettava vielä hetki iisisti, että ei iske mikään ikävä jälkitauti.

Toisaalta tiedän että heti elokuun puolen välin tienoilla alkaa taas sellainen rumba, että ei tarvitse syksyllä tekemisen puuteesta tuskailla. Nyt pitää vaan nauttia tästä harvinaisesta luppoajasta ja tehdä asioita spontaanisti, kuten kesällä pitääkin. Nauttikaa viikonlopusta! ♥

This is honestly my outfit of the week. I have been a little bit ill and the weather has been quite poor, so bomber jacket and jeans have been my go-to combo all week long. Honestly, I haven’t done much this week. Just laying in bed and trying to get rid of the flu. It feels so weird to just do nothing after such a busy spring. Sometimes it’s good to relax, sleep long and be. I’m trying to enjoy the smooth sailing now, because the fall will definitely be a busy period again. Have a relaxing weekend peeps! ♥

acne-bomber4 acne-bomber3 acne-bomber2 acne-bomber

Ray-Ban Sunnies
Acne Bomber Jacket (affordable version from Topshop!)
H&M Shirt
Allsaints Jeans (also love these ones from Topshop ♥)
Converse Sneakers from Zalando*
Céline Bag

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 comments

 1. Minna July 8, 2016

  Vitsit että on makee asu! Just sopivan rento, en oo jotenkin aiemmin syttyny bombereille mutta tuo sävy on kyllä ihan täys kymppi!

  Reply
 2. Anna July 8, 2016

  Mistä toi acnen takki on ostettu? Mikä mallin nimi? Upea sävy takilla!

  Reply
  • Alexa July 8, 2016

   Gaudetesta. Kuulemma meni heti loppuuun, mutta lisää on tulossa. Kannattaa meilata sinne ja varata :) Mallin nimeä en valitettvasti tiedä! xx

   Reply
 3. Minsku July 8, 2016

  Mistä ostit tuon Acnen bomberin?

  Reply
  • Alexa July 8, 2016

   Heippa! Gaudetesta on, kannattaa meilata sinne ja varata seuraavasta lähetyksestä :) xx

   Reply
 4. Anna July 8, 2016

  Onpas taas ihana asu, sillä kelpaa vaikka koko viikon marssia haha :) Ihana palata taas pitkän tauon jälkeen blogimaailmaan, sun blogi ainakin jatkuu vähintään yhtä mieluisana lukemisena kuin aina ennenkin!

  Pikaista paranemista! xx

  http://www.rantapallo.fi/aduaa

  Reply
  • Alexa July 8, 2016

   Voi kiitos ihana! :) Ihanaa viikonloppua! xx

   Reply
 5. Nancy July 8, 2016

  Perfect outfit! The bomber and the bag are my favorites from this look. That Céline is for sure my dream bag :D
  http://www.simplynancyblog.com

  Reply
 6. Heidi July 8, 2016

  Ihana asu :). Huomasitko jo, että sun blogi mainittiin sofiasmode blogissa :)?

  Reply
  • Alexa July 8, 2016

   Heippa! Joo huomasin, ihan super söötti juttu! Jätin kommentinkin! Kiitos kun kerroit kuitenkin :) xx

   Reply
 7. Jo July 8, 2016

  Get well. Focus on rest, heal, take pills and spicy soup for the runny nose. Jacket is a win.

  Reply
  • Alexa July 8, 2016

   Awesome comment lovely Jo! Thanks for cheering me up, as always :) xx

   Reply
 8. Jexu July 9, 2016

  Mikä koko sinulla on takista? Onko kovin paksua matskua? Thanks!

  Reply
  • Alexa July 9, 2016

   Mulla on 34 ja sellanen joka käy syksyllä, mutta ei ole liian paksu kesälläkään :) xx

   Reply
 9. Mami July 9, 2016

  Täytyy sanoa, että olet kyllä todella hehkeä tämmöisellä kevyemmällä meikillä. Toisinaan runsas meikki, tekoripset ym. tekevät kasvoista jotenkin “raskaat”. Tämä sopii sulle!

  Reply
 10. VMV July 26, 2016

  Oon täs mäyhänny, otanko nahkatakkini gunmetal- vai rosegold-hardwaretuksin :D , koska mietin tulevan chanel (boyn? kahden?) hardewarei – ja vastaavia tilanteita (monikäyttösyys).
  Sit nyt ku tossakin takis on ruusukultaa (kuparimpaan taittavaa) ja hopee vetskari, niin voin rauhas _ehkä jättää ton jo saamani ruusukultasen kaappiin (ts olla vaihtamatta sinänsä neutraalimpaan mustaketjuiseen). Takki muutenhan on musta, eikä mikään sirkus vöiden yms suhteen..
  ** mikä mäyhä voi näie suhteen olla :D nahkatakin kun luottas silti olevan yks käytetyin kledju, sitä.
  Tai kuitenkin rakastun muihinkin kun vaan tohon malliin, kunhan nyt jummaan näissä mistä-oikeesti-tykkään-hommeleissa :D Kaks ekaa viikkoa murjotin sen suhteen, onko koko sittenkin liian nafti.
  Harvalla on näkyny ruusukultaa, niin verrantoturvaa ei sillee saanu. Tää ny ehkä oli semi-eri mitä ap postiin tulee, palasin vaan _jälleen vähän vahingossa ja jäin ihailemaan tota sun ruusukulta-bomberiasi. :)

  Reply
  • Alexa July 26, 2016

   No siis mä tykkään kyllä nahkatakeissa enemmän gunmetal-yksityiskohdista, mutta en siltikään koe että ne riitelisi esim. laukkujen metalliyksityiskohtien kanssa. Eli don’t you worry, kumman vaan otat niin varmasti toimii :) Ja mitä tohon bomberiin tulee niin vaikka se on tosi erikoisen sävynen, niin tuntuu että se toimii kaikkien vaatteiden kanssa hyvin yhteen! xx

   Reply
 11. VMV July 26, 2016

  Anteeksi ilmaisuni sekavuus :D mut toisessa kappaleessa otin ensiksi puheeksi sun (ruusukultasen) bomber-takin (hopea-hardwarein) ja verrannollistin sitten omaan __nahkatakkiini (ruusukulta-hardwarein), jonka vaihtoa gunmetaliin siis harkitsin.
  Joku väri-yhteensopivuus-jumi siis päällä täällä. Vinetän ruusukultaa ja mäyhään päälle, ettei se minkään kans sovi. Sopiipas. :D

  Reply
 12. VMV July 26, 2016

  Plus et mikä on _tyylikkäämpää. _kaikki is the new black tai jotain :P
  Mut on musta silti musta.

  Reply