Lauantai!

Eilen päätin käyttää päiväni tehokkaasti, sillä pääsin jo kolmelta töistä. Töiden jälkeen treffailin Sannin Stockan kellon kupeessa ja me mentiin perinteisille kaffeille Kluuvin Fratelloon. Siellä vaihdeltiin kuulumisia ja matku jatkui liikkeitä kierrellen aina Helsinki 10 asti. Näitä kuvia katsellessa tulee sellainen olo että “Eihän se Helsinkin ehkä hullumpi kaupunki olekaan!“. Mua hiukan laiskotti, joten kävin hakemassa mun “dinnerin” Javasta mukaan ja nautin sen kotosalla kaikessa rauhassa. Seiskalta mulla oli määrä tavata Linda Tennarissa ja varattiin meille hieman luppoaikaa ennen leffan alkua, sillä oltiin tavattu viimeksi reilu kuukausi sitten. 20:20 alkoi Kohta 18-leffa, joka osoittautui erilaiseksi ja paikoittain jopa hauskaksi elokuvaksi. Haha olihan siinä muitakin seikkoja miksi jouduttiin ajoittan naurua pidättelemään:D  
Pääsin kotiin jo ennen yhtätoista ja mentiin suht aikasin nukkumaan. 
 
Tänään olen viettänyt laatuaikaa laadukkassa seurassa aka Vivve!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blazer DAY / Blouse Zara / Skirt H&M / Ankle Boots Scorett

 

 

 

Teehetki!!!
P.S. JA HEIHEIHEI ÄLKÄÄ UNOHTAKO HUUTO.NET KOHTEITANI, VIIKKO AIKAA VIELÄ!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 comments

 1. Anonymous March 11, 2012

  Sä oot niin kaunis! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 11, 2012

   Ihana olet! Kiitos :)!

   xx

   Reply
 2. Joanna March 11, 2012

  Sun blogia on aina mukava lukea. Hyviä kuvia, hyvää tunnelmaa ja ihania asuja=)

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 11, 2012

   Voi kiitos paljon! :) Toi kommentti lämmitti mun sydäntä paljon!<3

   xx

   Reply
 3. Anonymous March 12, 2012

  pieni maailma voisin sanoa! joskus löysin sun huutonetistä (paljon ennenkuin edes tiesin sinusta ja blogistasi) vaikka mitä kivaa ja aina olen käynyt katsomassa oisko tällä nikillä jo tullut lisää vaatteita myyyntiin ja nyt huomasin että se olit sinä jota olin käynyt kyyläilemässä!:–D

  -Mari

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 12, 2012

   Hahhaha oikeesti hei :D Ihan mahtavaa! Maailma on tosiaan pieni :D Ja vielä kun miettii että huutonet nickejä on paljon ja samoin myös blogeja!

   xx

   Reply
 4. miia March 12, 2012

  Heippa! Vastaan nyt vähän hassusti tähän sun kommentin perään ku mulla vähän ilmeisesti vastustaa toi normaali kommentointi :D En ookkaan tainnu ennen kommentoida mitään.

  Mielenkiinnosta vaan kysyisin, että mikset suomalaisena kirjoita joitan sanoja ihan vain suomeksi? Miksi syöt dinneriä ja saat täniä? Pistää aina silmään.

  Ei oo tarkotus olla mikään negapetteri, tää on tosi hyväntuulinen blogi kyllä, ja tykkään lukea, vaikka ihan eri tyyli ja maku onki :)

  Reply
 5. Anonymous March 12, 2012

  niinpä! ei mulla oo kuin pari nikkiä joita käyn seurailemassa, hauskaa, että oot yksi:D ja hupaisaa myös, että olin päässäni miettinyt miltä näytät ja pääni kertoi että joku lyhyt puna tukkainen ei niin massassa kulkeva 8> ties mistä tääkin tullut mieleen:D

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 12, 2012

   No mun mielestä se just tekee mun tekstistä persoonallisen :) Ja faijanikin puhuu aina “dinneristä” “burgereista” jne, joten se on varmasti tarttunut häneltä :)

   Reply
   • Alexa Aavarinne March 12, 2012

    Haha sikahyvä :D

    xx

    Reply
 6. Anonymous March 12, 2012

  Painosta Vivveä pitämään blogia :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 12, 2012

   Vois kyl :DD

   Reply
 7. Anonymous March 20, 2012

  Heeei, siis mitä, onks helsinkiin avattu french connectionin liike? jos on niin mahtavaa! pitää ehdottomasti tehä helsinkivisiitti tässä lähiaikoina sitten! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 20, 2012

   KYLLÄ :D Suosittelen, oli muuten kiva liike!

   xx

   Reply