Laukusta löytyy…

Toivepostauksia kysellessäni mua pyydettiin tekemään postaus laukkuni sisällöstä. Kaadoin laukkuni sisällön ikkunanlaudalle eli ei kun tuumasta toimeen siis! 
//You have been asking about what exactly I have in my bag… Well now it is time to share that with you guys!
1. iPhone 2. M.A.C Worldly Wealth Bronzing Powder 3. Miu Miu Key Holder 4.Finrexin flu medicine
5.Tampons 6. M.A.C Fashion Whim Lipgloss 7.Passport 8.Ray-Ban Wayfarers 9. Marc by Marc Jacobs Wallet

Trendi-lehti pyysi minua tekemään yhteistyötä tämän asian tiimoilta, sillä heidän sivuillaan on paraikaa menossa laukkuhaaste. Tehtävänä laukkuhaasteessa on paljastaa oman laukkunsa sisältö ja sieltä mahdollisesti paljastuva yllättäväkin tavara. Osallistuessasi laukkuhaasteeseen sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi ja ystävällesi Mulberryn Bayswaterit! Ei muuten hullumpi kilpailu siis. 
Tässä oma paljastukseni:
Musta tuntuu että mun jokaisessa laukussa piilee noita Finrexin-pusseja ja tamponeita, mutta yleensä niitä saattaakin tarvita yllättäen joten hyvä olla varautunut! Heh mä olen siis yleensä se Mrs. MacGyver, joka pelastaa tuntemattomia naistenhuoneessa.
Oli muuten vähän epäilyttävää kun kaivaessani laukkua Pariisin turvatarkastuksessa, multa lensi tollainen Finrexin-pussi päin turvatarkastajaa. Se kyseli vähän epäluuloisen näköisenä että mitä se on ja onko se mun heh heh… 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 comments

 1. Anonymous September 29, 2012

  Tamppoonitkin oli sitten kuvattava?

  Senkin kuukautishirmu. Yllättivätkö monsut?

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 29, 2012

   Voi voi, meillä on niin erilainen huumorintaju! Mutta mikäli luit tekstin, niin tiedät että niitä löytyy laukuistani kuukauden ajasta huolimatta. Meillä kaikilla terveillä aikuisilla naisilla on kuitenkin kuukautiset!

   Reply
 2. Anonymous September 29, 2012

  No joooo, mut aika outoo kuitenki kuvailla neki… Oisit voinu vaa sanoo? :D JA miks kannat passiis mukana koko ajan? :o

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 29, 2012

   Haha ei mutta halusin kuvan olla rehellinen, muuten se olisi ollut feikattu ;) Ja mun mielestä niissä ei ole mitään outoa, aika arkipäiväinen asia hei kuitenkin? Kannan passiani mukana, sillä en ole vieläkään hakenut mun henkilökorttia vaikka se on ollut valmiina jo melkein vuoden… Ja henkilötodistustahan tarvitsee esim. postissa noutaessa pakettia jne. :)

   xx

   Reply
 3. Anonymous September 30, 2012

  Eil liity aiheeseen vaan kysyisin teidän sängystä. Eli paljon sänky maksoi ja tuliko kuljetus suomeen? Onko päälliset irrotettavia ja pestäviä? En löytänyt noita tietoja omaruumin nettisivuilta. Kiitos vastauksesta. =)

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 30, 2012

   En muista, mutta kuljetus tuli Suomeen kyllä kotiovelle saakka :) Ei ole irrotettavia! Kannattaa laittaa sinne meiliä, niin minäkin tein :) xx

   Reply
 4. Anonymous September 30, 2012

  No oli toi nyt vähän outoa…Nyt ainakin tiedetään, että Alexa suosii ob:ta

  Reply
 5. Anonymous September 30, 2012

  Etkö joudu koskaan sen enempi korjailemaan meikkiä? Siis ettet kanna mitään puutereita tms mukana :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 30, 2012

   En oikeastaan :) Mulla on niin hyvä pohja (mac prep+prime face protect primer, mac studio fix fluid foundation, mac prep+prime transparent powder), että iho ei kiillä edes 10h meikkaamisen jälkeen! xx

   Reply
 6. Nāiádes. September 30, 2012

  Vähän veikkaan, että jos niitä et olisi kuvannut, niin sitten olisi tullut päinvastaista ; )
  “just joo, et ookaa niin aikuinen ku kuvittelin kun et ees tampooneja kehtaa kuvaan laittaa… meillä kaikil o menkat miten sitä voi hävetä”

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 30, 2012

   Nimenomaan! Tässä hommassa on just se huono puoli että mitä tahansakin teet, niin aina teet sen väärinpäin! Koskaan ei ole oikeassa ;) Voi voi hah… xx

   Reply
   • Alexa Aavarinne September 30, 2012

    P.S. http://www.ooo.fi/campaign/trendi/laukku/ kävin tuolla vähän lukemassa muiden laukkujen sisällöistä ja sieltä löyty vaikka mitä :D Suurimmalla osalla oli myös skandaali-tampoonit laukussa heh heh.

    Reply
 7. M September 30, 2012

  Haha, voi hyvät hyssykät sentään! Miksi tamponeita ei voisi kuvata, jos ne kerran siellä laukussa ovat?? :D Mua naurattaa, ovatpas jotkut ihmiset herkkiä!

  Ja mäkin kannoin ennenkuin sain ajokortin (siis 22-vuotiaana..), niin passia kaikkialla! Aina kun oltiin mun luona alottelemassa, niin parhaan kaverin tehtävä oli luetella mitä kaikkea mulla pitää olla mukana, kun olin vähän hajamielinen. Avaimet? Check! Lompakko? Check! Pastilleja? Check! Passi? Check! Kyllä siinä muutama joskus ihmetteli, että mihin mä oon oikein baari-illan jälkeen lähdössä, kun passikin pitää ottaa varuiksi mukaan :DD

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 30, 2012

   Jep jep! Pitäs vissiin hakee se henkilökortti sieltä asemalta, kun toi passi alkaa olemaan vähän kärsinyt :D

   xx

   Reply
 8. Giulia Pergolati September 30, 2012

  Ehm, how do you apply your bronzing powder without a brush? :) Btw is such a small amout of things, my bag is full of everything I need during my day!

  THE RED GIRL SMILE

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 30, 2012

   I usually have that, but apparently it wasn’t in my bag yesterday :D xx

   Reply
 9. Ems October 1, 2012

  “Miks kannat aina passii mukana?!”

  Miksi joku ei pitäisi passia mukana? Ei sitä tarvitse pelkästään päihteiden ostoon, on muitakin tilanteita, joissa on hyvä olla henkilöllisyystodistus mukana, imo.

  Nojoo, ihme haloo siitä mitä SULLA on SUN laukussa :D
  Lisää kommentteja odotellessa..

  Tuo keyholder on kyllä ihana :)

  Reply